.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    liolioto
    Guest

Kogato vsi4ko svur6i...

Takam...Imah edin super-dobur frend,s koito vposledstvie se zaharesvahme i ...trugnahme....no stana taka,4e skusahme i re6ihme da si ostanem frendove,no ...prosto ne e su6toto...daje moje da se kaje ,4e ve4e po4ti ne sme ....mn mi e tujnone trqbva6e da pravq tazi gre6ka da trugvam s nego...
    a drugoto ,koeto moje da mu e promenilo mnenieto za men e ,4e sled kato skusahme az napravih 2-3 tupi postupki..ta...prosto iskah da spodelq i mn mi se iska pak da sme priqteli,no..ne6to se promeni..kajete vie kakvo mislite

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Кои са тези 2 3 тъпи постъпки?
    И според мен си направила грешка,като
    си тръгнала с него без да го харесваш, а само
    затова,че сте приятели и явно той затова и ти се е
    разсърдил не толкова от скъсването,а от това,че си
    тръгнала с него без да го харесваш!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Станалото, станало. Направили сте грешка, но няма връщане назад. Според мен, ако приятелството ви е истинско няма да се развали, дори и след подобно нещо.
    Успех.

П.П. За какви 'тъпи постъпки' говориш?

Maldini - tq napisa: " s koito vposledstvie se zaharesvahme i ...trugnahme..."... znachi sa se haresvali..
    liolioto - naistina si napravila greshka kato si tr1gnala s nego. I az napravix s1shtata greshka i znam kak se chyvstvash. No vr1shtane nazad nqma. " Neka ne popravqme greshkite ot minaloto, a da poemem otgovornost za b1deshteto!".. Trydno e, no az se opitvam po nqkak1v nachin otnovo da si ostanem priqteli. Nqma da e s1shtoto, no toi mi beshe mnogo dob1r priqtel.. i sega mi e m1chno za nego. Iskam da si go v1rna i shte napravq vsichko v1zmojno Napravi go i ti yspex
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Фен
    Град
    sofia
    da...zvu4i mi poznato...pri super mn fr stava taka i daje g-jata go be6e zabelqzala i ni be6e karala da pi6em eseta na tazi tema i si4ki bqha kazali 4e ne moje da su6testvuva priqtelsta mejdu momi4e i mom4e bez da se prevurna v lubov(tva ne znam 6to go kazah ama kakto i da e)vie ve4e ste minali tozi etap i ako pita6 men nqma vru6tane nqma kak ot lubov da se prevurne pak v priqtelstva sled kato nqkoi te e naranil (pri vas ne razbrah to4no koi kogo)ne moje6 da zabravi6 i da po4ne6 to4no na nego da spodelq6 i raz4ita6 taka 4e spored men nqma vru6tane nazad taka 4e trqbva da se radva6 4e vse pak pravite opiti da se zdobrite
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    Кои са тези 2 3 тъпи постъпки?
    И според мен си направила грешка,като
    си тръгнала с него без да го харесваш, а само
    затова,че сте приятели и явно той затова и ти се е
    разсърдил не толкова от скъсването,а от това,че си
    тръгнала с него без да го харесваш!
    това е отговора

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Приятелите стават двойка...Но двойката не стават приятели...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Станалото, станало. Направили сте грешка, но няма връщане назад. Според мен, ако приятелството ви е истинско няма да се развали, дори и след подобно нещо.
    Успех.

Не,точно от такова нещо се разваля приятелство!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    naistina to4no po tozi na4in se razvalq pritelstvo tva sa riskovete da trugne6 s nqkoi prietel za tva po dobre ne trugvai osven ako ne si sigurna v 4uvstvata si no tva ve4e e svur6il fekt i si trugnala sega 6e e mn trudno da si opravite priqtelstvoto no dano uspete
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Успех.

Не,точно от такова нещо се разваля приятелство!!!

Зависи колко силно е то и колко двамата държат един на друг.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Обикновено като си ходил с някой после не можеш да бъдеш приятел с него. Звучи гадно, но си е така. Не мисля, че ще си го върнеш някога като приятел, а и ако той е имал или има силни чувства към теб нормално е да не ти се радва на нещата, които му споделяш.
    Ако толкова искаш да бъдете приятели отново, ще ти е доста трудно да си го върнеш като приятел.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    ...
    Ако толкова искаш да бъдете приятели отново, ще ти е доста трудно да си го върнеш като приятел.

Така е, но не е невъзможно.
    Винаги има изключения.

Цитирай Първоначално написано от Вътьо
    Приятелите стават двойка...Но двойката не стават приятели...
    абсолютно вярно, ще сърбате това,което сте си надробили. Нкога вече няма да е същото

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

MaNi4eTyYyY
    Guest
    ei i az sm v sa6toto polojenie..imaH edin mn dobar priqtel i predi mn si spodelqhme i ve4e use6tam kak 4uvstvata mi stanaha mn po silni i pove4e ot priqtelski..ot negova strana mislq 4e e sa6to taka..nz no taka gubi6 edin priqtel na koito moje da spodeli6 si4ko za6toto toi se prevra6ta v mn pove4e ... abe.. ina4e smqtam 4e priqtelstvoto m/u momi4e i mom4e e mn silno i men li4no mn me kefi vapreki 4e po4ti vinagi se prevra6ta v lubov..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си