- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Камелия е КУРВА
![]()
![]()
![]()
УЖАС!!!
2рата снимка я гледах в 1 форум па тези пеВици се праат на луди аве но комеентар
hahahahahhaha...
posle vyrvi i slu6ai 4alga![]()
hahahahahahatipa kurva
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ujasssssssss..tva da ne e nqkoi kolaj ili ne6to takova..ne vqrvam 4ak taka...ili da e zabravila da si obue belio....olee..ujaSsS..dano ne go e napravila umi6leno...danoOoOoo....![]()
хахах вярвай си да не е умишлено. Едва ли някой забравя да си сложи гащите
Между другото е правила стриптийз в няква кръчма ... казса ми го човек, който е бил там. По-точно на майка са го казали, а тя като видя тея снимки и не се очуди и ми каза за стиптиза
ujas!!v koq kru4ma e pravila striptiiz?znae6 li?
Оф....ками, ками - нема да се оправиш. Еми трябва да я разберете сега - прави момичето. Като не върви музиката поне нещо друго да подкара, ама да не си показва пу*ката че плаши...
ПС: Темата се повтаря...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
lkato se преберат наще ще питам и ще ти кажаПървоначално написано от ujasena
,
lelele takmo slu6ah neina pesen i vednaga q smenih.... ma kvo se o4udvate pove4eto 4alga pevici mai sa kat neq za6to?! mi zaradi rabotata si estestveno blqk![]()
Love you Kris !!!
интересно ми е кфо се впечатлявате ?обичайно за глупава фолк певица ... и тая се е развалила а беше свесна
btw setih se... ako q vkarat v sledvashtiq `VIP BROTHER` 6te razberem naistina kakva e![]()
![]()
![]()
Love you Kris !!!
еми то кфо се очаква от едни чалгарки "селянки" без гащи уффффф ужас !
dobre 4e pone mikrofona e imalo kade da i slojat. tolkova e navle4ena.
TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!
![]()
![]()
to e qsno 4e 4algarkite sa prosti ama pa 4ak tolkova........![]()
Алоу, просветеният, как ще са от 3 години, като това са от концерта на Нов Фолк, който се състоя преди не повече от 2 месеца... ?Първоначално написано от Kulio Gangstera
Епа поне се е обръснала таз жинуга...иначе гледката верно е грозна
ni6to novo pod slunceto..vsi4kite sa kurvi...a tova 4e peqt e samo reklama..se6tate se....![]()
абе не си е лошо пичето кво толкова се разтюхкахте![]()
M2O Musica allo stato puro!
Ее кво се разсмърдяхте сичките ... а в една друга тема със зъби и нокти защитавахте мнението, че да се ходи без сутиен и бельо е много готино ... са курвенско било ... много сте зле ...
А за Камелия нямам думи ...![]()
![]()
I LOVE MY SEX
aideeeee i Kameliq kurva bilaTova e nqkakav dolen montaj we pedalska rabota ei go na
![]()
![]()
![]()