.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Guest

Kak to4no se natiskate?

Vaprosa mi moje da e malko tap, no da vi pitam vse pak.Kak to4no stava natiskaneto.Ako moje opi6ete mi podrobno.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kak se natiskame li..Emi gushkame se .. celuvame se .. emi do tuka e natiskaneto samo..po natataka veche si e sablichane i sex..oralen vaginalen

Guest
    Da tova mi e qsno.No ima li da re4em nqkvo pritiskane na stena, barkane i t.n

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    хаха
    ми...
    ебаси въпроса
    то ти идва отвътре просто,неможе да си изготвиш график на местата дет ше се обарвате да речем

Мега фен
    Град
    Napalno sam saglasna .. da rechem zapisah si nqkolko temi ot foruma dovechera she gi izprobvam .. ot 9 do 9 i 15 she te gushkam..posle do 9 i 30 she te celuvam .. hahahahahahahahah

Guest
    Molq vi pomognete.

Guest
    Da re4em ako stane savsem spontanno na stena,primerno, trqbva li da i barkam i da i baram vaginata.

Guest
    HAXhXAHXAHHAXHXAhXAhXAHXAHHXAHXAHhxahAXHAXHA

Мега фен
    Град
    Ne ue .. ti dobre li si .. ne e nujno da q barash po vaginata...barai q po vaginata na nekoe po normalno mqsto..v po normalna opstanovka..ne ste nqkoi zagoreli psihopati se pak :P

Мега фен
    Град
    ili ste?

Град
    София
    Ми пробвай,в най-лошия случай да ти залепи някой шамар... поне за другия път ще знаеш

Guest
    a ako tq se vazbudi mnogo i nqma kade to4no da go napravim?

Guest
    a ako tq se vazbudi mnogo i nqma kade to4no da go napravim?

Пробвай да и направиш Натиска на скалата, ако не стане едно задушаващо тръшване и я наритай едно хубаво - повервай ми - на маците им е мноо гот
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Guest

...

emi kak?! mn stranen v1pros nqma si opredelen na4in no ima ne6ta s koito se razli4ava ot samiq sex naprimer kato se natiska6 s nqkoi ste ili oble4eni ili polu oble4eni ...ima pove4e celuvki i si igraete s ezi4etata i r14i4kite se razhodjdat po telata vi...men mn me kefi kat s1m s gadjeto da s1m otdolu i bez bluzka (Kogato se natiskame) i toi kat e gol nagore i kato ni se galqt telata i da use6tam kojata mu po moqta...:}}

Чуло е детето, че големите се "натискат" и иска да разбере какво ама го е срам направо да си каже АХАХА

I LOVE MY SEX

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    естествено,че можеш да я притиснеш към някоя стена,ако я поопитваш първо от обичайните места,после към гърди и м/у краката. примерно можеш и да почнеш с ръцете от долната част на краката на горе и да свършиш м/у тях....ако тя се поддава и тя ти отговаря,ест,че можеш по-късничко да й "бараш вагината",това просто звучи отвратително, но няма да е лошо ако първо й опипаш гърдите,пък после и в гащичките после може да продължите с орална...

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от sk8_dont_h8
    Пробвай да и направиш Натиска на скалата, ако не стане едно задушаващо тръшване и я наритай едно хубаво - повервай ми - на маците им е мноо гот
    ооо бейбиии
    само за тфа мечтаем

и да те праснат с кец или кубинка по кратуната...нема равно

Guest

hah

malee tfa mai e za mazohistite ehh mom4eta mnoo ke4 gledate wee!

P.S- samo batistaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Guest

Re: Kak to4no se natiskate?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vaprosa mi moje da e malko tap, no da vi pitam vse pak.Kak to4no stava natiskaneto.Ako moje opi6ete mi podrobno.
    Na kolko si?

Guest
    Pi4!!!!!!

Ono si trebe, ono si saka!

Q pa nie, da ne sme se rodili nau4eni???
    Bahhti!!!Vseki e minal po tozi pyt(da mu e za sefte da se natiska s momi4e), ama improvizira6,a ne da pita6 nqkakvi si hora, koito dori ne poznava6 za tova, kak da byde6 sebe si?

BYDI SEBE SI BE!

Aaaa, i o6te ne6to...ne biva, povtarqm, NE BIVA- OT VRATATA ZA KRAKATA!Nema da q bara6 po vaginata , BLAAHHH, kazano taka zvu4i adski gadno be!

Da se natiska6 s nqkogo, nezna4i, NE ZNA4I DA GO OBARVA6 PO INTIMNITE 4ASTI!!! Galiq, celuvai q, pokaji i 4e e jelana i specialna, ama moje6 da go napravi6 bez direktno seksualno predlojenie, taka nai-mnogo da q otblysne6!

Q sega drugite da kajat, spored men- momi4eto 6te si pomisli 4e q ima6 za kurva i 6te ti bie 6uta, ne sym li prav?

Мега фен
    Натискането е секс, обаче с дрехи - пипане, целувки, допиране на половите органи през дрехите.

Фен
    Град
    plovdiv
    Pi4!!!!!!

Ono si trebe, ono si saka!

Q pa nie, da ne sme se rodili nau4eni???
    Bahhti!!!Vseki e minal po tozi pyt(da mu e za sefte da se natiska s momi4e), ama improvizira6,a ne da pita6 nqkakvi si hora, koito dori ne poznava6 za tova, kak da byde6 sebe si?

BYDI SEBE SI BE!

Aaaa, i o6te ne6to...ne biva, povtarqm, NE BIVA- OT VRATATA ZA KRAKATA!Nema da q bara6 po vaginata , BLAAHHH, kazano taka zvu4i adski gadno be!

Da se natiska6 s nqkogo, nezna4i, NE ZNA4I DA GO OBARVA6 PO INTIMNITE 4ASTI!!! Galiq, celuvai q, pokaji i 4e e jelana i specialna, ama moje6 da go napravi6 bez direktno seksualno predlojenie, taka nai-mnogo da q otblysne6!

Q sega drugite da kajat, spored men- momi4eto 6te si pomisli 4e q ima6 za k***a i 6te ti bie 6uta, ne sym li prav?
    saglasna
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Натискането е секс, обаче с дрехи - пипане, целувки, допиране на половите органи през дрехите.

napalno sam saglasna
    Love you Kris !!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Kak to4no se natiskate?

Притискам я до некой ъгъл. Пуксам два палави пръста между крачетата й и действам. Ако е с поличка е по-лесно, ама и през дънки не им е зле. То много начини има де, ама той ако пробваш нема сгрешиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си