.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    TbJnaTa_miss
    Guest

Vliubena sam v gajeto..

Vliubena sam v gajeto na priqtelkata si ami sega?

Супер фен
    Какво ами сега ти избери се пак тя ти е приятелка, а това може да е просто моментно увлечение!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Barbie
    koooolko si blizka s gajeto na priqtelkata si, 4e da si VLIUBENA? (molq vi se we, vnimavaite s taq duma, ne se izpolzva toku-taka)...az li4no smqtam 4e priqtelstvoto trqbva da e na purvo mqsto...no vse pak...ako vruzkata im se okaje kratka i neseriozno i skusat...moje6 da govori6 s priqtelkata si...da i kaje6 za otno6enioto ti kum biv6eto i gaje...i da vidi6 dali bi q naranilo ako pribegne6 do nqkakvi deistviq...

Голям фен
    Град
    sofia
    vednuj napravi gre6kata i izbrah mom4e pred fr i tva mom4e se okaza golqm bokluk i nikoga pove4e nqma da postupq taka
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Откажи се,ще направиш голяма грешка...Не рискувай да загубиш приятелката си,много ще я нараниш.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Откажи се,ще направиш голяма грешка...Не рискувай да загубиш приятелката си,много ще я нараниш.
    и аз така мисля!

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    и аз така мисля!
    Що пък?
    Като си влюбена - действай...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Вътьо
    и аз така мисля!
    Що пък?
    е ще е..мн. кофти...за френдката й!(не бъди егоист) пък и той ако не отг. на чувствата ти...само ще си загубила френдка...и ще останеш на сухо...(в тоя случай)

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Толкова ли няма други момчета, че точно в това се влюби?
    Съветът ми е да не предаваш приятелката ти заради момче...Просто не си струва.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Ский са, ние не можеме да бъдеме сигурни какво ще стане...Поне да знае че е пробвала...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    и аз така мисля!
    Що пък?
    Как защо...ще загуби приятелството си,ще предаде близък за нея човек,ще загърби принципите си...Да,любовта е хубаво чувство,но понякога,дори и рядко,трябва да слушаме разума

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Толкова ли няма други момчета, че точно в това се влюби?
    Съветът ми е да не предаваш приятелката ти заради момче...Просто не си струва.
    аз пак съм на мнението на усмивчицата!

izbiari-priatelka ili gadje.ako friendkata ti e mnogo dobra bih te posavetvala da go ostavi6 no ako tie bezrazli4na....ako iska6 deistvai.

Супер фен
    и аз така мисля!
    Що пък?
    Нз какво да те посъветвам...Разбери дали е моментно увлечение,ако е така не си струва!

TbJnaTa_miss
    Guest
    oba4e taq priqtelka nqkolko pati me e predavala...i az ne sam mnogo sigurna ve4e tqkolko e 4esna sprqmo men...neznam kakvo da pravq.Mnogo sam obarkana,za towa poiskah savet ot vas..A otnosno mom4eto,mislq 4e i to ima 4uvstva kam men,no ne moga da bada sigurna.Strah me e i sam i sam mnogo pritesnena ot tova ...

po-dobre ne riskuvai,za6toto moje6 da izgubi6 ne samo priqtelkata si...a i mom4eto moje da ne si struva,no ti si predcenqva6...

Мисля,че трябва да почакаш мъничко,да видиш как ще се развият нещата и чак тогава да решиш какво ще превиш.А сега по добре не бързай,за да не съжаляваш след време
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Нз какво да те посъветвам...Разбери дали е моментно увлечение,ако е така не си струва![/quote]

На същото мнение съм .. а и да не е леко увлечение просто се опитай да го забравиш , защото иначе ще нараниш много приятелката си , а това е много лошо постъпвали са така с мен и няма да и е много приятно ако и с нея така постъпят .. все пак ако си сигурна , че ти е истинска приятелка просто няма смисъл да я изгубиш и да спечелиш едно сърце , което след време ще загубиш .. и дали ще е рано или късно ако избнереш момчето пред приятелката ще съжеляваш , защото ще дойде момент,в който ще останеш без момче до теб и без приятелка .. и ще ти е гадно .. Просто се опитай да го забравиш тва момче , не си заслужава ..
    HONDA - The Power Of Dreams

Град
    Sofia
    Много точно казано!Приятелството е над всичко!Недей да си губиш по такъв нелеп начин приятелката!
    People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...

Ох,ужасно е..Ами наистина внимавай...по-добре се откажи,,не си заслужава да си разваляте приятелството заради това..има толкова много момчета...точно нейното ли ти взе ума?

Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~

Фен
    Град
    ahtopol
    Ох,ужасно е..Ами наистина внимавай...по-добре се откажи,,не си заслужава да си разваляте приятелството заради това..има толкова много момчета...точно нейното ли ти взе ума?
    ПРАВИЛНО ОСТАВИ ГО ИЛИ ПОНЕ ПОЧАКАЙ ДА ВИДИШ С ТЯХНАТА ВРЪЗКА КВО ЩЕ СТАНЕ...ТОВА ТЕ САВЕТВАМ АЗ...
    КАСМЕТТТ =D> [-o<
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Bez Komentar Priqtelstvoto e Po-Vajno za men!!!
    ObichaM te Viki!!!

преди 7 месеца се запознах със гаджето на най-добрата ми приятелка. това беше чисто и просто любов от пръв поглед и нито той се опита да го скрие, нито пък аз. в този момент да ти кажа честно хич не се замислях за френдката ми. още същия ден тръгнах с вече бившето й гадже. от тогава както ти казах минага цели 7 месеца- аз още ходя с това момче и го обичам повече дори от живота си, а с приятелката ми не се бяхме виждали през цялато тва време. едва преди месец някъде ТЯ ме потърси и си оправихме отношенията, ама пък сега майка й ме гледа накриво! тъпа работа! не казвам че и при теб ще се получи същото като при мен, ама ти давам само един пример. дано извлечеш някоя полза от него. успех

ani4ka18 mi tova ne e mnogo hubavo no za sujalenie nikoi ne moje da izbqga ot lubovta
    ObichaM te Viki!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си