- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли любовта или всичко е една измама на сърцето???
Pozdravleniq za usiliqta da tursish hubavite neshta v jivota sled tejka razdqla de da bqh i az takufno za jalost az go prejivqvam ujasno tejko
ObichaM te Viki!!!
e nadqvam se da otkrie ne6o hubavo v jivota si i da uspe6 da produlji6 napred uspeh![]()
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
blagodarq nai iskreeno e da ima neshto smisleno v jivota mi i tova e tqkolkot i tupo da zvuchi ;(
ObichaM te Viki!!!
Дали има любов ?Има,но се среща много рядко и от нея може много да боли ;-( В повечето случаи е само едно физическо привличане,но когато усетиш,че нещата са по сериозни значи наистина си загазил.
napulno sum suglasen no ne mislq che az bqh zagazil zashtoo i davah sichko ot koeto ima nujda noПървоначално написано от sk8girL
( nqmashe smisal qvno
![]()
ObichaM te Viki!!!
ISKAM SI Q ISKAM SI Q ADSKI MNOGO NO ZA SUJALENIE TQ QVNO NE ISKA![]()
ObichaM te Viki!!!
Първоначално написано от slunceto86
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
И аз не вярвам , че има такова нещо....Първоначално написано от doctordre
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Absolutno sum suglasen kakto kazah s risk da se povtorq ako imashe lubov nqmashe da BOLI TOLKOVA ot neq!!!!!!
ObichaM te Viki!!!
Dve dumi..Nqma lubov..tva e moito mnenie![]()
Любов май има, но е доста трудно откриваема![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Naistina moje i da ima lubov no za men kakto kazah nqma , ili spored dr. mneniq ima no e dosta trudno otkrivaema! Da vuzmojno e no ............. NQMA
ObichaM te Viki!!!
abe hora kak moje da kajete 4e nqma liubovrazbira se 4e ima i vseki 4ovek q izpitva rano ili kasno
no razira se nqma liubov bez bolka
tva e gadno no pak e sladka bolka koqto te kara da se 4uvstva6 jiv
slanceto86 adski mnogo se nadqvam pak da ste zaedno s taq pi4ka ili ako ne pone da q zabravi6
tova momi4e e golqma kasmetliika no e mnogo glupava za tova 4e ti e pri4inila vsi4ko tova
vse pak 1 godina nikak ne e malko vreme i e postapila mn tapo i lape6ti!!!spox 6te se oprai6
![]()
Има Любов,но в голямата Любов са големи и мъките,както се казва!един път като бъдеш наранен от даден човек и започваш да си мислиш рани работи от сорта няма любов,тя ме нарани аз не мога да обичам отново и най-различни неща от сорта.Но всъщност не е така има любов и то истинка Любов,но просто трябва да я откриеш.За всеки влак си има пътници slunceto86 и твоя влак ше дойде скоро спокойно само се иска търпение и ще забравиш това момиче скоро просто трява да намериш друга,която да я замести и тогава ще си викаш "леле каквъв съм бил идиот" примерно!така че не се отчайваи има време за всичко![]()
![]()
като няма любов какво прави това "Обичам те, Вики" в подписа ти?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
има любов, но има и разочарования..
нали знаеш,че в живота след нещо хубаво,следва нещо лошо, но после...пак идва хубавото![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
MM za jalost si prava do nqkade sum sklonen da se suglasq s teb, no za podpisa prosto zasvidetelstvam tova che sum i q obicham! No m/u obich i lubov ima golqma razlika!!!!!Първоначално написано от miloto_girl-4e
ObichaM te Viki!!!
Хм Любов...има разбира се но трябва да е с подходящия човек,а този човек доста трудно се намира!!!Щастие-нз дали има!Да повечето неща свършват и да не искаш!А за следващите с момчето/момичето което обичаш ги има тези работи,разбира се и ако той/тя те обича!Първоначално написано от slunceto86
liubov,4e ima e pove4e ot qsno,no az drugo edno ne6to ne moga da razbera.za6to,kogato nqkoi vi narani i razo4arova re6avate,4e izob6to nqma liubov?tova,4e na vas ne vi e provurvqlo otri4a 6tastieto i liubovta na drugite li?haide malko se stegnete i pomislete trezvo.o4evidno o6te ne ste namerili podhodq6tiqt 4ovek za sebe si i ne ste izpitali istinskata liubov.za6toto tq opredeleno su6testvuva i kogato q nameri6 i prez um ne ti minava da qpodlaga6 na sumnenie!
Ima lubov ima lubov i samo tq ostana tazi lubov znaq nov jivot mi dava...samo lubov sarceto zgrqva i to zabiva ludo samo lubov prosto nishto nishto drugo....
Surceto e prosto organ v 4ove6koto tqlo,nqma kak da e negova izmama ,no ima drugo ne6to nare4eno du6a,koeto nqkoi dokazvat 4e su6testvuva,drugi go otri4at.Ta 4ove6kite,4uvstva i emocii,sa nqkude v drugo izmerenie izvun tqloto,ne sa materializirani i sa trudno obqsnimi.
Taka 4e dali liubovta e izmama,nqkakava zabluda,nqkakvo osobeno use6tane nare4eno taka,do kakva stepen i kolko q ima,ne mojem da kajem,edinstvenoto koeto se znae e 4e nosi raodst, muka,dulboka privurzanost,privli4ane.4e te kara da use6ta6 daden 4ovek no ne sus setivata koito sa 4ast ot materqlnoto tqlo i te kara da ima6 potrebnost ot tozi 4ovek i toi da ima su6toto kum teb.
mi da ti kaja liubov ima.tva 4e e nespodelkena e drug vupros.pi6e6 4e nqma liubov a po dolu kazva6 4e obi4a6 nqkoq si viki.vsu6tnost ti kakvo misli6 v deistvitelnost?ima liubov-sus sigurnost.ne se pritesnqvai 4e dosega za teb tq ne e bila spodelena-i tova 6te doide.......
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
ei mnogo pesimisti4no kara6ima lybov i ti go kazvam ot li4en opit .vsi4ko zavisi oba4e i ot samite nas.
ami spored men ima liubov .. no prosto preobladava nespodelenata liubov. I az sam otchaqna v momenta i mi e mn tajnu i sashto moga da kaja -"liubov nqma". No znam 4e ima,6tom q 4uvstvame kym nqkogo -zna4i q ima. Prosto kogato (osobeno pri momi4etata) sme naraneni i 4oveka koito obi4ame ni e predal -vsi4ki kazvame 4e liubov nqma . A ako popitame edno mom4e,na koeto jenkite mu se lepqt i toi prosto gi izpolzva da spi s tqh-sa6to 6te kaji 4e nqma liubov i 4e vsi4ko e samo himiq . No vseki ot nas kato e bil s 4oveka kogoto iska i e bil 6tastliv-ako togava go bqha popitali ima li liubov 6te6e da kaje DA ... nz tova e moe mnenie vse pak![]()
![]()
![]()