@j0r0_fear, Ето ти няколко сигурни грешки които правиш. Не ги прави повече:

1. НИКОГА не казвай на момиче че я харесваш само от една снимка. Това е просто смешно в очите й. Дай й поне няколко други причини, извън външния й вид, заради която имаш интерес към нея. Представи си, че имаш още 10 момичета които нямат търпение да се видят с теб, но все пак искаш да я опознаеш по-добре, и да й дадеш шанс.

2. казвам и че само нея чакам тя е единствената за мен
Дори и някога някак да те е харесвала, това убива всякакво привличане. За нея си отчаян самотник който се е хванал за нея като удавник за сламка. Колко изпаднала трябва да е тя, за да се хване с такъв, който очевидно (за нея) никоя не го иска, как мислиш?

3. За бога, защо искаш да й докажеш че си "добър човек"? Добрите момчета са скучни и предвидими. Това е точно което НЕ искаш да й докажеш. Жените не харесват мъже които им угаждат и които чувстват че са техни независимо от всичко. Освен ако не искат кученце на каишка...

4. Пишеш й всеки ден? Защо имаш нужда от нея всеки божий ден? И то по чата... Толкова ли искаш да й покажеш че нямаш собствен живот? И толкова ли искаш да я убедиш че ако бъдете заедно не би й дал и секунда спокойствие?

Превеждам ти думите й:
"нз" - "Не, но искам да съм учтива, защото ми е жал за теб"
"Кефя ти се на снимката" - "Изглеждаш хубаво наистина, щях да ти дам шанс, но жалко че си толкова загубен"

И защо за бога по чата? Малко ли жени има около теб когато излезеш навън?

Не го приемай като враждебен пост, приеми ме като баща който ти дава добри съвети, от позицията на човек с далеч повече опит и успехи

GL!