- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- проблеми с наще
оххх, от къде да започна и аз самата не знам
вече всичко е толкова объркано, че направо ми иде да си събера багажа и да се махна от нас
начи проблема е че се карам постоянно с баща и, който заради мен си го изкарва на майка ми и вече ми писна.
когато съм си в нас му пречи това, че си седя у нас, когато излизам, проблема е че ме няма в нас.. не знам какво да правя.
постоянно си мисли че го лъжа, а това не е така. Не знам как да спечеля доверието му отново
ако някой може да ме посъветва нещо нека пише, ще съм благодарна
![]()
![]()
![]()
Много хора имат такива проблеми, просто се опитай за известно време да му играеш по свирката, прави каквото ти каже, а не се прави на упорит тийн и може и да стане номера.
Поздрави и По - здрави.
Защо казваш: 'Не знам как да спечеля доверието му отново...'? преди по-различно ли е било? Каква е била причината да се промени, ако е така?![]()
'
I pri men e taka. Nikoga ne s1m mojela da se razbiram s bashta mi. Az s1m momiche.. moje bi nqmame mnogo obshti temi. No vse pak sme bashta i d1shterq.. No vseki razgovor zav1rshva s1s spor, chesto dori i s1s skandali. V posledno vreme izbqgvame da si govorim. Znam, che ne e dobre tova , no taka se chyvstvam po-spokoina i mi e dobre.
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Аз ли съм единствената, която се разбира с баща си? Даже имам чуството, че баща ми има по-голямо доверие, отколкото мама. Той ме пуска и до по късно навън и ме пуска на повече места отколкото майка. Незнам какво да ти кажа като съвет. Не си мисли, че аз съм добре, щото наще са разведени и живея с мама и може да се каже, че малко познавам баща си. Може би затова той ми има по-голямо доверие! Надявам се и твойте отношения с баща ти да станат същите, като мойте с моя. УСПЕХ!!!
Първоначално написано от p4elata_brumze
амиии когато разбра че ходя на гости у гаджето ми и че правя секс с него и спря да ми верва, мисли че всеки ден когато се виждаме аз ходя у тях а не на кафе някъде и такива..
преди ми вярваше повече
вече дори каза че няма да решава нищо свързано с мен, а майка ми да се оправяла с мен
не знам какво да правя![]()
Как по-точно е разбрал?!?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
абее малко оплесках последния отговор, ама дано сте разбрали какво имам в предвид
Добре де. Не мога да разбера...хубаво имаш гадже. Това е съвсем нормално. За какво недоверие и т.н. говорим?!? Няма смисъл, поне според мен.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Докажи по някакъв начин на баща си че не го лъжеш за каквато и да било опитай се да поговориш с него и да го убедиш, незнам сега може преди във вашето семейство да е имало конфликт и оттам вече да са тръгнали към зле нещата незнам аз ти дадох моя съвет.Успех!
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Хахахаха баща ти е разбрал че ходиш да се е*еш с гаджето ти ... и ти искаш да ти има доверие..... Ми може би просто човека се е разочаровал от теб... не всеки родител приема нормално факта че дъщеря му прави секс. А и може ли да кажеш поне на колко си години... защото ако си на 14-15год мисля че е много прав баща ти но ако си на над 17 мисля че е време да приеме че си голямо момиче с личен живот в който баща ти не играе главната роля
There is no right or wrong, only fun or boring
TEENAJER_993 горе над поста над човека има една лента с цифрички,ако там видиш 2006,прескочи темата,ти изрови целия архив![]()