.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Замислете се и напишете мнението си..

Значи смисъла на тази тема е, че искам да попитам вас, потребителите на този форум по един въпрос. Според вас, заслужава ли си да обичаш един човек, да бъдеш на щастието на върха няколко месеца, дори година ако искате, да бъде винаги до вас в лоши и добри моменти, да споделяте нещата си с него, да живеете с него, да имате неговата любов и загриженост, обаче след като знаете, че ще се разделите. Бихте ли рискували за това чувство, наречено любов ? Или бихте останали далеч от тези неща, защото вие сте човек, който няма да може да понесе болката, която ще ви причини човека, с който сте били Х време...?

Guest
    бих била с човека,ако го обичам,дори и да знам,че след време ще се разделим.любовта си струва да бъде изживяна.пък и ако така гледаш на нещата,че няма смисъл да ги правиш,защото рано или късно ще свършат и ще страдаш хич няма смисъл да живееш.по тази логика,има ли смисъл да живееш,като ще умреш някой ден?
    разбира се,че има..

когато изпитваш чувства към един човек просто трябва да се оставиш на течението така поне правя аз. може после да страдаш, но миговете на щастие които си преживял след време ще заличат всяка болка и ще помниш само дните са безумно щастие

Ми то по тая логика си4ко е опасно.Любовта е сигурно най-болезненото нещо на света,но никога не се замислям колко ще боли,ако се се пазим от опасностите никога няма да има приклю4ения и ще бъде много ску4но.Ако пак се влябя няма въобще да му мисля нищо 4е ве4е твърде добре съм се уверила 4е много боли след това

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Бих бил с човека, който обичам...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Аз бих рискувала,даже и да знам,че после болката ще е ужасяваща.Но пък за сметка на това ще изживея страхотни мигове,който ще останат в мен завинаги.Не мисля,че трябва да се спираш пред препядствията.По-добре се бори до край за да не съжаляваш после и да не се обвиняваш,че си пропилял живота си ..Знам ли ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Бих се надявала да не се разделим. Отговорът е "да".

Голям фен
    Град
    sofia
    o da zaslujava si da si vluben vupreki 4e ima i dobri i lo6i momenti
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Разбира се!Когато човек започва връзка с някого въобще не мисли за раздялата.Той просто иска да е щастлив,обичан,да дава обич и да получава същото.Пък и когато сърчицето ти вече се разтупти,едва ли ще мисли за раздяла,болка,разочаровани е и т.н. По тази логика ние не трябва да започваме връзка,защото все някога ще се разделим с този човек-глупаво е!Обичай,бори се за любовта си,опитай се да направиш връзката си с този човек,колкото се може по-пълноценна и дълга и както се казва не бива да съжаляваме че нещо е свършило,трябва да се радваме че все пак се е случило и сме изпитали това чувство.Защото любовта не винаги носи само болка и разочарование.Един влюбен човеке способен наистина на много и невероятни неща за половинката си,така че живейте за мига и не се страхувайте да обичате

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    бих била с човека,ако го обичам,дори и да знам,че след време ще се разделим.любовта си струва да бъде изживяна.пък и ако така гледаш на нещата,че няма смисъл да ги правиш,защото рано или късно ще свършат и ще страдаш хич няма смисъл да живееш.по тази логика,има ли смисъл да живееш,като ще умреш някой ден?
    разбира се,че има..

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Повече от фен
    Mnogo qsno 4e bih riskuvala i nai ve4e ako e s 4ovek na koito mn durja i mn go obi4am,vse pak vednuj se jivee i ako ne izjiveem tozi specialen mig s lubimiq 4ovek,6te sajalqvame dulgo.A otnosno za bolkato koqto 6te izpitam,tq 6te e ni6to v sravnenie na drugite momenti koito sa bili tolkova istinski i 6tastlivi!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Град
    Dobrich
    Еми аз да речем вече се бях влюбила , доверила , но на всичко му идва края все пак . Не съжалявам , че му се бях доверила и сега не съжалявам защото при мен е малко различно сякаш сега пак сме заедно но не ходим ( просто сега ги няма караниците и тем подобни неща ) за това и все още му се доверявам . А то и много зависи от човека срещу теб ако неможе той да те предразположи да му се довериш тогава вече незнам ...
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Nikoga ne se znae kakvo 6te se slu4i,osobeno kogato stava vupros za tolkova promenlivi i slojni ne6ta,kato otno6eniqta m/u horata,4uvstvata im i t.n. za tova ako obi4a6 nqkoi postarai se maximalno da se 4uvstvate dobre zaedno i da izjivqvate momentite koito vi se polagat,bez glupaviq strah da te spira,i da te e strah i da ne te e ni6to nqma da promeni6.Puska6 se po te4enieto v tova otno6enie i kakvoto se slu4i tova....

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Re: Замислете се и напишете мнението си..

Значи смисъла на тази тема е, че искам да попитам вас, потребителите на този форум по един въпрос. Според вас, заслужава ли си да обичаш един човек, да бъдеш на щастието на върха няколко месеца, дори година ако искате, да бъде винаги до вас в лоши и добри моменти, да споделяте нещата си с него, да живеете с него, да имате неговата любов и загриженост, обаче след като знаете, че ще се разделите. Бихте ли рискували за това чувство, наречено любов ? Или бихте останали далеч от тези неща, защото вие сте човек, който няма да може да понесе болката, която ще ви причини човека, с който сте били Х време...?
    mii, to trqbva da jivee6 za momenta...nali sled...tova ostavat hubavite spomeni...

Повече от фен
    Град
    sofia
    az bih bila s lubimiq si ,oba4e sled tova razdqlata e gadna

Razbira se, che bix. Dano nqkoi den namerq tak1v chovek. Pojelavam go na vsichki
    P.S. I vse pak.... ako tolkkova mnogo se obichame.. zashto da se razdelqme????
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Guest
    Просто поставих такова условие. Да тествате дали сте готови на това, да изживеете чувството любов, но след като знаете, че ще се разделите след определено време. Браво

разбира се,че има..
    daaaaaaaaaaaa takaa e
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Kategorichno NE!!!!! Nqma smisal ot takova shtastie po dubre da umra! Ot kolkoto da prejiveq takova neshto otnovo povqrvai mi veche sum g oizpitval otvartitelno e!!!
    ObichaM te Viki!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    не бива да се мисли от началото за края....иначе не можеш да се насладиш на хубавите мигове прекарани с човека до теб!Аз бих изживяла любовта,дори после да боли безумно.

Dobre kazano ne ne moga da se suglasq izvinqvai no seki si ima mnenie ) POLA^_^ sladuRz
    ObichaM te Viki!!!

Повече от фен
    То каква любов ще е ако ще се знае ,че ще се разделим?!Ако наистина сме толкова влюбени въобще няма да се стига до раздяла.А като отг.на въпроса не бих била с човек ,с когото знам че ще се разделя .Няма да го допусна толкова близо до мене и няма да започна толкова сериозна връзка при положение ,че знам ,че ще е безперспективна.

разбира се,че има..
    На същото мнение съм. Пък и човек никога не знае до кога ще обича, така че няма време за губене

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    То каква любов ще е ако ще се знае ,че ще се разделим?!Ако наистина сме толкова влюбени въобще няма да се стига до раздяла.А като отг.на въпроса не бих била с човек ,с когото знам че ще се разделя .Няма да го допусна толкова близо до мене и няма да започна толкова сериозна връзка при положение ,че знам ,че ще е безперспективна.
    а няма ли да се разделите? искаш да кажеш че се влюбваш в един човек и с него ще си до края на живота си???

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си