- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Как да отслабна по най-бърз и ефикасен начин?
znachi az sam momi4e na 16 i sam kam 60 kilograma mislq 4e e mnojko za moqta vuzrast iskam mnogooo da otslabna no kajete mi koi e nai efiksniq i barz na4in po koito moga da otslabna??pone do 2 sedmici ako moje i za po malko ako trqbva samo na voda 6te karam samo da ima efekt ......a dali hap4etata za otslabvane 6te imat efekt ?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!
няма такова нещо като лесен начин да отслабнеш.ти за 2 месеца не може да свалиш кои знае колко кг ,пак кво остава за 2 седмици.интересно ми е обаче за каде си се разбарзала,тоест какво ще се случи до 14дни?
Мила такова бързо отслабване до нищо добро няма да ти доведе,защото псоле като почнеш да се храниш нормално килограмите ти ще се върнат.Давай малко по-полека,наблегни на пилешкото,пуешкото месо,рибата,зеленчуците,из ягвай колкото е възможно сладките и тестените изделия или поне намали употребата им.Пий вода колкото можеш и спортувай.Килограмите свалени със спорт се задържат повече.Просто трябва да стегнеш малко тялото си.Колкото до килограмите ти..зависи от структурата ти.На някои тези килограми стоят множко,на други пък са перфектни.Зависи какъв е процентът на мускулната маса и мазнините в тялото ти.Така че преди да решиш да отслабваш се довери на огледалото вместо на кантара![]()
първо, защо си мислиш, че килограмите ти зависят от възрасттаи второ, недей да отслабваш по бързия начин, щото много ще ти навреди.. и освен това ще си свалиш примерно 5 килограма, после ще качиш 10... няма нужда да си навличаш още килограми....
mili4nka sporta e v osnovata na vsi4ko kakto nqkoi be6e kazal po gore namali sladkoto i hlqba i vsi4ko s vremeto si ne moje za dve sedmici da svali6 kg e ti moje i da uspee6 da svali6 kolkoto iska6 no se zamisli 4e taka moje6 da gi ka4i6 mnogo po burzo pojelavam ti uspexi umnata
prolet e pri4kite peqt i e vreme za lubov ... lubov??? kakva lubov we xora prosto sex :P~~ hahahaha
mili4ka da ti kaja maika mi predi vreme e bila okolo 100kg i e zapo4nala da bqga vseki den no e slagala edin nailon s dupki za racete i otgore s ancung otslabnala e s okolo 10kg za 2 sedmici no iziskva bqgane vseki den pone po 2 kilometra![]()