.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Голям фен
    Град
    sofia

Re: Kak to4no se natiskate?

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vaprosa mi moje da e malko tap, no da vi pitam vse pak.Kak to4no stava natiskaneto.Ako moje opi6ete mi podrobno.
    Притискам я до некой ъгъл. Пуксам два палави пръста между крачетата й и действам. Ако е с поличка е по-лесно, ама и през дънки не им е зле. То много начини има де, ама той ако пробваш нема сгрешиш.
    haha opredeleno nqma da sgre6i6 \/

Град
    Sofia
    Da re4em ako stane savsem spontanno na stena,primerno, trqbva li da i barkam i da i baram vaginata.
    Абе брат,ти доста ми простееш,всичко това си идва отвътре,просто идва от самосебе си,не се шашкай,само бъди нежен с нея!
    People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...

Мега фен
    Спонтанността е да правиш това, което ти дойде на акъла. Бъркаш, ако искаш. Може дори да не я пипаш на голо.

направи и задушаващото лице на ония рикиши

съветвам те да си дочетеш " Снежанка и седемте джуджета " и да легнеш да спиш

abe az po kolko p1ti na den 6e mola Gospod da si pribere versiite???s1sdal e gre6nite da pribira sme6nite!
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Фен
    Град
    ruse
    offfff boje,"..byrkam vyv vaginata...",nqq krai ot tiq grubiqni eiii

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Натискането е секс, обаче с дрехи - пипане, целувки, допиране на половите органи през дрехите.

napalno sam saglasna
    Podkrepqm
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

sa 6ti dam edin universalen suvet koito go davam na vsi4ki lameri kakvoto i da pitat
    pravi tova koeto tq pravi
    tova vaji za:
    celuvka s ezik, natiskane i kakvoto o6te se seti6 bez sex estestveno tova vaji samo ako si lesbiika ili gei
    est ako e po-opitna de smisul imala e gadje predi tebe (pone 1)
    6to se otnasq do natiskaneto e lesna rabota, celuvate se galite se obrarvate se ma4kai gurdite zadnika,
    Притискам я до некой ъгъл. Пуксам два палави пръста между крачетата й и действам. Ако е с поличка е по-лесно, ама и през дънки не им е зле. То много начини има де, ама той ако пробваш нема сгрешиш.
    tova su6to e mnogo dobur variant, no purvo q is4akai ako tq po4ne da te obarva m/u krakata davai i ti, ako si puhne ru4i4kata m/u bokserkite i dunkite ili pod bokserkite davai i ti taka ob6to zeto pak se vru6tame na suveta pravi tova koeto pravi i tq

Цитирай Първоначално написано от hforce
    sa 6ti dam edin universalen suvet koito go davam na vsi4ki lameri kakvoto i da pitat
    tova vaji za:
    celuvka s ezik, natiskane i kakvoto o6te se seti6 bez sex estestveno tova vaji samo ako si lesbiika ili gei
    6to se otnasq do natiskaneto e lesna rabota, celuvate se galite se obrarvate se ma4kai gurdite zadnika,
    tova su6to e mnogo dobur variant, no purvo q is4akai ako tq po4ne da te obarva m/u krakata davai i ti, ako si puhne ru4i4kata m/u bokserkite i dunkite ili pod bokserkite davai i ti taka ob6to zeto pak se vru6tame na suveta pravi tova koeto pravi i tq
    Ето това е един хубав отговор!!!

Vaprosa mi moje da e malko tap, no da vi pitam vse pak.Kak to4no stava natiskaneto.Ako moje opi6ete mi podrobno.
    Абе какво натискане, няма ли "Сънчо" за теб?
    Ей, пукнах се от смях
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Хахахахахахахахахахаха хахахахахахаха
    Eventful past is everclear.

Guest
    natiskaneto-ami otpuska6 se,naslajdava6 se na momentite s lubimiq 4ovek-gu6ki,celuvki,pregradki i taka
    v na4aloto na edna vrazka natiskaneto e edin ot nai-hubavite i blizki momenti mejdu dvama vlubeni

Цитирай Първоначално написано от DepechMode
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    tova vaji za:
    Ето това е един хубав отговор!!!
    mersi misla 4e sum mu bil ot polza, ako ne 6e mi prati ls

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Оф.. Боже.. как се натискаме ли ? - Ами ИНТЕРЕСНО! Не разбирам защо пускате такива теми ! Ние нито знаем колко е опитно твоето маце , дали няма да приеме разни неща за гнусни , нито пък имаме представа от какво тя би се възбудила!..

П.П Сори за грубия отговор , ама си е така..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Бе тва е страшно относително.Аз за сега 18 пъти за 2 месеца като съм на 14 . :P

emi to nqma opredelen grafik ebati otpusni se i pravi tova koeto iska6 .ama se suobrazqvai s neq se pak.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Треа да издебнеш момента, тва е мноо важно, треа има нещо мноо твърдо на което да я "натиснеш" и така...ловиш и натискаш като бутонче..натискаш и чакаш да се включи..или да се задуши...Хахахахах Боже колко мъка има по тоя свят Боже, въздъхна моканина и продължи да скубе перата на бялата лястовичка Хахахахаха....
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Супер фен
    С мерак
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    Децата искат да знаят теоретичната страна на абсолютно всяко нещо. Трябва ли да си с идеята, че я натискаш? Искаш, пипаш я по гърдите. Искаш, целуваш я. Можеш да го определиш и като секс, важното е какво се случва. Изключваш мозъка и се отдаваш на чувствата.

Голям фен
    mi ob6to vzeto..kato se natiskam s gadjeto mi..i az neznaeh kak..ne kak ami kade mu haresva i savsem na pravo si go popitah..kak mu haresva kakvo go vazbujda...i toi mi kaza..i mnogo se izkefi 4e go popitam..i 4e siakam da mue hubavo..taka i toi use6ta kak na men mi e kef da se natiskame..i taka..celivki gu6kane..drskane po garba..nejni4ko kato za momi4e...ako mnogo se razgore6tite..moje i da i barka6..no nz..dali 6te i haresa..no pone da e na pravilnoto mqsto..abe vse pak mislq 4e otvatre 6te ti doide jelanie...kakvo da napravi6..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Guest
    sve6tena prostota.
    BOJE, BOJEEEE , KOLKO MUKA IMA PO TOQ SVQT ,BOJE!!!
    Q vzemi pitai roditelite si te 6te ti obqsnqt tc tc tc
    to biva biva negramotnost i tupizum ama tova e............

e pone picha ne se sramuva da pita be.... karai che pita gluposti
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

s merak

Лелееее всякакви въпроси имаше:как да се целувам,как да прая свирки ама чак пък това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си