- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help me pLs!!!!! Обичам я ! Но е с друг ! Връзката м/у нас!
Моля ви какво да правя! Много я Обичам но за жалост тя е с друг - не мога не издържам така повече!Какво ли не бих дал за да съм с нея. Моля ви кажете ми как да и кажа какво чувствам към нея , при положение че знам че може да не отвърне на чувствата ми !!!! HELP MEEEEEEE PLS I can`t live without her!!!!!! Shte pisha na latinica che mi e mn nervno za BG sujalqvam: Emi v mnogo dobri otnosheniq sme smisal adski dobri priqteli sme! Mmm sichko zapochka kato se zapoznahem izleznahme 2 veheri zaedno i na 2-rata vecher
stnaa tova che kato q izprashtah do tqh
se {P}celunahme i tq kaza che ne znae zashto go e napravila
i moje be iska da sme zaedno no tui kato e s dr. sega ne moje da napravi nishto po vuprosa
am za sujalenie ili ne az napravo ne moga bez nez tazi celuvka promeni sichki
smisal moga da se zakulna che q obicham
no dali tq mene ne znam i sega ne znam kak da i go kaja
((((
ObichaM te Viki!!!
kaji i 4e ne iska6 da ia razdelia6 s priiatelia i,prosto iska6 da znae6 dali niakoga bi moglo da ima ne6to mejdu vas,za6toto ti mnogo bi go iskal.Ako tia kaje -Neznam,moje bi,to ve4e ima6 50% 6ans tia da e s teb za6toto momi4eto postoianno 6te si misli ''kakvo bi moglo da e kogato e s teb,kak bi bilo..,.'' Ti 6te si i v uma s edna duma.Ako oba4e kaje ''4e mejdu vas ne bi moglo da ima ni6to'' prosto si idi ,gord,s visiko vdignata glava 4e pone si spodelil 4uvstvata si i sega ti ostava edinstveno da ia zabravi6!
Blagodarq iskrenno ! Tova e ! maiche otgovorano se nadqvam efekta da e polojitelen!
![]()
ObichaM te Viki!!!
Щом не можеш да живееш без нея![]()
![]()
значи трябва да поговориш лично с нея и да
я попиташ дали изпитва нещо към теб и да се изясните![]()
за да си наясно с чувствата и,ако отвърне ще е супер за теб
ако не ще трябва да търсиш любовта другаде.![]()
![]()
ebi i putkata mai4ina kva e taq tuka da te razigrava samo da ti govori nz nz moje i da nqma moje i da ima...tva zna4i 4e prosto samo tva 6te ti natqkva kolkot se moje pove4e vreme dokato tq na teb ne ti omrazna....ama ima li um v taq tvoita glava da go proumee
dai malko pove4e info za vas nito kazva6 kvi sa vi vzaimootno6eniqta nito ni6to
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
slunceto86,
Виж...
Само от това което чета в постовете ти виждам че си идеален за малко послушно кученце на каишка. Мога да ти кажа дори къде продават кучешки каишкиЩе ти свършат работа.
Независимо какво са ти говорили приятелките ти, една жена МРАЗИ да слуша по цял ден колко мноооооого я обичаш и как не мооооожеш без нея и подобни романси.
Дори и тя някога да ти е казвала че иска да споделяш чувствата си с нея, не го прави, поне до няколко месеца. Любовта не е рационална. Една жена има нужда от мистерия и предизвикателство. Като си даваш топките на тепсия в ръцете й, определено не си мистерия, нито предизвикателство.
Бъди малко по-дистанцияран, имай свой живот, постави малко по-висока цена на себе си, бъди леко "непоносим" но мил в същото време. Тя ще го оцени. Не рационално, а емоционално.
А ако искаш по-конкретен съвет - зарежи я. Толкова си се изложил вече като малкото беззащитно лесновлюбващо се дете което търси майка в лицето на приятелката си - че ще е добре да забравиш за това, и да продължиш с живота си.
Първоначално написано от slunceto86
v momenta sam v sa6toto polojenie ako 6te6 vqrvai...i bolkata e tolkava silna.....ot 2 meseca go 4akam....vijdame se prez nqkolko dni...kazva mi 4e me obi4a....celuva me.....dokosva me....a e s neq....znam 4e zaradi nego se prevarnah v nqkva mrasnica....vtoroto momi4e....no prosto go obi4am...i pravq kompromisi nai-ve4e sas sebe si...i nz za6to sarceto mi se kasa taka.....sega mi kaza 4e izliza s neq....6te i kaje i na neq 4e q obi4a...6te q dokosva....kajete kak bolkata da spre....6te 4akam o6te malko i 6te se opitam da prodalja s raneno sarce
Moje bi lubovta mi kum neq shte izchezne s vremeto no ne mislq che shte moga nqkoga da q zabravq zashtoto tq e 1-voto i poslednoto momiche koeto nqkoga shte obicham!
ObichaM te Viki!!!
Първоначално написано от Анонимко