.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    to4ica
    Guest

Черните точки...

Как да махна това гадно нещо от лицето си??? Възможно ли е без да се ходи на козметик? С някакви кремове??? Сега си почиствам лицето с един тоник, който уж ги премахвал, ама не виждам резултат! Миля ви дайте ми съвети!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!
    Благодаря!

to4ica
    Guest
    abe, hora, vie mai samo razglejdadete teq temi.Primerno tzi e vidqna 32 puti i nito edin otgovor! Mnogo vi blagodarq. NE razbirate li, 4e tova e spe6no??? PLS PI6TE MI!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!
    Благодаря!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от to4ica
    abe, hora, vie mai samo razglejdadete teq temi.Primerno tzi e vidqna 32 puti i nito edin otgovor! Mnogo vi blagodarq. NE razbirate li, 4e tova e spe6no??? PLS PI6TE MI!!!
    mi bez da se hodi na kozmetrik ne e vuzmogno ima mn produkti na koito pi6e 4e mahat 4erni to4ki i tem podobni no ne staaava tq triabva da se istiska a kolkoto pove4e q stiska6 tolkova pove4e izlizat nai dobria variant e microdermobrazioto koeto hem maha murtvia sloi hem 4isti 4ernite to4ki obnoviava kogata i t.N A TI NA KOL;KO SI GODINKI? ZA DA TI PREPORU4AM KAKVO TO4NO TRIABVA DA PRAVI6

Bari
    Guest

4eri tp4ki.....

Козметиците винаги знаят най- добре, но зная ,че се препоръчват парни банир,но пак се изтистискват внимателно.Носът на дъщеря ми е целия в черни точки- толкова е ....неприятно и некрасиво....

Голям фен
    Град
    sofia

Re: 4eri tp4ki.....

Цитирай Първоначално написано от Bari
    Козметиците винаги знаят най- добре, но зная ,че се препоръчват парни банир,но пак се изтистискват внимателно.Носът на дъщеря ми е целия в черни точки- толкова е ....неприятно и некрасиво....
    emi kato e nepriqtno i NEKRASIVO 6to ne q zavede6 na kozmetik da stane PO krasiva....

Guest
    mi moje bi trqbva da gi stiska6 i posle da si sloji6 maska spred kojata ti bi trqbvalo da pomogne!az si gi stiskam i pravq taka i posle dulgo vreme ne mi izlizat moje i pri teb da se polu4i

to4ica
    Guest
    merci za suvetite. Mama vednuj se probva da mi gi iztiska, kato predvaritelno si napravih parna banq na liceto, a sled iztiskvaneto si namazah kojata s tonik. Na 12 godini sum. PLS PPOGNETE MI !

Голям фен
    Град
    sofia
    emi az sum 4uvala 4e se majat i s soda za hlqb oba4e ako ima6 takiva 4erveni moje6 da gi vuzpali6 i da stanat po 4erveni a tva e mn grozno

az na sedmicata pone 1 put hodq na pochistvane,koeto vkluchva parna banq 30min , darsnoval(tova izgarq chervenite pupki) sled tova iztiskvane sled parata,nakraq osvejavashta maska,sled pochistvaneto si godq samo za darsnovala i obshto vsichko mi izliza 10lv za dve hodeniq,ne sa mnogo pari,a NAISTINA IMA EFEKT!!!!
    "Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"

Супер фен
    Абе хора има едни ленти за черни точки на Нивеа по 1-2 лв струват ама наистина махат черните точки!!!Има за чело за нос и за брада!!!

az govorih s kozmetichkata tq kaza che mahat 4ernite tochki no samo povurhnostno,izpolzvat se sled pochistvane pri kozmetika za da ne ti se pulnqt porite do sledvashtoto izchistvane!HODETE NA KOZMETIK,S-R QKO E!!!I NE E SKUPO!
    "Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"

Повече от фен
    AZ imam muni4ko po nosleto i kato gi stisna te izlizat. \/

Голям фен
    Град
    sofia
    vij nai dobre s 4ernite to4ki moje da se spravi kozmetic no ima i mnogo efektivni losioni
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си