.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79
    Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

Da i otmastq li ? :(

Zdr vsi4ki iskam da vi pomolq za pomo6t situaiqta e slednata zna4i haresah si edno mom4e i taka da se kaje hodehme oba4e edna moq pr e hodila s nego i o6te si go obi4ka6e i mi go kaza no mi kaza i 4e mi go predostavq i 4e tq ne iska da strada poe4e i 4e s nego sa ve4e samo pr oba4e v4era vliza v 4ata i az i vikam raazbrah 4e si bila v X i tq otkade i az mi vlizala si ot negoviq komp v mirc i tq mi da bqh i az kfo praihte i tq znam 4e 6te ti stane gadno ma az sym s nego i az nali i vikam mi ok i tq tva be6e golqm 6ans za men i az dobre e ok i po4na da mi pra6ta nekfi {} i takiva !
    A otvatre mi vre6e i mi kipe6e naprao ne ozdarjam i o6te umiram ot qd ne sym 4ak tolkova privarzana kym nego ma kato znam 4e v tozi mig tq e s nego otka4am vinagi sym ostavala dr da pe4elqt i sym si kazvala 6tom s neq 6te e po 6testliv aide no sga ne mi se iska da ostavq ne6tata taka i znam 4e 6te mi e mnogo lesno da i otmastq za6toto samo da poiskam toi 6te me {P} a moje i ne6tu poe4e !!!
    Vaprosa mi e da i otmastq li ili da si ostanem pr ?
    Molq vi kajete mi kfo da praa neinata postypka e bila mn gadna daje e kazala ne edna ob6te pr 4e 6te se bori za nego a na mene mi e kazala 4e mi go otstypva pravila go e za6toto zn 4e ako sym znaela namareniqta i nqma6e sega tq da e s nego
    molq pomognete mi

0biChkam SlyNcEt0 :}

mamu!!!! She ima tumbene az ti kazvam poe4e i na dvamata az li4no nqma da govorq zaradi tova !!! A kolkoto po temata...Neznam susedke...Naprimer ako Qni go beshe naprail tova s mene ...Nqmashe da go pogledna ve4e..makar i da mi e the best friend...neznam oba4e ti si reshavash a az li4no i zdravei poi4e nqma da i kaja !!!

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Голям фен
    Град
    sofia
    ne se predavai i ne skalanqi glava kvo cql jivot li 6e te ma4kat i ti 6e se primirqva6 bori se za tva mom4e ne se otkazvai
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

az bih kazal 4e i mom4eto ne te zaslujava !!! ama shtom izpitvash neshto kum nego deistvai !!! ne i davai na taia da bude shtastliva s nego ( moje da zvu4i gadno ama si e tka!) nema puk tq da e dobre iskam moita nani da e dobre ! ! ! !

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Nz dali si zaslujava moje az da ne sym s nego ma i tq nqma da e s nego !!!! Pisna mi az da stradam de*a mamamu de*a !!!! Toq pyt 6te se borq ma ne da sym s nego prosto 6te i izneveri pred o4ite i ma tq e sviknala tyi 4e nz dali 6te q trogne minaliq pyt kato sa hodili i izneveril o6te na pyrvata sedmica i e bila s nego 6 mesece sled tva tyi 4e mai nema mn mn da i zapuka no az 6te si napraa edin pyyyyt i az kefa i 6te se borq !!!

Глупава и егоистична постъпка ще е да и "отмъщаваш"...
    След като се обичат (ако наистина се обичат) няма нужда да заставаш на пътя им! И още нещо - аз ако бях на нейно място и разбера, че той ми е изневерил с теб, но знам, че ме обича и аз го обичам - въобще нямаше да ми направи никакво впечатление, просто щеше...да ми е жал за теб и за този акъл, с който си го направила...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Глупава и егоистична постъпка ще е да и "отмъщаваш"...
    След като се обичат (ако наистина се обичат) няма нужда да заставаш на пътя им! И още нещо - аз ако бях на нейно място и разбера, че той ми е изневерил с теб, но знам, че ме обича и аз го обичам - въобще нямаше да ми направи никакво впечатление, просто щеше...да ми е жал за теб и за този акъл, с който си го направила...
    Ma toi ne q obi4a ne moje malko ili mnogo da q tyrpi dokato sa hodili i sa bili nqkade navyn e sedql na rastoqnie ot neq toi prostro ne moje da ponese 4e e hodil s neq tolkova vreme i neq e minal !!!A tq go tarpi samo 6toto si e naumila 4e nqma dr da e s nego tq e taka ako ne6tu nqma da e neino nqma da e ni4ie !!!!koeto mnogo me drazni i za tva 6te i go varna i 6te vidi 4e nqma da e nein !!

В такъв случай момчето не си заслужава. Не ми се струва свястно. Защо му попмате така самочувствието (което изглежда не е никак малко) като и двете му се навирате в ръцете и най-лошото - най-накрая ще вземете да се избиете за него? Запазете поне малко достойнство!
    Има и други момчета!

Голям фен
    Град
    sofia
    aiiiiiiiiiiiiiiiii mn gadno i na mene mi se slu4i ne6to podobno predi mesec.Ne govorih s tova momi4e koeto mi se pi6e6e za "priqtelka"no posle re6ih 4e nqma smisul 1-vo za6toto sme v edin klas i ne moje da se podminavame o6te edna godina,2-vo za6toto ne haresvah tolkova mn mom4eto za koeto da se skarahme i 3-to to 6te i se vurne ne dvoino a troino \/

taka 4e ne si pravi truda pravi se 4e ne ti puka govori si s neq vse edno ni6to ne e stanalo.A tolkova durji6 iz4akai podhodq6tiq moment ne burzai iz4akai ne6tata malko da se pootalojat i kogato tq nai malkoto o4akva i go vurni

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    В такъв случай момчето не си заслужава. Не ми се струва свястно. Защо му попмате така самочувствието (което изглежда не е никак малко) като и двете му се навирате в ръцете и най-лошото - най-накрая ще вземете да се избиете за него? Запазете поне малко достойнство!
    Има и други момчета!
    az izob6to ne mu pompam samo4uvstvieto za6toto kolko pyti mi kaje6e 4e mu obi4a samo mu se usmihvah i ne mu otvra6tah sys sy6to ni6tu 4e use6tah 4e go 4uvstvam
    A tq go prave6e
    da i az nz dali tva mom4e si zaslujava no syrceto mi go iska

Голям фен
    ne se predavai i ne skalanqi glava kvo cql jivot li 6e te ma4kat i ti 6e se primirqva6 bori se za tva mom4e ne se otkazvai
    __________________________________________________ ____________
    PODKREPQM
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от honey91
    __________________________________________________ ____________
    PODKREPQM
    mersi za podkrepata radvam se 4e pone nqkoi me podkrepq

Цитирай Първоначално написано от Mem0reX
    az bih kazal 4e i mom4eto ne te zaslujava !!! ama shtom izpitvash neshto kum nego deistvai !!! ne i davai na taia da bude shtastliva s nego ( moje da zvu4i gadno ama si e tka!) nema puk tq da e dobre iskam moita nani da e dobre ! ! ! !
    mi... i az sym na tva mnenie!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Чета и се чудя да се смея ли,да плача ли...Какви са тия бебешки истории не мога да ви разбера,те още не се научили на самоуважение,на малко такт,на приятелство,тръгнали любов да въртят...Давам ти макс 13год,ама това е отделен въпрос.
    Той първо ходил с нея,ама после тръгнал с теб,пък сега се върнал при нея,пък ти пак го искаш за теб...Да позная ли какво ще стане?Сега ще се върне при теб и след седмица ще видиш,че тя пак ще е в тях.И вместо да му счупите главата на тоя лигавник,че се държи толкова просташки и ви върти както си иска,вие една на друга скачате и забивате нож в гърба.Глупави,глупави,та чак ми е жал.
    И на всичкото отгоре,ти дори не си сигурна,че го искаш,ама на,няма тя да е с него пък.Лапешко държане на н-та степен.Ай сиктир...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Ekita v golqma greshka si
    Az ot tuka sum nai navurtre s neshtata i ti kazvam 4e greshish NAPULNO!! Purvo momi4eto e na 16 i tova vobshte ne sa detski istorii...Ako za teb Lubovta e Detsko neshto DOBRE ama ako i ti si na nad 13 godinki mislq 4e znaesh kfo e da obi4ash !!! tka 4e a mluknete !!! a btw nani i az sum s tebe mnogo dobre go znaish !!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Mersi za podkrepata nadqvam se i da uspeq da si i go varna i da sym spokoina ve4e

Супер фен
    Хич да не ти пука за нея!ОТМЪСТИ И!Покажи и кой командва и тръгни с момчето,не че толкова му падаш,а да покажеш на какво си способна!Е*и и майката на тая к**ва!

Qgodkatbbbbbbbbb
    Guest
    xaaA... kvo e vinovna tq sled kato go obi4a est 4e 6te iska da si go varne,a toi est, 4e 6te iska da e s tazi,koqto my igrae po svirkata logi4no e prosto...a ti kak moje da iska6 vse o6te da si s nego za6to za da ti pravi mrasno zad garba li kva e polzata gybi6 si vremeto samo..takaaa iska6 da i otma6tava6 mi moito momi4e ne vijdam smisal 1-vo mom4eto ama vaob6teeee ne si zaslyjava ama vaob6teee 2-ro 6tom go obi4a neka bade s nego 3-to badi nepykist be 4ovek \/ no 6tom si tvarde re6ena da i go otmakne6 pred o4ite davai,no posle ne my ostavai v maznite ra4i4ki nqmali da e po-dobre ako i toi na drygiq den te vidi s drygo mom4e nqma li da se 4yvstva precakan i toi kak misli6,toi 6te e bez teb bez onaq sky4ybra,dimek pras4e v gbz4e :P adskata gavra az pone bih postapila taka,za da si dade smetka,4e ne moje da si igrae s 4yvstvata na horata ako postapi6 taka gre6ka nqma6 da znae6 =D>

Има и други момчета!
    ехх и аз това и говора секи ден че тоя смотаняк незаслужава и да му се изплюе в лицето ма тя не ...

та слушай кво Нанси тегли му майната на тоя бе човек така самo се унижаваш !!!

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Има и други момчета!
    ехх и аз това и говора секи ден че тоя смотаняк незаслужава и да му се изплюе в лицето ма тя не ...

Insi ))) slu4aino i nie s qni i go nabivame cql den no tq ne ne ...i sega she surba poparata ama kakto kazva samata tq: " she si surbam poparata ama i tq shte q surba s mene! "

Цитирай Първоначално написано от Mem0reX
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Има и други момчета!

Insi ))) slu4aino i nie s qni i go nabivame cql den no tq ne ne ...i sega she surba poparata ama kakto kazva samata tq: " she si surbam poparata ama i tq shte q surba s mene! "
    мани я Финкич прай 1 път грешка заболи я и занапред не я прай

dano se ne povtarq taia greshka

Град
    Sofia

Re: Da i otmastq li ? :(

Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    Zdr vsi4ki iskam da vi pomolq za pomo6t situaiqta e slednata zna4i haresah si edno mom4e i taka da se kaje hodehme oba4e edna moq pr e hodila s nego i o6te si go obi4ka6e i mi go kaza no mi kaza i 4e mi go predostavq i 4e tq ne iska da strada poe4e i 4e s nego sa ve4e samo pr oba4e v4era vliza v 4ata i az i vikam raazbrah 4e si bila v X i tq otkade i az mi vlizala si ot negoviq komp v mirc i tq mi da bqh i az kfo praihte i tq znam 4e 6te ti stane gadno ma az sym s nego i az nali i vikam mi ok i tq tva be6e golqm 6ans za men i az dobre e ok i po4na da mi pra6ta nekfi {} i takiva !
    A otvatre mi vre6e i mi kipe6e naprao ne ozdarjam i o6te umiram ot qd ne sym 4ak tolkova privarzana kym nego ma kato znam 4e v tozi mig tq e s nego otka4am vinagi sym ostavala dr da pe4elqt i sym si kazvala 6tom s neq 6te e po 6testliv aide no sga ne mi se iska da ostavq ne6tata taka i znam 4e 6te mi e mnogo lesno da i otmastq za6toto samo da poiskam toi 6te me {P} a moje i ne6tu poe4e !!!
    Vaprosa mi e da i otmastq li ili da si ostanem pr ?
    Molq vi kajete mi kfo da praa neinata postypka e bila mn gadna daje e kazala ne edna ob6te pr 4e 6te se bori za nego a na mene mi e kazala 4e mi go otstypva pravila go e za6toto zn 4e ako sym znaela namareniqta i nqma6e sega tq da e s nego
    molq pomognete mi
    Bori se dokrai,nedei da preklanq6 glava pred taq k***a, nedei da i dostavq6 tva udovolstvie!Ponqkoga tazi bitka 6te byde bezmilostna i boleznena no ne se predavai kakvoto i da stane!Gore glavata i uspeh!
    People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    O opredeleno nqma da se predam 6te se borq do krai !!!!!! i nqma da i se ostavq !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си