.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: klasaciq :}

Guest

klasaciq :}

ei sladuri gledam 4e ste mn qki si4ki tyk i re6ih da vi pitam (sorry ako se povtarq temata ) iskam da podredite tezi dolu poso4emi ka4estva v1v va6a klasaciq t.e po vajnost za vas li4no

1-o4i,kosa,z1bi,kilogrami i izob6to v1n6en vid
    2-ka4estvaluva,pee,tancuva,zubri ,psuva...
    3-pari,kola,drehi i takiva materiqlni ne6ta
    4-du6evni ka4estva:iskren,nejen,dob1r,grijoven,dob1r slu6atel i t.n.t
    5-prosto vi privli4a

nadqvam se da vi dopada temata :}{}

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    тая тема ясно към момичетата е насочена
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Guest

ok

emi ok togava samo za momi4eta da e :}sori

Unknow One
    Guest
    Еми казвам се Виктор на 13г съм.Кестенява коса с леко панкарска прическа,тежа 58кг висок съм някъде 1.74м,мога да пея много добре,танцувам страшно.Ми за пари еми долу горе може се каже че съм богат ,романтичен съм,имам хубаво тяло и лице,нежен съм но когато трябва и много див мога да бъда Еми това е )

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Това е моята класация - 5(мн е важно ,дори да притежава всички др изброени качества, ако не ме привлича просто нищо няма да стане...), 4, 1, 2, 3. За мен така нещата са подредени по важност.
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknow One
    Еми казвам се Виктор на 13г съм.Кестенява коса с леко панкарска прическа,тежа 58кг висок съм някъде 1.74м,мога да пея много добре,танцувам страшно.Ми за пари еми долу горе може се каже че съм богат ,романтичен съм,имам хубаво тяло и лице,нежен съм но когато трябва и много див мога да бъда Еми това е )
    Aхахахахахахахаха тоя е ебати... Пич умре ли циганката дето да те хвали бе Или викаш дай да избия малко комплекси, че си е Ибало майката... бах маа му... минутка за самореклама...

Голям фен
    Град
    sofia
    41523

Град
    na lunata....
    Nomer 4! \/

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    51432

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
    Това е моята класация - 5(мн е важно ,дори да притежава всички др изброени качества, ако не ме привлича просто нищо няма да стане...), 4, 1, 2, 3. За мен така нещата са подредени по важност.

me too
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Град
    Надежда
    Що само за момичета пък

Код:
    51423

za men e vajno edno mom4e da me privli4a nai ve4e,drugoto nqma zna4eie kak sa podredeni,a parite izob6to ne mi vlizat (v klasaciqta de)

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Град
    Бургас
    5,4,2,1,3
    Just a Kid

Голям фен
    Ne se vodq po opredelena klasaciq za da si haresam nqkoi..Toi prosto mi haresva
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknow One
    Само това ли бе ? Минутка за реклама... всичко да млъкне

Kogato se zapoznaq s nqkogo, az p1rvo vijdam v1nshnostta my. No nikoga ne s1m se vliqela ot tova. Az ne s1m ideala, za da ocenqvam drygite. Sled tova se opitvam da go opoznaq- haraktera, vkusovete, hobita, interesi.. Parite ne sa me interesyvali. Za men nqmat znachenie. Te mogat da se zagybqt v1v vseki edin moment. No kakva e moqta klasaciq.. ami... ne moga da opredelq. Nqmam opredelen red ili klasaciq. Imam si nqkolko iziskvani nai-veche da ima dob1r harakter. Tova e nai-vajno za men. Otnoshenieto na choveka k1m xorata e neshto mnogo vajno. No vse pak, ne moga da kaja " eto tova momche otgovarq na moite kriterii, trqbva da se vliubq v nego"... Ami ne. To prosto se sluchva. Xaresvala s1m momcheta, koito ne sa se otnasqli dobre s men, drygi, koito sa bili po-groznovati.. no vse pak ne moga da kontroliram chyvstvata si.
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Re: klasaciq :}

Цитирай Първоначално написано от cat^girl^{P}
    ei sladuri gledam 4e ste mn qki si4ki tyk i re6ih da vi pitam (sorry ako se povtarq temata ) iskam da podredite tezi dolu poso4emi ka4estva v1v va6a klasaciq t.e po vajnost za vas li4no

1-o4i,kosa,z1bi,kilogrami i izob6to v1n6en vid
    2-ka4estvaluva,pee,tancuva,zubri ,psuva...
    3-pari,kola,drehi i takiva materiqlni ne6ta
    4-du6evni ka4estva:iskren,nejen,dob1r,grijoven,dob1r slu6atel i t.n.t
    5-prosto vi privli4a

nadqvam se da vi dopada temata :}{}
    4 i 1 sa mi na pyrvo mqsto
    2 - mi e na vtoro mqsto
    3-5 - na treto

Фен
    Град
    Vkyshti
    1 i 4 sa za men.Pyrvo e 1 zashtoto bez da mi privli4a vynshno vnimanieto ne bih imala jelanie da razbera du6evnite mu ka4estva taka 4e 1 i 4 sa.vs dr ne me interesuvat.Ako 6te i da e posledniq bednqk na sveta pak bih go obi4ala ili ako e milioner No1 v sveta ako ne me privli4a nqma da mu obyrna gram vnimanie.Kakto i dali pee,tantzuva,risuva,ti4a,u4i,rita tova men ne me interesuva osobeno!
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си