.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    ужасссс
    Guest

Гадния вечерен час....

Тази дума толкова я мразя. Вярно, не съм толкова голяма, ама 19:00 часа да се прибирам дори, когато е лято и навън е още светло. Аз съм на 12 и по цял ден съм навън. Естествено преди да изляза:
    -Къде отиваш?
    -Незнам.
    -Е, как незнаеш?
    (скандал, който ще ви спестя)
    -как ще се облечеш?
    -Така както съм сега.
    -така ще ти е студено. Веднага се проблечи!
    (скандал)
    - С кого?
    -С приятелки.
    - Да не се занимавате с момчета.
    -Няма (малка лъжа \/ )
    -да не пушите?
    -Няма! (това е истина)
    -кога ще се върнеш?
    -в 21:00
    -В 19:00 да си тук!!!!!
    -Толкова рано?
    -ДА! Ети ти пари. чао! Ама няма да ходиш по центъра!
    -Центъра е на 2 крачки!!!
    -Абе, откъде знаеш кви хора има там?
    ЧАО!!!!!!!!!!!!!
    и тръшвам врата. Вече като искам да изляза се приготвям за скандал. Много е гадно!

Guest
    хаха всичко си идва на мястото с времето изобщо не се притеснявай

Град
    Надежда
    О, и аз като бях на 12, бях същия случай.
    Всичко ще се оправи. Ще видиш.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    оххххххххххххх да супер кофти е тва...аз до скоро бях така..и все още наще са мн строги ( на 16 съм ) . но наистина -постепенно всичко ще се оправи и ще проимаш повече свобода. а за ваще ..всичко явно при родителите идва от притеснението за децата им..( което е тъпо,защото и те са били млади,иска ли са да излизат и т.н.).
    на наще им беше мн трудно да приемат и връзките ми с момчетата и това че не им казвам къде отивам.а това бтв зависи и колко доверие ти имат-а доверието се печели!
    при мен ( доверие + по-късен вечерен час ) -постигнах го като няколко пъти ( 10 -15 ( хах не е много ) се прибирах по рано от това което ми кажат: мама казала 19h-аз в 18 например..и така постепенно тя спря да ми казва в колко да съм си в нас,но аз естествено не прекалявам-и на тях им беше нужно да свикнат).
    сега водя "битка" , за да ми позволят да спя в гаджето.. и то са кавги,разправии и т.н.
    та споко и ти ще проимаш "крила"
    2 т. от правилника. Бан на профил

Сега си спомням...когато бях на 12 ме пускаха до 23:00 да си играем на криеница и на стражари и апаши с децата от блока...

Имайки предвид ясно целта на твоето по-късно излизане - порасни, проумей някои неща, та чак тогава се бори за по-късен вечерен час. Напълно подкрепям родителите ти! На 12 години да ходиш по момчета и да искаш да се прибираш по-късно от 19:00 - някой ден ще пострадаш, но може да е твърде късно. Малка си и съжлалявам, че ще го кажа, но и глупава, че да става така, както ти го решиш!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хаха всичко си идва на мястото с времето изобщо не се притеснявай
    Така е.
    Имаш строги родители, но все пак си още само на 12. Има време да стоиш до късно, да ходиш по мъже и т.н.

nqmam dumi na 18 sam a na6te o6te mi go postavqt ponqkoga de

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз пък подкрепям родителите ти.. само погледни в какво време живеем, непрекъснато изчезват деца и след време им намират труповете ... айде спирам до тука ..пък аз дето съм с няколко годинки по-голяма от тебе избягвам да се прибирам по тъмниците след 10 сама..
    просто ги разбери - родители са, притесняват се..
    ако им покажеш, че може да ти се има доверие, може и да те пуснат до по-късно, но не се надявай много и гледай да не се прибираш сама, че....
    алелуя.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    аз пък подкрепям родителите ти.. само погледни в какво време живеем, непрекъснато изчезват деца и след време им намират труповете ... айде спирам до тука ..пък аз дето съм с няколко годинки по-голяма от тебе избягвам да се прибирам по тъмниците след 10 сама..
    ако им покажеш, че може да ти се има доверие, може и да те пуснат до по-късно, но не се надявай много и гледай да не се прибираш сама, че....
    И аз съм на абсолютно същото мнение!Наистина по улиците ги има всякакви, а още повече съм момиче.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    та ти си все още на 12, да не очакваш да те пускат денонощно....
    както каза ^npocTo^a3^f^ аз на 12 на криеница си играех ти по момчета ъммм изчакай малко и виж нещата под друг ъгъл
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    sofia
    da gadno e no se pravi ot suobrajeni sa sigurnost zashtoto v dneshno vreme ima vsqkakvi hora i men me e strah da se razhozdam navun sama a kato bqh na 12 vuv 20 chasa v kushti ne che sa mi davali vechern chas no za sama si se pribirah rano
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    а ве моми4е аз съм на 14 и все още майка ми иска да се прибера в нас до 20:30 а ти на 12 искаш да седиш до 21:00 пиеш ли си лекарствата?То няма лошо ама........ на 12 си се пак!Акъла ти е като на бебе и надали можеш да се пазиш сама [quote="ужасссс"]мислиш че ще се оправиш навънка или че като си с приятели нищо няма да ти стане,ама не е така!Мене са ме обирали навънка,випреки че бях с три момчета до мене!!!Съжелявам ако говоря като родител,но си е е истина Вярно секи иска да има дадената свобода,но се пак се сиобрази малко, и помисли че те се притесняват за тебе
    - Да не се занимавате с момчета.
    -Няма (малка лъжа Dancing )
    мислиш ли че не знаят какви ги мажеш?Искам да ти кажа че майка ми като и' кажа излизам на разходка с една приятелка и тя не се досеща че ще съм с много приятели и ще си правим пейка парти(майка ми не е запален фен на тези партита)!Осъзнай се и порасни като толкова искаш да пораснеш,но начина не е като седиш на 12 години по нощите навинка

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Голям фен
    Кофти и аз съм на 12 ама при мене е мн по различно

-мамо излизам
    -пари искаш ли
    -може :P (дава там колкото 2-3-4-5 лева)
    -вземи си ГСМа да за всеки случей

даже не ми казва кога да се прибера

е някой път ми званят по ГСМа за глупости ама родители...

i az beh taka, po edno vreme (kat beh maluk), posle si4ko se promeni, na6te po4naha da mi piskat 4e ne sa me vijdali ot 1 sedmica az im dadoh snimka da se radvat i posle ne se poqvih kum 1 mesec , oba4e zaminaha i sega me nqma vku6ti max 1-2 dena ne pove4e 6tot jiveq s baba i dedo a te ne sa v cvetu6to zdrave ta gledam da ne gi pritesnqvam mnogo, spa pri averkata iskarvam nekvi pari hoda na daskalo, 4ista pera prostiram miq 4inii i t.n. izlizam ve4er nekade s frendove i pazaruvam ne6to za ve4erq (averkata gotvi ne az, tva ne mi se otdava, a i ob6to zeto tq vur6i celata rabota za tva gledam da q otmenqm) ob6to zeto veselo si prekarvam, pri tebe nema da stane 4ak taka ama nqma da ti pravat problemi kato se pribira6 v 12-1 sled 3-4 godini

a ina4e tva koeto ti go govorat ostanalite e verno na 12 o6te na krienica si igraeh dokato ne se zabihme s 1 momi4e (averkata) i ot togava sme zaedno, ama se zabihme na maitap, o6te ne misleh za momi4eta, ama igrahme na 6i6e i taka se polu4i

Голям фен
    V tova nqma nishto losho , prosto vazpitanie, bez kontrol se trygva po kofti pyt .. ne barzai da porastvash..

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    Ама и аз има казвам, че ще се прибера като започне да се стъмнява. Е, пак отговорът е НЕ. Лятото се стъмнява към 10. Аз се събирам с хора на мойта възраст и в двора си палим огън, ама пак НЕ. Всички остават до 22.00 -23.00 часа, а аз като бебетата в 19.00 часа. Много мразя тоя вечерен час.
    'If It's lovin'
    That you want'

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Абе хораааа аз на 12 не излизах никъде!!!От училище направо у дома!Това че родителите ти ти позволяват да излизаш всеки ден е напълно достатъчно!Порасни малко и тогава претендираи за по-късно прибране!!!

Повече от фен
    ми мен са ме пускали като съм пред нас на пейката.де да знам
    ти пък кво искаш..някои хора на по 15 16 години не ги пускат и до 10 часа,а ти някво лапе и до 11 да седиш..недей гледа другите

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Гадния вечерен час....

Напълно подкрепям родителите ти.Както каза някой по горе погледни в какво време живеем!Аз на 12 г си стоях само пред блока и играех на криеница или народна топка с децата.А за момчета...вярно събирахме се с тях,но само за да играем на ум не ни е идвало за нещо повече.Когато станах на 13 ми позволиха до 22:00.малко гадно ми бе6е защото всичките ми приятели стояха до по-късно,но тва беше полужението.
    Сега съм доволна.успях да спечеля доверието им и сега съм до 1 ч
    Оф много се увлякох в разкази....за което се извинявам
    И сега обощение на всичките тия глупости дето написах:
    За всичко си има време и начин !!!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Твоите родители са луд 19.00 а3 се прибирам към 10 11 и ходя с момчета и те знаят тва мислят си и че пуша а а3 не пуша всъщност само че те нищо не ми казват и такакато заизлизам няма кой да ме пита къде отивам защото по цял ден дфо късно вечер съм сама в нас и така а до колкото твоя проблем кажи на майка ти как се отнасят др майки с техните деца и как тя със тебе и може да те разбере и да и стане мъчно че те лишава от тези неща от които другите майки не лишават децата си (имам впредвид да се прибираш толкова рано и да ходиш не там където ти искаш а там до където тя ти е позволила)
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    spored men zavisi ot roditelite ti ...kak sa jivqli te i kak sa te vazpitali, 6toto az sam na 18 ma ot 5-6 godini nqmam 4as 6toto sam zaslujila doverieto na roditelite si....tva 4e ponqkoga ne se pribiram si e otdelen vapros...ma ima i roditeli koito sa imali tejko detstvo i iskat decata si v 8 4asa v ka6ti,drug tip roditeli ne im puka za decata im, ma ima i roditeli koito pravqt kompromisi....
    Ot edna strana e normalno roditelite ti da iskat da si v 8 4asa v ka6ti 6toto se pritesnqvat za teb,ma drugi moje da te puskat do 11 i da znaqt 4e ne prai6 ludorii.....

dam,nali znae6 roditelite sa si roditeli no vse pak te se grijat za teb.I ti da si roditel i ti 6te se pritesnqva6.As kat bqh na 12 4esto qdqh 6amari 4e se pribiram kum 23.00.No posle gi ubedih da me puskat do 9 navun.6te se opravi si4ko.Sega sam na 15 skitam se do 23.00-00.00.A kogat sam s brat mi toi e na 20 kum 1-24asa.

Guest
    Хм,бе на мен не са ми поставяли вечерен час,откогато се помня .Но и аз не прекалявах де .

То на 12 годиини и аз бях така. Е сега пак съм рано 22 лятото 23 часа. Ама си изпросвам и до п24 часа понякога.

Град
    Стара Загора
    Ами ся съм на 10 и половина и съм в лятна ваканция и сега изобщо немам вечерен час,връщам се когато искам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си