- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момичетата ???
Значи искам да разбера дали ви е приятно докато нали преди да правите секс се натиска и целувате с някое момче ви е приятно тои да ви разтрива и да си вкарва пръстите ....... знаете каде ?
mi opitai i 6e razbere6 (mnoo tapa tema)
men me kefi koeto ne e garanciq 4e teb 6te te kefi vapreki 4e se samnqvam e nqma da e kefi ama da probvai i 6te razbere6 sama![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Много е гадно, направо това е най-гадното и отвратително нещо на света, никога не го прави![]()
По темата сериозно сега - пробвай и ще се разберешЕстествено, че е приятно и възбуждащо.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Понякога ми е много по-приятно да пъхне пръст, отколкото когато пъхне пенис.
MNOGO E XUBAVO RAZBIRASE,DA I NA MEN PONQKOGA MI E MNOGO PO XUBAVO S PRUSTI.
аве вие наред ли сте?! приятеля ми ми го прави редовно с пръсти и е настина страхотно, но нищо не може да се сравни с проникването на пениса!!!![]()
![]()
и аз съм така,особено първото вкарване на пръст е най-страхотноПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
estestveno 4e e priqtno,to ako go ne se po4ne s tva niama da e inetersno napravo da ti nahaka onaq raota!
na men li4no lubovnata igra me kefi s celuvki i pregrytki samo bez da mi barkat kadeto i da bilo abe vseki e razli4en probvai i 6te vidi6
ja ja schneller![]()
mn e qko!!! i gotinoto e 4e moje da stane kadeto se seti6 - dori pred hora i te da ne se usetqt![]()
A SMILE MAKES LIFE BETTER
Мдаааа, ама да не е само това. И други работи изпробвай.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
abe moga li da te popitam{rituri4en c1pros be6i tva}kakvo v1ob6te pravite predi seksa?samo se celuvate li?
i ako samo taka se v1zbujda6...togava brau na tebe 4estno macka q vij dali 6te ti haresa i posle pak pi6i da kaej ko e stanalo
o i da ne zabravq ima mnoooogo drugi ne6ta osven tva :_)
![]()
![]()
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
С еднотипните отговори до момента смятам темата за приключена.
Приятни изживявания желая на всички.