- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- vkusno + polezno?
Zdr, zna4i na6ite gi nqma za izvestno vreme i iskam da si sgotvq ne6to, koeto hem da e vkusno, hem da e polezno.Imate li idei kakvo da e?
За вкусно мога да хелпна, ама чак и за полезно...
Дай малко инфо с какви продукти разполагаме и насока какво ти се готви и ще го измислим![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Плодова салата с мед.![]()
Mmmmm az kogato na6te gi nqma ili si poru4vam pica ili si kupuvam gotovi blatove i sam si gi praq![]()
плодова салата ( в повечето случай е със сметана,ама и без е яко)
( за тва се сетих веднага ) а иначе верно кажи продукти
2 т. от правилника. Бан на профил
Предястие, основно, десерт, салата някаква... Кажи какво точно искаш и ще ти дадем някои насоки.
ПП То гледам темата е отпреди 3 дена, но спам да има.![]()
Вземи някоя готварска книга и я разгледай коео ти се хареса виж дали е полезно и така..
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
пържени картофки; пица; спагети; и за накрая може някой плод, че да има и нещо полезно във яденето![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
ne qj ni6to - e dano da ne umre6![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
А ти кога ще престанеш с тъпото заяждане? Като не ти харесват темите заминавай, никой не те е накарал да ги четеш... Много мразя такива пикли като теб да дават акъл и само да критикуват. Не стига, че си неграмотна и досадна, а казваш на хората, че били луди, тъпи и т.н. Я се гледай първо себе си.Първоначално написано от OpenedSky
бързо,лесно,вкусно дето се вика-пиленце.първо го вариш 30мин и после го печеш 15 и сядаш да хапваш.сега колко е полезно,пак е по полезно то пица да речем