.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81

Re: Съществува ли любовта или всичко е една измама на сърцет

Цитирай Първоначално написано от doctordre
    Цитирай Първоначално написано от slunceto86
    Nqma lubov ne lujete!Nqma shtastie ima sulzi!Ima rani kurvqshti v surceto,ima samo razbiti mechti.Vsichko svurshva dori da ne iskash,kogato svurshi noshta prizori,nqma iskrennost,predanost,chesnost,nqma istinsko slunce dori!
    така е, брат, прав си
    Znam che sum prav bratle ( shtoto ot lubovta mi pisna iskam da umra pisnalo mi e da se mucha i da stradam (
    ObichaM te Viki!!!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново

Re: xixi

Vsushtnost SUM Momche ne momiche i sum prekaleno mnogo naranqvan za da se suglasq s teb no se pak mersi ))
    6te si vidi6 li podpisa
    obi4am viki tova kakvo e

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO

Re: Съществува ли любовта или всичко е една измама на сърцет

Цитирай Първоначално написано от doctordre
    Nqma lubov ne lujete!Nqma shtastie ima sulzi!Ima rani kurvqshti v surceto,ima samo razbiti mechti.Vsichko svurshva dori da ne iskash,kogato svurshi noshta prizori,nqma iskrennost,predanost,chesnost,nqma istinsko slunce dori!
    така е, брат, прав си
    Znam che sum prav bratle ( shtoto ot lubovta mi pisna iskam da umra pisnalo mi e da se mucha i da stradam (
    и на мен са ми минавали такива мисли, но не трябва да ги оставяш да те обземат защото става лошо, забиваш страшно... все пак не живееш само за това, ще ти мине, споко

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

BLAGODATQ ti nai iskreno bratle!! naistina blg nqma da napravq nishto ne za drugo a zarad neq zashtoto ako umra nqma da moga da vidq otnovo ochite i nqma da moga da dokosna kosite i nqma da moga da napravq nishto ((( edinstvenoto momiche koeto shte obicham e tq
    P.S. VIKI OBICHAM TE
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    a tq znaeli 4e q obi4a6,ili 4e vse o6te q obi4a6
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

znae che q obicham no ne znam dali ima smisal
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    znae che q obicham no ne znam dali ima smisal
    няма смисъл да и робуваш! забрави я ако мислиш че не можеш да си с нея, няма какво да се измъчваш. трябва сега ума ти да контролира сърцето, не обратно!

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Za sujalenie si adski prav no mi kaji kak da q zabravq :{ kato ne moga da spq vecher ne moga da disham kogato e vidq s drug idva mi da go prebiq
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    Ami ako ima smisal za6to ne i razkrie6 4yvstvata si otnovo...
    ili pak pone da razbere6 dali ima 4uvstava(kakvito i da e kam tebe)dori i samo priqtelski(vapreki 4e da ostanete priqteli za tebe 6te e mn trudno)pogovori si s neq ako misli6 4e ima nqkakav smisal kakvo i da e toi
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Za sujalenie si adski prav no mi kaji kak da q zabravq :{ kato ne moga da spq vecher ne moga da disham kogato e vidq s drug idva mi da go prebiq
    еми в момента ще ти е трудно, нормално е. с времето ще видиш че ще я забравиш

mdam sega na 28 mai imam RD i sum q pokanil togava shte si pogovorq nasame zashtoto shte e samo tq de ne iskam dr. da idvat i shte se opitam da pogovorq s neq no loshoto e ako kaje iskam da sme samo priqteli az kakvo shte pravq posle kak shte q zabravq kato ne moga a veche minavat 4 meseca ne moga da pogledna dr momiche zashtoto v ochite na drugite momicheta vijdam neinite kakto v usmivkite i vsichko vsichko mi napomnq za neq
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    ami dam izlezte zaedno...a ako ti kaje 4e iska samo da ste priqteli ti i kaji(ako go misli6 i 4uvstva6)4e toova ne ti e dostata4no(vapreki 4e i tova ne e malko,no pak e bolezneno za tebe,amoje bi i za neq za6toto nemoje da ti otvarne na 4yvstavata)...No koi pak znai moje pak da se polu4i ne6to...zaradi tazi tvoq golqma obi4 da re6i da se probva da te obikne takak kakto ti q obi4a6 ...Dano
    Pojelavam ti da se saberete,otnovo da si s neq i da ne taji6 pove4e za neq

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    mdam sega na 28 mai imam RD i sum q pokanil togava shte si pogovorq nasame zashtoto shte e samo tq de ne iskam dr. da idvat i shte se opitam da pogovorq s neq no loshoto e ako kaje iskam da sme samo priqteli az kakvo shte pravq posle kak shte q zabravq kato ne moga a veche minavat 4 meseca ne moga da pogledna dr momiche zashtoto v ochite na drugite momicheta vijdam neinite kakto v usmivkite i vsichko vsichko mi napomnq za neq
    оо ако ти каже да си останете приятели и теглиш една майна и да си ходи, всичко или нищо...

Bratle ne moga da i teglq 1 maina tq e sichko absolutno sichko za mene mojesh da me smetnesh za glupak no q obicham ne moga i mig bez neq
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Bratle ne moga da i teglq 1 maina tq e sichko absolutno sichko za mene mojesh da me smetnesh za glupak no q obicham ne moga i mig bez neq
    знам, но в един момент ти омръзва и си казваш "край", просто разума ти надделява, просто осъзнаваш че нищо не става и не искаш да си разбит... ако не сега след време ще е така

Blagodarq da se nadqvame che si prav i ako nishto ne stane sled vreme shte q zabravq zashtoto inache shte poludeq
    ObichaM te Viki!!!

Повече от фен
    4ast ot kazanoto e istina,no s drugata 4ast ne sam saglasna!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

S koq tochno chast ne si suglasna lost_girl spodeli za da vidq kakvo da ti otgovorq ako e za chasta da q zabravq emi trudno shte mi e no ako kaje SAMO PRIQTELI shte se opitam
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    S koq tochno chast ne si suglasna lost_girl spodeli za da vidq kakvo da ti otgovorq ako e za chasta da q zabravq emi trudno shte mi e no ako kaje SAMO PRIQTELI shte se opitam
    ти icq-то гледаш ли си?

NE zashtoto e IZKLUCHENO!! sega shte si go pusna
    ObichaM te Viki!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    zavisi v kakuv period ot jivota si sum v edin moment si mislq 4e nikoga ne iskam da pogledna mom4e i iskam da si izpla4a du6ata no v drugi momenti sum tolkovo 6astliva i si misl 4e 6e sum 6astliva cql jivot s tozi 4ovek estestveno ne stava i posle stradam taka 4e dvete ne6e sa svurzani
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

black_diamond gore dolu e taka no adski mnogo boli kogato te naranqt
    ObichaM te Viki!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    da mn boli no az gledam ve4e da se radvam i na malkoto 6astlivi migove
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

za sujalenie na mene ne mi ostanaha nikakvi hubavi momenti moga da pomnq samo loshite zashtoto te bqha adski mnogo no tq ne go osuznavashe s deistviqta i postupkite si am q obicham ne moga da se borq s chustvata si
    ObichaM te Viki!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    e i az sum prejivqvala mn razdeli i to mn tejki no kolkoto i trudno da mi e se staraq da tursq ne6o hubavo i polojitelno v jivota mi da trudno e no se probvai da go otkrie6 dori nai malkoto hubavo ne6o i mislq 4e 6e se po4uvstva6 po dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си