- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Da i otmastq li ? :(
Mmm i nali znaesh nie sme s tebe ! ! ! !
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
za takiva kurvi kat taq det te razigrava samo edno 6te kaja-s sopata i bez mazilo(demek na suho da i go vkarat ta 4ak prez ustata da i izleze)prosto otidi pri neq tegli i mainata izplui i se v liceto i 6te vidi6 kolko dobre 6te se po4ustva6!
za takiva kurvi kat taq det te razigrava samo edno 6te kaja-s sopata i bez mazilo(demek na suho da i go vkarat ta 4ak prez ustata da i izleze)prosto otidi pri neq tegli i mainata izplui i se v liceto i 6te vidi6 kolko dobre 6te se po4ustva6!
principno bih ti kazala da ne i otmu6tava6 6toto ti e fr ama kato do4etoh si4ko opredeleno si go zaslujava 6tom taka e postupila s tebe zna4i ne ti e istinska pr i ne ako moje6 da go celune6 go napravi i to publi4no 4e da si sigurna 4e 6te razbere taka i ti 6te si ima6 nqkogo i na neq 6te i stane mn gadno 4e si4ki znaqt 4e sa q preebali![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
напълно съм съгласен с теб!и аз бих направил същото само че с няколко псувни и няколко храчки и работата е готоваПървоначално написано от remember_the_name
![]()
vij kfo nani) ti go napravi no ne i go kazvai ti ...az she i kaja 4e sum vidql da vidish kak shte umre
))
ne fin az 6te i kaja nali ti kazah kak to4no taka kakto naprai tq pyrvo nqma se zanimavam s nego i posle idva i mi kaza 4e e pak s nego i znela 4e mi e kofti ma nemojela da potiska 4uvstvata si i az taka 6te napravq 6e i kaja mi natiska mi se i po edno vreme me celuna a zmu otvarnah oba4e kogato obi4am nqkoi ne moga da potiskam 4uvstvata si kogato imam vazmojnost da sym s nego da vidi kolko mi e bilo huu na mene
Az ve4e kazah sgre6ih 4e se zabarkah s nego i 6te si sarbam poparata ma i tq 6te sarba s mene !!!!!
Ako pitash mene po dubre ne prai nishto nali znaesh oniq ot gore gleda i znae sichki shte ima payback ne se pritisnqvai
ObichaM te Viki!!!
Oyyy...gorkata ti...ami 4estno kazano i az sam prejivqla takova ne6to...moita priqtelka oba4e me yverqva6e 4e ne go haresva pak tragna se mlqska s nego...mn kofti naistina...ama 4estno kazano az ne bih i otmastila(i ne go napravih)za6tot ako go bqh napravila kakva priqtelka 6tqh da sam az...iskam i iskah az da sam po-dobrata priqtelka v tva otno6enie...spored mene ne ti trqbva otma6tenie...6te stane mn slojno.ako moje6 zabravi tova...no nedei pak da i pada6 v krakata...moje da se otdale4i6 ot tazi tvoq priqtelka,no nedei da q naranqva6 taka kakto tq tebe te e narila kato se e sabralka s tova mom4e...
Ako iska6 da otmasti6 na nqkogo pojelai mu da se vliubi!!!no drugo nedei da pravi6:P
Yspeh ti jelaq...![]()
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
Не съм чела другите отговори, но ще ти кажа едно : Отмъщението е най-тъпото нещо, което можеш да сториш![]()
Така ставаш като нея гаднярка
Да, дръж се студено с нея, не и говори, нека разбере какво е направила, не скланяй глава, покажи и че си щастлива и че се кефиш на всичко, колкото и да не е вярно
НО ОТМЪЩЕНИЕ
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!
Първоначално написано от slunceto86
Да бе,много умно няма що!По твоята логика всеки трябва да прекланя глава в тоя живот!Нека тебе да те сполети че да ти стане кеф и да видя дали няма да искаш да си отмъстиш?
![]()
People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...
az pak bih ti kazala otmasti i napravi vsi4ko za da bade pak tvoi nqma cql jivot da se saobrazqva6 s vsi4ki te da sa dobre a ti da si na zaden plan dai si malko 6tastie :wink:
Em togava deistvai i ne se chudi!!! No postupi po gadno ot kolkoto tq ako mislish da i go pokazvash za da se po chustva po zle i ot teb!!I da ima efekT
ObichaM te Viki!!!
Vij sega malko suvet ot mene shtoto az sum adski neshtasten da znaeshem sega na mene mislish li che mi e lesno momicheto koeto obicham a povqrvai mi naistina go obicham i davam sichko da sum s nego sqka vecher si chatime i tq si mi spodelq sichko s koi e bila kakvo e praila s gadjeto si na mene mislish li che mi e priqtno NE no se borq da ne g ozapomnqm no ne ospqvam za tova spokoitno nqma da se plashish sichko shte se naredi i shte bidesh s nego povqrvai mi
ObichaM te Viki!!!
male lo6a rabota,ne 4e moita e po dobra,no pone ne e tolkova slojna!Bih iskala da tti dam savut no nz kakvo da te posavetvam!sry
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
lost_girl da taka e nqma suvet no mojeme samo da se nadqvame che vsichko shte se opravi
ObichaM te Viki!!!
She se oprai az vi garantiram :P ako ne she ima pesnici i kraka)
bravo bravo ama se nau4i da pishesh deba![]()
Parvo,6tom si go menkate taka tva mom4e,zna4i ne ste nikvi priqtelki,zatova zabravi izob6to vsqkakvo priqtelstvo s tva momi4e,za6toto sled tva ti sama 6te strada6.A sled kato ne ste priqtelki,za6to da ne si napravi6 kefa,varni i go ,6tom e govorila taka,vse pak ne zabravqi tq ne ti e priqtelka 6tom te izpolzva za da si varne pi4a,zatva imai si edno na um sledva6tiq pak i spored mene pravi tva koeto ti e sladko.Aide kasmet.
Отмъщението няма да помогне, защото тя има гадже, а ти нямаш, следователно тя пак ще е по-щастлива от теб. А отмъщението би трябвало да е насочено към него - все пак, вие сте били заедно, а ти си научила, че вече не сте заедно от друг човек.
според мен приятелката ти е по-влюбена в него и.. повече го иска от теб.. и в интерес на истината ... щом не си толкова привързана към него.. ми... остави ги.. ,а и момчето не си заслужава,щом така е тръгнал с нея,докато е бил с теб...прави си изводите...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love