- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Va6te pozvolqvat li vi?
Аз парво си правя каквото си искам а след това им саобщавам благите вести . До сега само се се противили за това да се татуирам .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Emi na mene po princip dosta neshta mi pozvolqvat,no v sushtoto vreme i dosta neshta sa mi zabraneni...Kasni diskoteki,ve4eren 4as,spane po priqtelki (s mnogo molene moga da si izdeistvam) No za vsi4ki 6te si doide vremeto.Pone se madqvam de.![]()
Винаги ми дават да права каквото си искам, само като не са доволни от нещо казват, то си е за главата ти, прави каквото щеш, казват ми, че е грешно, не се опитват да ми го забранат, но ми казват , че е грешно.
8 точка, форумни реклами.
Мии позволяват, смеят ли да не позволяват...но аз нямам такива желания да си дупча носа или да си правя татоо, въпреки, че и до тва ще стигнемеАз съм по скромничък, зарди тва ми позволяват много работи. Примерно мога да пуша (но го не правя ) и да пия (само ако см прекалено пиян да дойдат да ме вземат от там кадето см). Само са ми забранили да използвам херойн и кокайн, на мен пък ми е притребвал де
![]()
![]()
преди бяха по-строги, но вече мога да кажа, че правя почти всичко, което си поискам![]()
за грима никога не са ми и правили проблеми, за пиърсинг също, нямам вечерен час и т.н.
има неща, които ми забраняват, но аз винаги си намирам заобиколни пътища за постигане и до сега не са ме хващали:}} при наште тва е лесно, защото не си правят труда да ме проверяват мн мн![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mi..kato se zamislq ne me ogranichavat mnogo, osobeno kogato stava vupros za stil na oblichane..
На мен ми позволяват само някои неща.Като например да си продупча ухото,но не ми дават да се пострижа късо!
ми аз искам да си продупча езика но те са твърдо против защото ми обясниха че не е хубаво
и аз се съгласих с тях
мн време убеждавам майка ми да си направя косата черна с кана и тя в края се съгласи но ми каза че аз ще си я купувам с мои пари и аз ще си се боядисвам
същото е и за татос(временен) събирам си пари и си правя
а за гримове и скъсани дънки нищо не ми казват