.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    отчаяна
    Guest

проблеми с наще

оххх, от къде да започна и аз самата не знам
    вече всичко е толкова объркано, че направо ми иде да си събера багажа и да се махна от нас
    начи проблема е че се карам постоянно с баща и, който заради мен си го изкарва на майка ми и вече ми писна.
    когато съм си в нас му пречи това, че си седя у нас, когато излизам, проблема е че ме няма в нас.. не знам какво да правя.
    постоянно си мисли че го лъжа, а това не е така. Не знам как да спечеля доверието му отново
    ако някой може да ме посъветва нещо нека пише, ще съм благодарна

Guest
    Много хора имат такива проблеми, просто се опитай за известно време да му играеш по свирката, прави каквото ти каже, а не се прави на упорит тийн и може и да стане номера.

Поздрави и По - здрави.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Защо казваш: 'Не знам как да спечеля доверието му отново...'? преди по-различно ли е било? Каква е била причината да се промени, ако е така?
    '

I pri men e taka. Nikoga ne s1m mojela da se razbiram s bashta mi. Az s1m momiche.. moje bi nqmame mnogo obshti temi. No vse pak sme bashta i d1shterq.. No vseki razgovor zav1rshva s1s spor, chesto dori i s1s skandali. V posledno vreme izbqgvame da si govorim. Znam, che ne e dobre tova , no taka se chyvstvam po-spokoina i mi e dobre.
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

da6teri4ka
    Guest
    Аз ли съм единствената, която се разбира с баща си? Даже имам чуството, че баща ми има по-голямо доверие, отколкото мама. Той ме пуска и до по късно навън и ме пуска на повече места отколкото майка. Незнам какво да ти кажа като съвет. Не си мисли, че аз съм добре, щото наще са разведени и живея с мама и може да се каже, че малко познавам баща си. Може би затова той ми има по-голямо доверие! Надявам се и твойте отношения с баща ти да станат същите, като мойте с моя. УСПЕХ!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Защо казваш: 'Не знам как да спечеля доверието му отново...'? преди по-различно ли е било? Каква е била причината да се промени, ако е така?
    '

амиии когато разбра че ходя на гости у гаджето ми и че правя секс с него и спря да ми верва, мисли че всеки ден когато се виждаме аз ходя у тях а не на кафе някъде и такива..
    преди ми вярваше повече
    вече дори каза че няма да решава нищо свързано с мен, а майка ми да се оправяла с мен
    не знам какво да правя

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    nai dobre sednii pogovori s nego seriozno kaji si mu si4ko deto ti e na sarceto tova nqma kak da vlu6i polojenieto no moje da go poopai uspeh

0biChkam SlyNcEt0 :}

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    '

амиии когато разбра че ходя на гости у гаджето ми и че правя секс с него и спря да ми верва, мисли че всеки ден когато се виждаме аз ходя у тях а не на кафе някъде и такива..
    преди ми вярваше повече
    вече дори каза че няма да решава нищо свързано с мен, а майка ми да се оправяла с мен
    не знам какво да правя
    Как по-точно е разбрал?!?

Guest

отчаяна

'

преди ми вярваше повече
    не знам какво да правя
    как лиии
    един негов колега ме видял да ходя у гаджето ми и естествено му казал и така разбрал
    и обшо взето от тогава ги имам тези проблеми..
    преди ми вярваше и разчиташе на мен, обаче сега..
    абе не знам какво да правя, той обърква и отношенията с гаджето ми
    супер отчаяна съм

Guest

отчаяна

абее малко оплесках последния отговор, ама дано сте разбрали какво имам в предвид

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: отчаяна

'

преди ми вярваше повече
    не знам какво да правя
    как лиии
    един негов колега ме видял да ходя у гаджето ми и естествено му казал и така разбрал
    и обшо взето от тогава ги имам тези проблеми..
    преди ми вярваше и разчиташе на мен, обаче сега..
    абе не знам какво да правя, той обърква и отношенията с гаджето ми
    супер отчаяна съм

Добре де. Не мога да разбера...хубаво имаш гадже. Това е съвсем нормално. За какво недоверие и т.н. говорим?!? Няма смисъл, поне според мен.

Град
    Italy,Venezia
    Докажи по някакъв начин на баща си че не го лъжеш за каквато и да било опитай се да поговориш с него и да го убедиш, незнам сега може преди във вашето семейство да е имало конфликт и оттам вече да са тръгнали към зле нещата незнам аз ти дадох моя съвет.Успех!
    Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.

Град
    Таити
    Хахахаха баща ти е разбрал че ходиш да се е*еш с гаджето ти ... и ти искаш да ти има доверие..... Ми може би просто човека се е разочаровал от теб... не всеки родител приема нормално факта че дъщеря му прави секс. А и може ли да кажеш поне на колко си години... защото ако си на 14-15год мисля че е много прав баща ти но ако си на над 17 мисля че е време да приеме че си голямо момиче с личен живот в който баща ти не играе главната роля
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на someonerandom
    TEENAJER_993 горе над поста над човека има една лента с цифрички,ако там видиш 2006,прескочи темата,ти изрови целия архив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си