- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za {P} - HELP!
znachi na pochti `15 godini sym a do sega ne sym se celuvala s ezik .. MN sym sramejliva i moje bi tova e prichinata "hodih" s edno momche 2 meseca ama to kakvo hodene beshe samoo .. samo vednyj se vidqhm,e sled kato trygnahme![]()
![]()
i nie i dvamata sme sramejlivichki i ..
) samo vendyj se pregyrnahme i tva beshe .. sledvahstite pati kogato toi iskashe d aizlizame az vse se pravih che nemoga i to zaradi edinstvenata prichina che nemoga da se celuvam s eik .. i me e strah da ne s eizloja .. zashtoto toi sigurno shte razbere che ne syms e celuvala .. a toi dori beshe s 1godina po malyk ot men i mojeshe da se celuva ... pomognete mi .. razkajete mi nehsto za celuvkata s ezik .. pls [-o<
emi 4e to imashe takva tema..porazrovi se malko v podtemite ot LUBOV..a ina4e kvoda ti kaja..nishty strashno i sramejlivo nqma..i to nikoi ne mmoje da ti kaje ili obqsni prosto otivash i se celuvate.. ida razbere kvo..bupreki 4e e malk otrudno shtoto seki razli4no se celuva tka 4e..ami celufka..sramejlivost..puk kvo da govorime za obarvanety i sex-a akt ti doide vremeto..nqma da sedish devstvena q..
ima stra6no mn takiva temi potursi
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ще си позволя да цитирам себе си от една друга тема,която между другото не е от отдавна и не беше зле да преровиш малко преди да напишеш 735479326483120842358647596812-рата тема за целувките![]()
..Извинявам се предварително,че темата е като инструкции за момче.Но просто трябва да си я обърнеш в ж.р. и всичко е ок.То си е все същото
\Миии трябва да се отпуснеш и да го направиш с момиче,което обичаш.Така е най-добре като за първи път.Друг вариант е да се напиеш и на някой купон....
Но давай сега за първия вариант.
Значи доближаваш се до нея и и захапваш ЛЕКИЧКО една от устните(която си избереш) ама лекичко,не да я окървавиш!
После леко се отдръпваш за един миг от нея.
После пак си доближаваш устните и ги докосваш леко до нейните.Един вид я целуваш само с устни.После си отваряте "устите"( ) и
ако тя ти пусне език,давай смело.Ако не го направи,ти си го доближи до нейния,а след това го върни обратно(Божичко само как звучи ).Така ще завържете хубава целувка с непредвидим край...
Просто трябва да се отпуснеш и да правиш това,което ти идва от сърцето.Има само 3 златни правила:
1.Внимавай да не я олигавиш
2.Не я хапи прекалено силно,ако хапеш.
3.Не си завирай езика до гърлото й,освен ако тя не го иска.(щото всеки различно се целува)
4.Ако си начинаещ(както в случая),се пригаждай към стила на партньоката ти.
Успех/ \
/ \
/
Охх...ами аз ще ти кажа само да не се притеснявяаш,защото това ще бъде най-глупавото нещо,което ще направиш.Бъди спокойна,не се панирай и то всичко ще стане от самосебе си ...По време на целувката не мисли каде да го "сложиш и как да го завартиш тоя език" ами се отдаи на момента и му се наслади до край:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не трябва да те е срам.Не можеш да бъдеш сигурна, че момчето ще те помисли за такава или унакава...Давам пример със себе си - наскоро имах връзка с момиче, което незнаеше как да се целува.Беше доста забавно (казвам забавно, не смешно), когато се "учехме"Беше и си остава за мен един страшно хубав спомен...
Следвай инструкциите на Елиза, или пък просто му кажи.Не можеш да бъдеш сигурна, казвам ти го.На мен като ми каза момичето веднага я целунах и получи първия си урокДаже да се изразя, според мен се справи добре като за първи път
Пробвай и ела да кажеш резултата![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
1. бъди сигурна че зъбите ви няма да се ударят!
2. внимавай да не си отвориш устата твърде много преди да си стигнала до него че може и само с отворената уста да си останеш
3. ако не си се целувала с език - опитай се (в зависимост как се целува другия) да масажираш езика на момчето. когато приятелката ми го направи на мене ми стана страшно хубаво.
4. увии ръце около врата му ( да не може да избяга )
шегувам се - това се прави за да може той да те прегърне през кръста, ханша или др.
5. ако и той не се е целувал - няма страшно - споделена емоция - ако е по - опитен - остави го да води
6. ако не ти харесва как води той - води ти - няма нищо страшно!
бъди себе си и се отпусни
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Tuk si pozvolix da citiram ZANAKU
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
ДА!Първоначално написано от honey91
остави се на емоцията...Първоначално написано от Krem4eto
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m