.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Съществува ли любовта или всичко е една измама на сърцето???

Nqma lubov ne lujete!Nqma shtastie ima sulzi!Ima rani kurvqshti v surceto,ima samo razbiti mechti.Vsichko svurshva dori da ne iskash,kogato svurshi noshta prizori,nqma iskrennost,predanost,chesnost,nqma istinsko slunce dori!
    ObichaM te Viki!!!

Голям фен
    Vsashnost ima .... Ima i lubov i shtastie i doverie mejdu dvama dushi.. Sigurna sam che sama shte se ubedish v tova iska se prosto tyrpenie
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

xixi

Vsushtnost SUM Momche ne momiche i sum prekaleno mnogo naranqvan za da se suglasq s teb no se pak mersi ))
    ObichaM te Viki!!!

Голям фен
    Am izvinqvai Obach vij jivota ne e samo tyga i bolka ...Okolo teb ima sigurno mnogo hora koito te obichat i darjat na teb i tova che vse oshte ne si otkril CHOVEKA ( s glavni bukvi,tozi koito da obichash i da te obicha i da usetish harmoniqta ot edna vrazka) ne oznachava che vinagi shte badesh naranqvam i otblaskvan.. ,,Usmihvai se zashtoto neznaesh koi e vluben v usmivkata ti '' REspecT ! ;]
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

:)

Blagodarq za koeto no...AZ v momenta obicham edno momiche no nali znaesh vinagi ima 1 no v slucheq moito NO e che tq e s drug!!! i az nqma kakvo da napravq mneznam dali e vuzmojno ili ne no......az shte q chakam vinagi zashtoto tq e momicheto v koeto vijdam vsichko koeto iskak dori ako se naloji da q chakam s godini!!!!
    ObichaM te Viki!!!

Ne sum sigurna, 4e ima lubov, no ne sum i sigurna 4e nqma. Vse pak nqkioi tursqt CHOVEKA, ama ne vinagi go namirat. Tui 4e tova e dooooooooooooooooooooosta osporvan vupros
    'If It's lovin'
    That you want'

vij za sporen vupros e sporen taka e no mislish li che ako naistina imashe istinska lubov shteshe da ima tolkova mnogo hora koito da stradat az ne mislq che shteshe!!No se pak Nqma Lubov!! Tova e prosto edna zabluda na hormonite ni!!!
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    vij za sporen vupros e sporen taka e no mislish li che ako naistina imashe istinska lubov shteshe da ima tolkova mnogo hora koito da stradat az ne mislq che shteshe!!
    Spored mene liubovta"istinskata liubov"ne moje6 da q nameri6 na 14-19 godini...mislq 4e trqbvat pove4e godinki...IMA LIUBOV ZA MENE,znam 4e nqkoi den 6te nastapi i v tvoeto sarce...nedei si misli 4e nqma naprotiv...no o6te ne si q otkril...potarsi q v nqkoe drugo momi4e...s tova mojebi ni6tu nqma da se polu4i(ne6ta da te ot4aivam de)...potarsi q i 6te q nameri6...vsi4ko se postiga s mn trud(no v tozi slu4ai s tarsene na istinskoto 6tastie,a jelanata,krasivata liubov)...6te se yveri6 4e ima...az ne sam q izpitala,no mislq i vqrvam 4e nqkade zad nqkoi agal 6te me vrahleti edna nezemna i mn mn krasiva izpalnena s 6tastie liubov...
    povqrvai i ti ni6tu ne gubi6... \/
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

1-vo ne sum na 14-19 godini a na 21 i 2-ro dushico veche sum q izpitval i da hubavo e no gadnoto idva sled tova povqrvai mi kogato razberesh che samo ti si obichal a dr strana NE zashtoto mi kaza v liceto sled 1 godina che e bila s mene zashtoto ne e imalo s koi dr! puk az adski mnogo q obichah tui che ne mislq za mene veche NQMA LUBOV
    ObichaM te Viki!!!

Guest

....

slunceto86 az hoden s edno momi4e 2 godini i nqkolko meseca i eto 4e vs svur6i Sega osuznavam,4e za men dumata "lubov" zna4i edno,a za neq drugo.Taka4e 6te se opitam da namerq nqkoq s moite vijdaniq za jivota( do sega ne sum izneverqval i mn se gordeq,4e ne sum broikadjiq-zatova ne6ta da se promenqm) Taka4e pi4: Povqrvai obi4 ima,no purvo trqbva da q suzdade6 i 4ujdo surce se vzima,no purvo tvoeto trqbva da otdade6

By Sasho_pld(nqmam vreme da se reg-na)

Yep!

mda napulno sum suglasen s teb che mojesh da si broikadjiq i da kradesh chujdi surca da tova e postijimo naistina.No az ne iskam taka az prosto adski mnogo q obicham to daje ne e lubov mi ne znam kakvo ne moga da disham kato ne e do mene tova mi e skapaniq problem!Inache mersi za meneieto no vinagi absolutno vinagi jivota ti podnasq tova koeto nai malko iskash!
    ObichaM te Viki!!!

има любов макарче тя да боли понякога тва е най сладката болка

Nazareth-Love hurts

d

Ima ne go otricham napulno no Ima i Bolka s neq koqto e poveche otkolkoto lubovta!!!
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    dr strana NE zashtoto mi kaza v liceto sled 1 godina che e bila s mene zashtoto ne e imalo s koi dr!
    sorry ama tova momi4e kato nqma s koi e re6ila da doide pri tebe...ti si se vliubil zdravo v neq...mn tapo e postapila...i vse pak sled kato kaza 4e si q izpital i misli6 4e nqma az pak vqrvam 4e ima...moje bi trqbva da se postarae6 da stane ne6to m/y vas...ili pak da q zabravi6(ako naistina nemoje6 da si q varni6 otnovo)
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

mdam

Za sujalenie ne moga da si q vurna otnovo puk i ne iskam zashtoto tq pak shte postupi taka dostatachno dobre q opoznah za da znam che shte go napravi otnovo!
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    ami togava drugo ne ti ostava osven varianta da q zabravi6...

damS

Mai taka shte e nai dobre makar che shte mi e trudno no! ;[
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    aham taka 6te e nai-dobre nqma da se izma4va6 tolkova...az ne sam se vliubvala tolkova silno,no naistina i na mene mi be6e trudno da zabravq edno mom4e... no stana i ve4e ne mi puka za nego...dano i pri tebe stane taka.da q zabravi6 barzi4ko i da nameri6 novo momi4e koeto da zasluji tvoita obi4 i razbirane...
    kasmet4e

Цитирай Първоначално написано от [LP
    ```]aham taka 6te e nai-dobre nqma da se izma4va6 tolkova...az ne sam se vliubvala tolkova silno,no naistina i na mene mi be6e trudno da zabravq edno mom4e... no stana i ve4e ne mi puka za nego...dano i pri tebe stane taka.da q zabravi6 barzi4ko i da nameri6 novo momi4e koeto da zasluji tvoita obi4 i razbirane...
    kasmet4e
    MErsi nai iskreno za pojelanieto trognat sum
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    MOLQ

xixi sladuRz
    ObichaM te Viki!!!

Guest
    ammm... momi4e sam xixixix :P [-o< \/

Re: Съществува ли любовта или всичко е една измама на сърцет

Цитирай Първоначално написано от slunceto86
    Nqma lubov ne lujete!Nqma shtastie ima sulzi!Ima rani kurvqshti v surceto,ima samo razbiti mechti.Vsichko svurshva dori da ne iskash,kogato svurshi noshta prizori,nqma iskrennost,predanost,chesnost,nqma istinsko slunce dori!

ami.....vij sega!tyi e spor nqma!kogato se vlubi6 v nqkoi mu podarqva6 syrceto si,kato se nadqva6 da ne se podigrae s teb i da ne te zareje!spor nqma no... ne gledai vinagi ot lo6ata strana!edin den 6te nameri6 4ovek koito 6te obikne6 s cqloto si syrce! edin den no dokato toi doide 6te trqbva da po4aka6!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO

Re: Съществува ли любовта или всичко е една измама на сърцет

Цитирай Първоначално написано от slunceto86
    така е, брат, прав си

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си