.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)

Podaruk za nego-abiturient

Daite suvet,nai-veche momichetata,chiito priqteli sega shte se abiturienti...kakfo shte im podarite ?
    i drugite akos e setqt neshto da kajat =)
    samo da ne e Parfium
    missi predvaritelnoz a otg...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Ох голяма мъка е Аз от няколко седмици направо откачам...първо мислех някаква гривна да му взема,но се сетох,че той такова не носи отпадна.После ест за парфюм се сетих,но е глупаво,защото искам да му остане спомен Абе всичко стандартно ми мина през главата и нз още се колебая,а бала му е другата седмица Последно съм решила портмоне кожено...абе мн е хубаво и мисля,че ще му хареса +още нещо обаче....
    Единственото,за което бях 10000% сигурна,че ще го израдва адски много е MP3, но в петък ми каза,че щял да си взима тая седмица....
    Съвети и аз не отказвам
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

kiss

nai hubaviqt podaruk spored mene e da si s nego i da obichash ne vinagi materialnoto e po hubavo!!!!!! Pone spored mene e po vajno da si s nego a ne da mu kupuvash nqkfi bokluci koito sled vreme shte izhvurli schupi zagubi ili kakvo to i da e zashtoto LUBOVTA ne se gubi tq e v surceto dori i sled kato izchezne! No az ne vqrvam v lubovta!!!
    ObichaM te Viki!!!

еми аз на моя му взех златна грижна бая скапичка беше няма да казвам цена че и тои пише в форума и отделно му купих сребарна гривна дебеличка с сребарен синджир и двете стават само недавай пари на ръка щото ще ги изпие същия ден бади сигорна

Супер фен

Re: kiss

Цитирай Първоначално написано от slunceto86
    nai hubaviqt podaruk spored mene e da si s nego i da obichash ne vinagi materialnoto e po hubavo!!!!!! Pone spored mene e po vajno da si s nego a ne da mu kupuvash nqkfi bokluci koito sled vreme shte izhvurli schupi zagubi ili kakvo to i da e zashtoto LUBOVTA ne se gubi tq e v surceto dori i sled kato izchezne! No az ne vqrvam v lubovta!!!
    Виж съгласна съм,че любовта е по-важна и тн и тн,НО това е бал-а му не мога да отида и просто да му се усмихна чаровно Това е все едно да не му взема нищо за рождения ден нз.....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

em damS

strange___ az ne sum kazal da ne mu kupuvash nishto no prosto nqma smisal ot skupi podaraci zlatni grivni i nekfi takiva i k`fo se kefi che su kupila nekfi neshta za 10000 leva e da verno hubavo shte mu e! No kakto kazah tova ne e nai vajnoto Ako pitash mene az chesno predpochitam 1 plushena mechka )) otkolkoto nekfo jelqzo za 200 leva
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Мда наистина е много кофти да избираш подарък за бал,какво ли не мислих да му взема,гривни пръстени,ланци обаче като се замислих трябваше да е нещо по-специално...Отидох в магазин за сувенири,и погледа ми се спря на нещо подобно на меч,но не точно,изглеждаше символично,излъчваше сила а и беше много красиво.Мисля,че по един добре подбран сувенир спрямо характера на момчето би бил чудесен подарък
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Re: kiss

Цитирай Първоначално написано от slunceto86
    da!spor nqma!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

BLG za mennieto ne6i4_ ;]]] napulno sum prav pone az smqtam taka!
    ObichaM te Viki!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си