- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pomognete mi!!!PLS!!
Na kratko:S edno mom4e si pi6em ot mnogo vreme,postepenno stanahme mn dobri priqteli,no mai az go haresvam kato gaje a ne tolkova kato priqtel.Mnogo puti ssam mu kazvala 4e mn go obi4am,no nz kak dali kato fr ili ina4e!I 1 put toi mi kaza 4e men i o6te 2 momi4eta si ni OBI4A nai-mnogo ot vsi4ki priqtelki(momi4eta)!Molq vi da mi dadete suvet kak da postupa(samo bez da mu kazvam 4e go haresvam,za6toto mn ama mn me e sram)!pls. help me!!!!!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
taka kakto ve4e mn puti sum si izrazqvala menieto za 4ateneto po dobriq varqnt e jiviq kontakt a ne mu kazvai prosto mu go namekni s pogledi i mu pravi i po skriti i otkriti nameci mislq 4e toi e gi razbere
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ma predi da zapo4na da si go hresvam toi se zaka4a6e s men,a togava az ne mu otvru6tah na zaka4kite za6toto edna fr si go haresva6e.Sega oba4e tq ne si go haresva,a az MAI zapo4nah,ma se opitvam da se zaka4am s nego,a toi ne mi otvru6ta na zaka4kite i po4na da se zaka4a s tazi fr deto si go haresva6e,a az sam tam i toi ne mi obru6ta vnimanie nz ili go pravi naro4no ili e prosto golqm jenkar.
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
moje da ne e jenkar a prosto da e re6il 4e ti ne go haresva6 za6oto ne si mu otgovarqla na zaka4kite i moje da si e pomisli4 4e nqma6 interes kum nego i 6e mu trqbva vreme da razbere zaka4kite
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
da ma po4ni vsqka ve4er si pi6em(ma ve4e ne),kogato sme na vun ni6to ne si kazvame a samo mul4im i se gledame,prosto nqmame temi za razgovor,kato 4eli vs sme si kazali!A sega az po4nah da se zaka4am s nego i toi ot vreme na vreme mi otvurne na zaka4kata a ina4e izob6to ne otcepva za6to taka?
Скачай,че ще те изплющъ!
imam i o6e edna teoriq 4e moje da e pritesnitelen i da se sramuva ili ne6o takova v tvoe prisustvie taka 4e go predrazpoloji za razgovor da moje da se otpusne tva e nai vajnoto da go nakara6 da se otpusne
Ммм така еПървоначално написано от e_l_i_z_a
HONDA - The Power Of Dreams
do odeve bqhme zaedno i pak ne si kazahme ni6to.toi be6e da laneca si na edin i az mu go iskam i toi mi go dava![]()
i posle ne6to be6e hvanal nqkakav lastik i me udari po zadnika!kajete tva kak da go tulkuvam kato samo na men si dade laneca za mn vreme
Скачай,че ще те изплющъ!
sladuRz t`fa s lastika se talkuva po mnogo nachini no nie momcheta go talkuvame kato lele sexy zadnik sorry za iskrennosta) i kato malee t`fa momiche mn gotino pone az taka mislq
edin vid svalka po malko po stranen nachin
)
ObichaM te Viki!!!
offfff dano da e taka,ama propusnah da kaja 4e i edno dr momi4e udari ma neq ne po zadnika,a posle pak se opita da me udari ma ne stana!!lele kolko iskam ne6to da izleze!!!!
Скачай,че ще те изплющъ!
Togava POvqrvai nali znaesh NADEJDATA UMIRA posledna![]()
ObichaM te Viki!!!
of ma az kakav karuk sam,mai umira 1-va
Скачай,че ще те изплющъ!
Mi...toi da deistva, ti si mu kazala 4e go obi4a6 i tva e dostatu4no.Osven..moje6 da mu kaje6, nqkoi den kato si uj tujna.Da mu kaje6 4e iska6 da se izqstnite.I ako toi si priznae 4uvstvata i ti si gi priznava6.I tolk0ova vs 6te 6e polu4i![]()
hora o6te pove4e seoburkah sa!zna4ideve toi ne mi obru6ta6e vnimanie dokato moita fr beha tam(i taq deto predi si go haresva6e),no sled kato te si trugnaha toi izvednuj zapo4na da se zaka4a!?
a we hora,ako imate skype pls daite si gi za da si ppi6em i govorim!!!!!!!!!!
beatris_ilieva[/i]