Цитирай Първоначално написано от Анонимко
много обичам гаджето си, но то се възползва от мен. искам да кажа, бях пийнала и бях пияна. и той се възползва от това. в началото беше така невинно, но после... възползва се. аз казах, че не искам, но той го направи. накара ме да направя секс с него.аз не исках си се съпротивлявах. той сега много съжалява и не може да ме погледне в очите. та въпроса ми е какво да правя..? аз много, ама наистина много го обичам. не съм изпитвала такива чувства към някого. кажете ми какво да правя. моля ви!

ako tolkova neiskashe da pravite sex 6teshe da mu se drupnesh dori mojeshe da se skarate i pak da ne pravite SEX 100% ne ste bili samo tam kadeto ste se napili i vse nqkoi e 6tql da te za6titi.ve4e e kusno da sujalqvash kakvoto bilo ,bilo nali si go obi4ash i toi tebe togava kakuv e problema zabravi i produlji s pi4agata na prede a ako tolkova te mu4i tova koeeto e napravil pogovorete si i go pomoli da ti obqsni za6to e postupil taka oba4e spored men si ima otgovor ALKOHOLLLL sledvashtiqt put v koito se napiesh m,nogo vnimavai za6tot9o moje da ti se vlu4i slu4ka