- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Da i otmastq li ? :(
ako i otmastq shte se pochustvam po shtastliva az znam che ne mi e parva pr no az sym takava mn barzo se doverqvam i se privarzvam privarzah se i kym nego inache sichkite mi pr mi kazvaha che toi ne e za men no az si go obichkah i ne gi poslushah .
Ne samo tq go iska i az go iskam privarzah se super mn kym nego i sea kato zn che sa zaedno i ne izdarjam pochvam da placha i da pusha super mn i ne mo se uspokoqzashto pyk vinagi az da stradam tozi pyt i az she stradam ma i tq !!!!!!
тя бахти и приателката дет ти епросто нямам думи...аз такива приатели досега сам нямал...просто не си подбираш правилно приателите
![]()
lele iskam go tva momche ako shte kfo shte da stava ispitvam mn silni chuvstva kym nego i nemoga tolkova lesno da se primirq s tova che tq e s nego i she se borq toi ne iska mai chak tolkos da e s neq shtom mi kaza da si malcha che si se e pribral ot selo pone taka mi se stori a i nz iska da se vidime samo az i toi shte e chesno li ako toi iska da e s mene da priema i toi da zareje neq nz ne sym takava ot vatre mi se iska da i otmastq da i naprikazvam kakvo li ne ma inache kato trea da go naprava osaznavam che ne sym takava i che ne moga az da razdavam pravosadie nz ma se chuvstvam super mn obarkanamn iskam da sym s nego i iskam da i varna tva che me narani ma nz ne moga da razbivam vrazki a sym siurna che i toi iska da e mene
![]()
Otmusti i vuzmojno nai-gadno.Neka tazi dvuli4nica q zaboli.![]()
Mi nzm.Az bih si otmustila, tq ne zaslujava drugo![]()
Леле т'ва е много тъпо и гадно от нейна страна.Ако съм на твое място отивам при него и му пускам един страстен език,ставам гадже с него и се появявам с него най-нагло пред очите й,след което отивам при нея и й казвам-не можах да му устоя на предложението ,което ми направи,надявам се да не се сърдиш,милаи тя ще позеленее от яд,но ще ти каже О.К.ХХах т'ва ще е брутално
![]()
![]()
az tva misleh da napraa da i kaja ei mila nz ma se vidqhme toi pochna da mi se natiska i sorry ma imam chuvstva kym nego ma tq e mn zle misli si che go e promenila che veche e samo s neq a toi e s pone oshte 3-4 koito sa pod prikritie tva momiche mn se lyje obache i tq kato mene go obichka strashno mn i nz dali na se praa na gadna sprqm u neqПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
И тя знае че го обичкаш обаче мислела ли е за теб-НЕ!Така че нз защо още не си действала и не си и го върнала тъпкано на тази твоя "приятелка"?!?!?!?
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
ох, от такива теми във форума направо аман!!!
macko, az bqh v podobno polojenie! ne razbiram za kvo vyob6te si q pusnala taq tema,sled kato ve4e si namerila otgovor na vyprosa si! sigurno umira6 ot qd zaradi taq postypka na tvoqta 'drujka' mi q si predstavi ti ako be6e na neino mqsto v na4aloto? ti bi postypila po sy6tiq na4in kato neq i 6te6e da kaje6 da,eto podarqvam ti go. ne mislq 4e 6te stigne6 dale4 kato i otma6tava6! nai hubavo gi ostavi da si jiveqt,to mom4eto 4e ne struva-ne struva....o6te po malko priqtelkata ti,no kato gledam kolko e zle taq,toi o6te na 2rata sedmica 6 q skysa.tyrpenie i vreme i koraj! vsi4ko 6te se naredi v tvoq polza,samo ne si izpuskai nervite!
Е да ма като гледам тя иска да е с него макар и за малко,макар и за последен път...нещо като сбогуване ще е май с любовта само че тоя рапон дори и не подозира че някой го обича,щото като гледам така той не познава тва чувство
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
slay her mwhxah
ne znae kakvo e da obicha bil e s edno momiche 2 godini bil e samo i edinstveno s neq no kato si e otishal na selo i se e varnal i e otishal pri neq i q e zavaril s nai dobriq si pr da se celuvat tq veche ne e bila negova i ot togava e takyv ne se doverqva i ne obicha nikoq makar che ne vsichki momicheta sa kato onaq
az strasno mnogo iskam da sym s nego i toi iska da e s mene obache ne iska i da zareje neqISKAM MN DA SYM S NEGO tva ne e nqkfa prishtqva useshtam go otvatre kato se vidim ili kato si prikaame po Skype dori samo da si chatim korema mi e na topka i neshtu mi trepka
nemoga rtolkoz lesno da se primirq
![]()
тз тз тзПървоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
иска да е с тебе ма и с нея и го търпиш ??? има още 3-4 и ти все още си мислиш че иска да е само с тебе . учудваш ме ти сама си противоречиш
![]()
![]()
![]()
![]()
Sexy baby e prava.Mn se kefa na mnenieto i =D>.Napravi go, taka nito 6te si vinovna puk i 6te si s nego.
hm ami ako nqkoq moq frendka me izgrae taka mrusno napr 6te q ybiq.no v tvoq sly4ai ne obi4a6 tova mom4e taka 4e nqma smisul da si razvalqte priqtelstvoto
malee hora kolkoto i da go obicham i da go iskam osyznah che sys taq na koqto iskah da otmastq trq da se sabereme i dvete da otmastim na nego za vsichki laji i za vsichki momicheta koito e naranil a te ne sa edna dve lele osaznah che za pr e nomer edno no za dr ne stavaaaa she se opitam da ubedq i neq v tva lele a dr mi pr koqto strasno mnogo si go obicha kak da gi nakaram da sedqt na raztoqnie ot negooo![]()
v otmu6tenieto nqma smisul,a spored men ne trqbva da se zanimava6 pove4e i s dvemata
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
ъх най-накрая още един гласПървоначално написано от strawberry1988
и видя ли zavinagi_neshtastna не стана както ме обеждаваше
![]()