- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой мобилен телефон..?
Реших и аз да пусна една таква тема да ви чуя мненията.Колебая се кой тел.да си взема:Нокия 7370 ,Сони Ериксон W810i ,Сони ериксон W900 или Samsung D800 .
Първият е много стилен и ми харесва на външен вид,защото много си падам по детайлите..но има само 10 мб памет,което е супер малко,а и няма мемори стик![]()
![]()
Вторият Е хубав,има си всичко,20мб вътрешна и още 512(!)мб допълнително,обаче не съм свикнала с такъв телефон-предпочитам с плъзгане или с капаче,защото такива съм имала попринцип.
Третият Е със супер опции ,има си ааабсолютно всичко(smart phone е)има 3G,photoshop,adobe reader ,excel..просто квото се сетиш..Но е супер голям![]()
![]()
Четвъртият си има 80мб вътрешна памет,горе-долу си го бива на външен вид,ама на цвят не ми допада особено и пак ми се струва леко дърварски...а сега кажете кой според вас е най-добър..
И още 1 въпрос:има ли разлика между оперативна и вътрешна памет?
FlowerInesS
А между другото сега си харесах един сони ериксон к610и ,за него кво ще кажете?Някой виждал ли го е в магазините,защото е излезнал на 11 май и тук май още го няма..говоря за това
Мариса, K610 излиза през юли, а W900 не е smart phone, но със сигурност е по-добър от Нокията с тази мизерна памет и от w810, който е на същата цена като W900 (около 850лв). За Самсунга не знам, добре изглежда, но паметта му не е много и камерата му не е толкова добра колкото тази на W900. За дизайна вече ти си решаваш.
В мтел ми казаха за w900,че е smart phone.
Еее..в к610i се влюбихОбаче казваш чак юли ще излезе на българския пазар...
![]()
В Европа излезнал ли е?По-точно някъде наблизо-Австрия например?!
Samsung D 600 - батерията му издържа колкото да изгледаш 2 филма на него. Снимките които прави са най-добрите които съм виждал снимани с телефон, плейва почти всичко(вкл и филми като ги компресираш с кодека му) и т.н. D 800 е значително по-дървен.
K610, мисля, никъде не е излязъл http://www.se-store.co.uk/index.cfm?...ome.comingSoon. А за W900: предполагам, че М-тел са се объркали, понеже съм чел много статии, които отричат да е smart phone, и нито една, която да го потвърждава. Този сайт дава хубави описания, ако искаш да видиш точните му характеристики, както и снимки, и видеоклипове на и от него: http://www.newmobile.nl/eur/en/phone...one_id=15e5982.
EvoLifE , прав си,май никъде не е излязъл,друг е въпросът,че преди малко прочетох,че е и то на 11 майно щом в официалния сайт така казват,явно е така
Благодаря на всички
![]()
W810 или w900. По-добро от Сони Ериксон няма и няма да има!
w900 не е смартфон!!! земи си w810, страшен телефон е
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
zemi si NOKIATA![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Eleonora
..impossible...
...is nothing...
Аз ти препоръчвам Samsung SGH-Z150!
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
На Z150 камерата му е смотана, а на Нокията паметта и е смешна. Тъй като в момента W900 и W810 са на една цена, борбата между тях се свежда до функции срещу размери. Аз съм за W900.
Честно казано, за тези пари(че и за по-малко) бих намерил някой да ми внесе Treo 700w. Мисля че всички гореизброени могат да ядат само тортички сравнени с него. Струва около $400-$450.
Честно казано бих си взел всичко друго, но не и тази грозотия. Дори и характеристиките не са нищо особено, само дето е smart phone с touch screen. А и имам чувството, че не става за българската мрежа (не съм сигурен).
Първоначално написано от Анонимко
Сладур!
1. Поне на мен това би ми вършило чудесна работа
2. Ако искам камера за снимки ще си купя.
3. 4-бандов е, дори съм го виждал и тук в бг.
4. Това "САМО" има 312мхз Intel процесор(на D600 и аналогичната му Нокиа е на 103мхз).
5. Дизайна е последното нещо по което би трябвало да се избира телефон(това не важи в случаите когато си го взимаш само и само да го покажеш на приятелите си)
Останалите неща до 10 можеш да ги потърсиш в googe.
Аз лично бях косъм да си взема предходния модел преди година - влязах в един магазин на Cingular и го поразцъках малко. И още нещо - главната цел на телефона е да се говори по него, да се използва като средство за комуникация, не да ти стои в джоба или на масата пред теб когато с в някое кафе.
Лично аз съм си фенка на Сони Ериксон.Едно време бях на Нокиа и Самсунг,ама сега по-добро от Сонито няма..и няма да има...за мен![]()
Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~