- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми е просто................
МОже ли да забраняваш на детето си да слуша такава музика каквато искаБива ли такова нещо????? Значи веднъж бях поканила приятелка вкъщи. Мама в другата стая си гледкаше филмчета. Ние решихме да си послушаме музика (кючеци) и да потанцуваме... Явно сме усилили. Майка ми дойде и се разкрещя, че не искам да чува повече тази музика и ми взе телевизора. Направо щях да се гръмна. Какво да я правя тая моята майка.......................
Хаха еми по принцип не мисля че е подходящо да те спира да слушаш каквото искаш...Ама ако бях на нейно място и аз щях да направя така![]()
Супер тъпо е тва...Пълни простотии...
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
И аз не обичам такава музика. Но мисля, че майка ти не е права чак да ти взима телевизора. Ако бях на нейно място, просто бих ви помолил да намалите музиката, защото не ми харесва и ми пречи![]()
ами... какво да ти кажа... то бива,бива,ама нейното на нищо не прилича...
майка ти е ..ок,ама чак да ти казва каква музика да слушаш.. не знам...продължавай да си слушаш чалгия,тя ще ти се кара до един момент,после ще и писне...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Слушай каквото ти е кеф.![]()
Това, майка ти да ти казва какво можеш да слушаш и какво не, е супер глупаво.![]()
bojeeee e predstavqm si kak 6te mi kaje ti nqma da slu6a6 tova ili onovae nali 6te si zema tv-to sled kato mi go zela ako trqa 6te se bieme ama nqma da stane neinoto
![]()
![]()
![]()
taka si e se nqkoga shte i pisneПървоначално написано от miloto_girl-4e
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
За тва немам проблеми щото слушкам транс/техно и на маика ми не и пука особено![]()
maika ti e malko strogi4kaama kvo moje6 da napravi6,ni6to..
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
явно тая музика я дразни и е крайно неприятна.единственото решение е да не я усилваш много
Ох,добре че нямам такива проблеми...Както вече казаха майка ти наистина е малко строгичка или поне спрямо музика като тази.Не мисля,че можеш да я разубедиш лесно,но все пак пробвай да поговориш с нея.При мен баща ми е по-строгият и точно когато Мишо Шамара и там другите рапари бяха станали голям хит в България(тогава бях на 11-12 някъде),баща ми не ми даваше да ги слушам,заради това че пееха пълни простотии обаче накрая сам разбра,че аз като не ги слушам у дома ги слушам на вън-я по дискотеките(по онова време ходех на детски дискотеки),я в даскалото...
I was lost and I'm still lost...
миии.. не вярвам да е чак толкова консервативна майка ти.. може би я е подразнило това,че сте надули музиката която тя явно не понася,но чак да ти земе тв-то.. тва е малко прекалено![]()
обесни и,че не може да ти попречи да слушаш квато си искаш музика щото тва е супер тъпо и гадно. и без тва ти ще си я слушаш тая музика независими от тва кво мисли майка ти..
следващия път просто не я надувай и не вярвам да имаш проблеми![]()
може би се опитва да ти покаже стойностната музика
"Целувка за лека нощ"
Хъмм ми точно със забрани и сканадли няма да стане!Най-много да се влоши положението....Първоначално написано от midnight...
За авторката на темата: ако не искаш да се караш с майка ти-просто недей да пускаш такава музика,когато тя е у вас!Слушай си я сама,не вярвам майка ти да стои по цял ден вкъщиВсе пак никой не може да ти опраделя вкуса,може да се опита,ама няма да има ефект!Междудругото преди 4-5 години и моята майка не ми даваше да слушам чалга и рап-точно Шамара,ама вече нищо не ми казва
Верно че се цупи,ама не е болка за умиране
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Просто не усилвай чак толкова музиката, която тя не харесва, и go on...
...Тя и майка ми се сърди като поувелича звука на колонките и пусна Cradle Of Filth или Manson, но иначе не й пречи, така че, ако не надуваш музиката едва ли ще е толкова бясна![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
хахаха,ех да имаше такива майки в повече...Аз ако бех щяш да ти прасна един-два шамара!Не е правилно да ти казва каква музика да слушаш,но чалгата определено трябва да се забранява!!!
Незнам кво стана с мама ма преди два месеца ни чалга ни кючек ни нищо сега немога да...Първоначално написано от Whisskas
Kakvo stana s televizora? Vze varna li ti go? Ako ne ,6to ti ne i vzeme6 4etkata za zabi ,primerno, i ne q izhvarli6 prez prozoreca? :PP
oooooooooooooooo neeee!Kak moje da slu6a6 4alga?!
Ne ne ti trea moita e takava ..... kato 4ye kui4ek i e 1va s mene ama az kato se omorq i po4va da piska 4e sam bila slaba na kui4ekПървоначално написано от Whisskas
OBI4AM TE!!!prez muka i sulzi,OBI4AM TE DORI DA me BOLI,da grqh e trqbva da priznaq,no LUBOVTA TI me pra6ta v RAQ!! OBI4AM TE BEBE
Е да ти даде съвет да ти каже че не иска да чува музиката у вас да си я слушаш по тихо или нещо акова ама чак пък до такива крайности мисля че не е нужно да се стига всеки има право на избор а така тя отнема твоето поговори с нея1 въпреки че знам колко е невъзможно разговора с родители ас напраимер не мога мн да ги трая като искат да говориме за дадено нещо (което впрочем не се случва мн често изобшо даже)
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Права е майка ти. И аз бих постъпил като нея.Първоначално написано от da6teri4ka
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
nai-veroqtnoПървоначално написано от midnight...
А пък мойта е много зле аз си слушам на Black Eyed Peas-Shut up тя ми вика спри я таяяяяя музика боли ма главата от нея и само си пуска някви мелодий на Бетовен и влиза у някъв сайт и почва да пише "поезия" или пък си слуша нейните "сърцераздирателни" песни.И аз кво ако усиля малко повече ооооооп айде "намаляй музката" пък нейните си песни ги осилва до дупка и там се вживява вече в незнам си кво... Няма да стане тая работа![]()
![]()
Come on and dance
![]()