- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Vazmojno li e da stane i po-zle?
Напоследък по лицето ми се появиха доооооооста пъпки :( Аз, обаче нали съм умничка и предполагах, това ще се случи и бях подготвена :) Да, ама ми струва, че използвам прекалено много мазила и кожата ми може да се увреди още повече. Да поясня какво използвам: Значи първо с един специален сапун си измивам лицето, след това го почиствам с един тоник, после си мажа лицето с едно за акне и накрая ако е вечерта с един лосион си намазвам пъпките. Това доста ли е............... Моля ви кажете ми колкото се може по бързо. Благодаря предварително :)
Абе да ти кажа при условие, че се мажеш с толкова неща, едва ли е най-доброто за кожата ти. По някакъв начин ти я задушаваш, а това води до още повече пъпки. По-добре я почиствай хубаво и я оставяй да диша, според мен така ще се изчистят пъпките.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Разбира се че е много . Смятам че само сапуна ще ти свърши работа.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ot kremovete i mazilata kojatati se omaznqva i se polu4avat pove4e pupki fani izhvurli tva i si mii liceto dvaputi na den sus sapun i ledeno studena voda
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
При продължително ползване на много козметични продукти (особено ако са от различни марки- понякога съставките не си "пасват") кожата се изсушава и става като четка за баня. Умерено ползване на козметика за лице, за сметка на това -редовно миена само с вода (по мног пъти на ден)
ooo zabravi za sapuna-toi izsu6ava kojata i tova su6to moje da dovede do pupki; izpolzvai toaletno mlqko za po4istvane ve4er(zaduljitelno) i sutrin(po jelanie) to 6te po4isti kojata ti i nqma da q izsu6i. drugite produkti moje da izpolzva6 ako si mnoooogo pup4asala.
Uspeh!
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Хмм ами не мога да ти кажа вредно ли е,
защото не знам какво представляват тия
продукти,които използваш и доколко са
качествени,пък дори и да са качествени за
кожата едва ли е много полезно![]()
Към края на миналата година
и на мен ми се появиха пъпки по лицето
(нормално е за тази възраст),но само
си почиствах лицето и те за
3-4 месеца някъде напълно изчезнаха.
Не знам при теб как ще е,но те съветвам
да намалищ малко мазилата
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
opredeleno i vredish po sashtiq na4in bqh i az samo q zapushvah i nishto ne stavashe sega shte ti napisha 1 antibiotik s koito da se magesh kadeto imash papki no ne gi izpolzvai s dr raboti samo neshto za po4istvane i antibiotika kazva se-IMEX to e edna malka tubi4ka struva 6.10 lv ama strashno pomaga vzemi go i shte si kato nova oba4e ne zabravqi samo kadeto imash papki i ne polzvai pudri i takiva neshta![]()
predpolagam 4e si v puberteta ostavi na prirodata d a si svar6i rabotata nedei si tormozi kojata ot malka ako ima6 papki nedei se laji da si slaga6 fon du ten ne gi 4upli pypkite tova sa malki rani4ki a nali nae6 kato raz4opka6 nqkoq rani4ka kakvo stava
polzvai rozova voda za6toto e naturalna za po4istvanen naliceto i specialen stik za pupkite ili si vzemi zinerit... no ne slagai ni6to drugo.. atka 6te ostavi6 kojata da di6a i da e po4istena i sa6tevremenno 6te izsu6i6 i premahne6 poqvilite se ve4e pupki!
според мен сапуна и някакво лосионче са ти достатъчни, недей да претрупваш нещата
"Целувка за лека нощ"
Сичко казано е вярно, много си изсушаваш кожата а тя си възтановява баланса и така се появяват пъпки, колкото повече миеш, олкова повече се омазнява
spokoino i az izpolzvam mnogo kozmetika vurhu liceto si ne to4no sa pupki no molivi spirali itn da ne se otklonqvam ne mislq che izpolzvash mnogo kazmetika
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
AZ predi kato imah pypki s kakvi li ne raboti se mazah lepteni mepteni i ni6to imah 4ustvoto 4e kojata mi se razdraznq6e o6te pove4e dokato ne otidoh na kojen lekar i mi izpisa nekvi 2 specialni det se pravqt i aptekata po pory4kaq i sled edin mesec edna pypka nemah taka 4e probai i s toq variant
p.svnimavai kto gi garmi6 pred ogledalo 4e e nogo opasno po nekogo ..zem6 da 64upi6 stykloto![]()
![]()
![]()
Наебавай и преебавай!
доста е субективно-не си казала нито марка на продуктите,нито дали ти предписани от дерматолог![]()