.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от didkeds
    Ами ся съм на 10 и половина и съм в лятна ваканция и сега изобщо немам вечерен час,връщам се когато искам
    Ами едва ли те пускат щом си на 10 и половина до 12 да стоиш.....но кой знае щом казваш

Град
    София
    И мойте родители ме разпитват къде ще ходя и още доста работи, независимо, че съм почти на 17. Вярно е, че малко изнервя понякога, но пък няма лошо в тва

Цитирай Първоначално написано от limubai
    И мойте родители ме разпитват къде ще ходя и още доста работи, независимо, че съм почти на 17. Вярно е, че малко изнервя понякога, но пък няма лошо в тва
    И аз съм почти на 17. Не ме разпитват много много обаче ми дават вечерен час.

Голям фен
    Град
    :)
    важното е че на някой му пука за теб и можеш да се похвалиш, че иамш свестни родители. Пук и си само на 12!!! А и зависи от кой град си - от София или от по-малък. А вечерният час си е полезен и като порастнеш ще го осъзнаеш...
    П.П. едната ми сестра е на 11 и знаеш ли как се разтрепервах всеки път когато погледна накъдето е тя и тя не е там...

FiRe_LaDy
    Guest
    V dneshno vreme e normalno roditelite ti da se pritesnqvat i da ne te puskat na opredleni mesta i do po ranichko da ti davat,no vse pak si na 12 i si na dva shamara jivot.Ne che az sym ot mnogo golemite,ama sym si izgradila dobro mnenie za men pred nashte i az predi bqh po syshtiq nachin,no sega ... kato spomenat chas i az se cupq.Est gadno e postoqnno da gledash chasovnika sluchaino da ne zakysneesh i vashte za ti zqpat i da te nakazvat.Ama ima vreme da izlizash taka,che spox.Te kato pochnat da ne ti zabranqvat d astoish do kogato iskash na teb nqma da ti e int i shte se prebirash rano.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си