.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    are locknete q taq tema veche

Цитирай Първоначално написано от NsG
    Ми пробвай,в най-лошия случай да ти залепи някой шамар... поне за другия път ще знаеш
    Хах не е изключено.
    По-лошия вариант е да ви срешне старо гадже (или нейното старо гадже) Един път стария на момичето такав ляв прав ми изцепи ...
    Ама не извади голям касмет щото зад нас бяха едни приятели и изяде пердаха :Д

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Kak to4no se natiskate?

[abe pi4 ti na kolko si godinki? kakto be6e kazal nqkoi po-nagore to si idva ot vutre. ne e zaduljitelno da i "burka6",osobeno ako e devstvena i be iska!

Цитирай Първоначално написано от sk8_dont_h8
    Пробвай да и направиш Натиска на скалата, ако не стане едно задушаващо тръшване и я наритай едно хубаво - повервай ми - на маците им е мноо гот

ooo ne she padna ot stolaa xaaxaxaxxaxaaxaxaxxaaxaxaxaaxaax

аре лок на темате де писна ми да я гледам, изчерпахме я мисля че момчето схвана как стоят нещата, ако не е ще пусне нова да я наспамиме нея

и се пак да напиша нещо по темата: сега ще ти кажа нещо което сигурно не са ти го казвали още ми то си идва отвътре
    не сериозно, помниш ли първата си целувка, отвътре ти дойде нали, тука е същото

Guest
    [quote="Alex4enceto"]
    Пробвай да и направиш Натиска на скалата, ако не стане едно задушаващо тръшване и я наритай едно хубаво - повервай ми - на маците им е мноо гот

xaxaxaxa stia be ni moa da di6am ot smqh kak 6i i b1rka6 v1v vadjainataaaa probvai s napisanoto gore ili puskayte i takiva temi4ki seriozno 6i ma umorite ot smqh

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Това, трябва да ти идва отвътре.
    Като започнете да се целувате...и то си става
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    ооо бейбиии
    само за тфа мечтаем

и да те праснат с кец или кубинка по кратуната...нема равно
    hora unikalni steeee

Момиче съм ! ! !

Guest
    tq moita e po tejka ot men i kato me natisne nemoga da murdam

Абе като гледам темите в раздел "Любов", най-често срещания отговор на въпроса "Как се натискате?" би трябвало да е "Никак".

хахаха нямам думи просто за жъпроса ти...ми то си идва наистина отвътре бе...ей примерно ний с моя приятел като "се натискаме" (хехе) се цункаме и се гушкаме....понякога аз сядам в него с лице към него и там прокарвам ръчички по тялото му....ала бала... ае прояви въображение \/

Guest
    Ами аз лично мн обичам да целувам приятелката ми по врата... след целувките с език де... а бе как искаш да става - награбваш момичето/момчето и го/я почваш

Guest
    абе ти да не си на 6 години бе сичко си идва само !

emm nz kvo da ti kaza primerno-zeluvki pregrutki i posle sex i eto ti natiskane

Град
    v kashon pred NDK
    em kfo e natiskane nqma to4en na4in si4ki go razbirat razli4no..moje da e samo s celuvki,moje da e s celuvki i burkane v mejdukr4ieto...ili celuvki,pregrutki burkane nasqkude i posle sex...
    Metal Is Forever!!!

амиии така- като циганин на точило...
    Що тябва да харесвам чалга???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си