- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kafqvi o4i
и от тъпи мнения без абсолютно никакъв смисъл... иначе по темата... аз съм с такива очи най-много се харесвам с телесни сенки, бежови, като очертавам доста окото с черен молив. Иначе зелено много отива, сивкаво... зависи от доста неща от тена ти, от облеклото с което сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
na kafevi o4i utivat vsi4ki svetli senki vklu4itelno i kaki-mn interesno ti niama6 li mnenie po vaprosa... samo kafevi i 4erni ne utivat ili prosto na men ne mi haresvat kak sedqt na kafevi o4i za6toto ne izpukva okoto ..
ами по принцип и аз съм съгласна,че на
кафяви очи(т.е. тъмни) отиват светлите
сенки,за да има и контраст и просто
стоят добре според мен.
...сложи си,огледай се и
прецени дали е добре...
И ще зависи изцяло от тва как изглеждаш![]()
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
Здр и аз да си кажа мнението :P По принцип на кафявите очи отиват Златисти сенки,зелени абе според това как си облякана.Ще ти дам един пример от личен опит и стои готино така значи слагаш си син (може и др цвят) цвят сенки като молив и след това втори пласт (над сините сенки)напр:зелени или златисти сенки.Стой хубаво или там други цветове комбинирвашИ така \
/
Ами значи и аз съм с кафеви очи и най - много се харесвам със сини или сиви сенки..и черен молив![]()
Първоначално написано от milanistkata
Това нас какво ни интересува?
Та по темата...
зависи за какви по-точно кафеви очи говорим-светли,по-тъмни...
Зависи също и от типа на кожата ти,както и от дрехите ти (това май го казаха по-нагоре).
Затова слагай такъв цвят сенки,с какъвто се харесваш!
Ай дано да ти отива![]()
i kfi senki polzva toi ?!Първоначално написано от milanistkata
![]()
![]()
аз същф иъм с кафеви очи и честно да ти кажа слагам си пържо бели за осножа чак до веждите след това някакав телесен цвят само в/у клепача и накрая зелено но мн тънка линиика (както се слага молиж за очи) отгоре на окото и отдолупробваи може да ти ходи
![]()
I az mislia takaПървоначално написано от i_want_u_f