- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex za edna vecher ..
уф на мен си ми е мерак по принцип, но няма да го направя докато съм си със сегашната приятелка. Евентуално ако се разделим може да си помисля
ми за сега нямам никво желние за такъв секс и немисля че някога ще имам ма се пак не съм врачка![]()
хаххаха ко ще ми кажеш ве малумник :
отиваш ма парти няква пичка ти се натиска и после иска да се ебете и ти ко ще и кажеш ве "не" така ли ве женчо
да ва еба в хомотата сичките в тоя форум
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
i az samo deto sam na 19Първоначално написано от nancy__girl
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
На 16 съм и съм го правил около 15-20 пъти.
Правила съм го веднъж , макар че се познавах отдавна с човека , но после се почувствах КАТО ПАРЦАЛ . Не съм го виждала от тогава и не ми е приятно . Мисля че , особено за жените , това си е курвенска работа , а за момчетата , те да си трупат опита или болестите.
Но РАЗБИРА СЕ това си е напълно мое мнение !!!
Не съм и няма да го направя. На 19 съм
Nqma da go napravq , nikoga nqma da go napravq .. za kakvoto i da e bilo prosto ne kazvaite nikoga ..
човек има чисто физически нужди и секса е една от тях.тъй че секса за една вечер е начин да ги задоволиш.ако искаш чувства,нежност и т.н. си търсиш връзка.аз лично не съм го пробвала и някак си не мога да го възприема особено за момиче
на 17 съм...само 1 път ми се е случвало...сладка ралта
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
na 15 sum i ne sum go pravila...ama v dne6no vreme im e liubimo na mujete taka 4e skoro moje da mi se slu4i [-o< [-o<
no exit
С риск да падна в нечии очи(макар че не виждам за какво)ще си призная:да,правила съм.На 17 години съм и нямам нищо против секса за една вечер.Случвало ми се е веднъж засега.
\Първоначално написано от hforce
/ \
/ \
/ така е най-добре
На 18 съм и го правих веднъж така за една вечер.
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
ne sum go pravila no nikoga ne kazvam nikoga i nz dali shte go napravq
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
na 16 sum i nikoga ne sum go pravila..nqmam i takova namerenie..tva si e jivotinsko...kurvenska raota...nqma smisul..pone spored men....az sum na principa,4e trqbva teq ne6ta da se pravqt samo i ednistveno s 4oveka koito obi4a6!!!!!!!!!!!!!!!!...drugoto minava prez vremeto....![]()
![]()
![]()
ДА!Просто 4овека трябва си го заслужиПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
На почти 16 2пъти
OBI4AM TE!!!prez muka i sulzi,OBI4AM TE DORI DA me BOLI,da grqh e trqbva da priznaq,no LUBOVTA TI me pra6ta v RAQ!! OBI4AM TE BEBE