- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с кака
гледам ,че има тема за секс с батко, та да питам аз какво е усещането да спиш с момиче по-голямо от теб![]()
![]()
![]()
добре
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
emi kakata e po-znae6ta v seksa ot 14 godi6nite ,a puk i shte ti naprai vsi4ko koeto trea...
С по-малка не съм бил и затова не мога да кажа дали е по-доре, затова само - добре ехаресва ми
![]()
Ами по-големите момичета поне не ги е гнус да правят секс... И не е нужно да им обясняваш, че ако ти направят свирка няма да умрат![]()
За момента само с по-голямо момиче съм го правил,харесва ми.
Тия 20 годишни бходят с разни дечица на по 13-14 по простата причина че не могат да си намерят момиче на тяхната възраст, тъй като са комплексирани, затворени и тн. и тн..Първоначално написано от i_want_u_f
А и едно момиче веднага ше пусне на баткото шото си е големата гъзария да ходиш с момче два пъти по голям от тебе![]()
![]()
![]()
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Един човек да каже нещо смислено!Първоначално написано от Анонимко
аххаа колко такива сам ги гледал една моя приателка дето е на 13 ходи с момче на 18.....питам я защо не си намериш някои на твоите години...и тя ми отговаря защото големите момчета са по сериозни....![]()
i e mnogo prava!Първоначално написано от j0r0_fear
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Много малко момчета са сериозни с момиче, много по-малко от тях. Те много добре знаят, че ако искат истинска връзка, трябва да се ориентират към някоя на техния акъл.
haha i koe im e serioznotoПървоначално написано от fasta4eto
![]()
ami ne vsi4ki po golemi sa seriozni no ako si tarsi6 seriozen po4ti 100% trqbva da e po golqmПървоначално написано от TeroglisT4o
po4ti e dumata ne slagai ob6ti znamenateliПървоначално написано от fasta4eto
az i neslagamПървоначално написано от TeroglisT4o