- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za 4adela
а бе хора замислете се и спрете да пушите трева аз пу6ех до мин седмица ама се замислих колко е тупо да пу6и6 и е мн скапано!кажете ва6ето мнение ! и коко пути сте пу6или
1път съм пушила![]()
![]()
не е тъпо да употребяваш трева, тъпо е да си я купуваш с грешни пари от престъпници.
употребявам редовно от 1996 години, всекидневно от 2000 година, като от 1999 година спрях да си купувам и карам на самоснабдяване и каквото Бог дал.
тъпо е 4овек да пише по тъпи форуми, ако питат мен, ама понеже форумите водят до силна псих.зависимост и ей на, не мога да спра. .
Наистина както бяха казали по горе,ако следваме твойта психика половината свят да се е метнал от прозореца щот света е тъп.Не си налагай мнението-като не ти харесва не пуши и толкова не е нужно да се опитваш да разубеждаваш другите-плюс че ти не си пушил изобщо дълго време
Az pusha dosta chesno i mi haresva... Ti si si reshila che nqma smisal nedei pushi togava,ama se samnqvam che nqkoi tuka go itneresuva dali si reshila da ne pafkash![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Света е такъв кавто си го напраиш брат ,Първоначално написано от Whisskas
а колкото до тва 4е ште ти писне след време ми на мен ми писна
пушех активно половин година (активно нямам предвид веднъж на месец, а поне (или по4ти) всеки ден,
и като всякото нещо осъзнах 4е е пълен т*шак и му теглих 4ертата.
предпо4итам да ударя 4-5 бири пред тревата.
И ми е ПО-ГОТИНО!!![]()
ино!
мм да е 4-5 бири след тва един козпредпо4итам да ударя 4-5 бири пред тревата.
И ми е ПО-ГОТИНО!!![]()
и аз съм по тая схема ми ко да ви кажа по едно време пуших секи ден по няколко пъти ся се ограничавам 3 дена в седмицата(петък,събота,нед ля)
се разглобявам па дано да ми доиде и на мен акъла в главата![]()
Ot trevata vaida nema........ az sum na mnenie 4e treva triabva da se pu6i ako izob6to se pu6i samo po kuponi i na nekvi takiva kudeto go pravi6 ne za da se napu6i6 i utre pak a za da ti stane veselo da se osvobodi6 ot kompleksi i da si napravi6 6outo.................. na su6toto mnenie sum i za pieneto![]()
![]()
![]()
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
на амфети ли мина бе педалПървоначално написано от Анонимко
girls gone crazy when they look into my weedy eyes
хахахаххх и на мен тва ми доиде на акълаПървоначално написано от stressassassin
б*а*х маму![]()
abe ia pali be kfo she mi kaasj da ne pusha...tfa e mnogo iako neshto,shto da se lishavam ot blagata na jivota...ti kat si se osuznal ok,evala,bravo 4e taka si reshil...ama seki sam si preceniava za sebe si,seish???
as si pusha 4esto no mno mi xaresvana tezi koito ne im xaresva da ne go pravqt we ne me interesuva 4ujdoto mneenie
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...