.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    нз
    Guest

за бившия!!!

еи даите некои смс да прата на бившия ,да му стане гузно 4е ме е наранил жестоко,ако знаете кажете ми,плс плс плс плс

Guest

Re: за бившия!!!

Цитирай Първоначално написано от нз
    еи даите некои смс да прата на бившия ,да му стане гузно 4е ме е наранил жестоко,ако знаете кажете ми,плс плс плс плс
    А ти не си ли го наранявала?

Голям фен
    Защо ти е да го караш да се чувства виновен? Смяташ ли, че това ще оправи нещата? И като как точно 1 смс ще помогне? Човек или знае , че е виновен или не и в лицето да му кажаш , че те е наранил много ако не пука за теб и не го съзнава няма и да трепне. По-добре насочи мислите си в някаква позитивна насока. Така нищо хубаво няма да направиш.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Голям фен
    Град
    sofia
    nz za teb no az ne bih mu pratila ni6o ina4e moje da si pomisli 4e o6e se interesuvam ot nego a i mislq 4e ima6e podobna tema nskoro takare ako iska6 sms potursiq
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    nz za teb no az ne bih mu pratila ni6o ina4e moje da si pomisli 4e o6e se interesuvam ot nego a i mislq 4e ima6e podobna tema nskoro takare ako iska6 sms potursiq
    съгласен..не му давай нови надежди
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=37801&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0

eto q temata
    !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си