.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    hehehe 4ak kakvoto si iskam NE

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Аз парво си правя каквото си искам а след това им саобщавам благите вести . До сега само се се противили за това да се татуирам .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Emi na mene po princip dosta neshta mi pozvolqvat,no v sushtoto vreme i dosta neshta sa mi zabraneni...Kasni diskoteki,ve4eren 4as,spane po priqtelki (s mnogo molene moga da si izdeistvam) No za vsi4ki 6te si doide vremeto.Pone se madqvam de.

Винаги ми дават да права каквото си искам, само като не са доволни от нещо казват, то си е за главата ти, прави каквото щеш, казват ми, че е грешно, не се опитват да ми го забранат, но ми казват , че е грешно.
    8 точка, форумни реклами.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Na men mi pozvolqvat vs koeto izbroi i s tova nqmam problemi za 6tastie

Град
    Вкъщи
    Мии позволяват, смеят ли да не позволяват...но аз нямам такива желания да си дупча носа или да си правя татоо, въпреки, че и до тва ще стигнеме Аз съм по скромничък, зарди тва ми позволяват много работи. Примерно мога да пуша (но го не правя ) и да пия (само ако см прекалено пиян да дойдат да ме вземат от там кадето см). Само са ми забранили да използвам херойн и кокайн, на мен пък ми е притребвал де

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    преди бяха по-строги, но вече мога да кажа, че правя почти всичко, което си поискам
    за грима никога не са ми и правили проблеми, за пиърсинг също, нямам вечерен час и т.н.
    има неща, които ми забраняват, но аз винаги си намирам заобиколни пътища за постигане и до сега не са ме хващали:}} при наште тва е лесно, защото не си правят труда да ме проверяват мн мн
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    mi..kato se zamislq ne me ogranichavat mnogo, osobeno kogato stava vupros za stil na oblichane..

Град
    Сандански
    На мен ми позволяват само някои неща.Като например да си продупча ухото,но не ми дават да се пострижа късо!

ми аз искам да си продупча езика но те са твърдо против защото ми обясниха че не е хубаво
    и аз се съгласих с тях
    мн време убеждавам майка ми да си направя косата черна с кана и тя в края се съгласи но ми каза че аз ще си я купувам с мои пари и аз ще си се боядисвам
    същото е и за татос(временен) събирам си пари и си правя
    а за гримове и скъсани дънки нищо не ми казват

Повече от фен Аватара на lilito{P}
    Град
    "Бора-Бора"
    Нямам проблеми с родителите ми и не съм имала. Винаги каквото реша да направя първо се съветвам с тях. Не са ми забранявали нищо. Дори сега да съм 19 годишна продължавам да се съветвам с тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си