.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Daite si mnenieto....

Predi6nata tema e za6to mom4etata se zanimavat s oburzani momi4eta.Ami az iskam da popitam vie kak bixte postupili ako ste na mqstoto na momi4eto,koeto si ima seriozen priatel,i q svalq drugo mom4e,koeto na neq mnogo i xaresva?

Мега фен
    Ако имаш сериозен приятел и много харесваш друг, значи връзката ти е почти обречена. И значи също, че връзката ти далеч не е сериозна.

dobre ako ti si na momi4eto na mqstoto kakvo bi napravila i s priatelq ti xodite primerno ot 3 godini,no tova mom4e adski mn te kefi

Мега фен
    С приятеля си съм от 9 месеца и през това време никой не ме е изкефил много. Красиви хора има навсякъде, чувствата са нещо различно.
    За ситуацията има 2 варианта"
    1. Да се опитате връзката ви да е страстна, луда и чувствена, както в началото.
    2. Зарязваш го и тръгваш с пича.

izbirash prsoto...ako toq drugiq te kefi pocveche izbirash nego, a ako ne nedei pravi gluposti!

bili probvala ti samata treti variant:
    da bude6 i s priatelq si i s tova mom4e.

Мега фен
    На 12 ли си? Или на 13? Думите "сериозна връзка", които употребяваш, май нямат никакво значение за теб.

imam seriozen priatel ot 4 godini,i mnogo dobre znaq kakvo e dulga i seriozna vruzka.Interesno mi e kakvo bixte napravili vie.

Мега фен
    А ти би ли го направила?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    А бе това са си нормални неща. И най-влюбената жена може да хареса друг мъж и т.н.

Ne moga da kaja,za6toto ne sum popadala v takava situaciq.Kakvoto i da kaja mislq 4e nqma da e vqrno,za6toto 4ovek e sposoben na mnogo ne6ta.Ami ti?

Мега фен
    Не съм съгласна, че влюбената жена може да харесва друг. Да я привлича - да, да си каже: "При други обстоятелства щях да си падам по него", но да харесва - не.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не съм съгласна, че влюбената жена може да харесва друг. Да я привлича - да, да си каже: "При други обстоятелства щях да си падам по него", но да харесва - не.
    Е то почне ли да си ги мисли тия, ше поддаде След като нещо я е впечатлило, и ако мъжа съумее добре да си цакне козовете... стават такива неща. Трудно, ала стават

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    дам, жените са много по-моногамни от мъжете, когато една жена обича тя не може да бъде с друг мъж
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен
    Жената трябва още в зародиш да му свие сармите.

spored men ako mom4eto mnogo dopada na tova momi4e,i znae kak da q spe4eli dori i da e zaeta tq nqma kak da ne poddade.Vse pak vsi4ki sme xora i ne mojem da odurjamne postoqnno na sublazanite.

Мега фен
    В такъв случай тя трябва да спре контактите с него. Трябва малко да се мисли, а не само да се следват инстинктите за съвокупление.

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от eti4ka_87
    spored men ako mom4eto mnogo dopada na tova momi4e,i znae kak da q spe4eli dori i da e zaeta tq nqma kak da ne poddade.Vse pak vsi4ki sme xora i ne mojem da odurjamne postoqnno na sublazanite.
    абе ти май само търсиш подкрепа за това да спиш с другия ако толкоз много ти се ебе с него няма нужда да пускаш теми и да си търсиш повод
    "ама така ама иначе" абе ей няма такива филми
    I'm not great, I'm whole

vuob6te ne si tursq povod a i nqma drug,prosto mi xrumna tazi ideq da vidq kakvi sa va6ite mneniq i dali vi stiska ili ne.Az ako iskam kogato imam takava vuzmojnost 6te se vuzpolzvam ili vuob6te nqma da go napravq.Ne moga da kaja za6toto ne sum popadala v takava situaciq

Град
    Шумен
    /ме пада от Марс
    искаш да кажеш, че си седиш у вас и просто така ти е хрумнало това
    мойто момиче такива неща случайно не идват на акъла обаче айде ше се напрайм, че ти вярваме

а колкото до това "дали ни стиска" по-тъпо не можа да го кажеш..ако обичаш дори не ти минава през ума или ако мине се елиминира много бързо
    един път направих грешката не смятам да я повтарям
    I'm not great, I'm whole

Мега фен
    Етичка, никога не си обичала истински.

blagodarq ti za mnenieto

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Етичка, никога не си обичала истински.

za6to taka misli6,da ne bi da me poznava6.6tom sum s priatelq si ve4e 4 godini i nikoga ne sum mu izneverqvala,ne znam ti po dobre znae6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си