.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Epa shto e losho nema ahxha ne trea ti dreme pomagame na choeka da si reshi kazusa ))
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    XixxixIX taka e :P bravo na nas dvamkata
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

heh sladURz mn qsno a BTW ti v mIRC vlizash li !! i ako da kak ti e nick-a )
    ObichaM te Viki!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    mi nqmam ni6o protiv tqh v kraina smetka veki sam ra6ava kukuv da bude i tova 4e sa razli4ni spoed men ne e pri4ina da budat othvurleni ot ob6estvoto az li4no nqmam takiva priqteli no sum sre6ala i ne mislq 4e trqbva da gi otbqgvame i mislq 4e trqbva da budem po solidarni s po razli4nite ot nas
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    ami dam vlizam v miRC ^DaRk_SoUl^ mi e nicka ama nz koga 6te vlizam 6tot ne6to neme puska((fuck
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Kato kaza fuck moq nick e Eamon^Fuck_It shte te chakam nqkoi den da si polafime shte mi e priqtno
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    Na mene sa6to...6te se ogovorime ne6to

heheh mdam ) she se ogovorime nqmash problemche az sum seki den v chata ot 9 sutrinta do 15 sledobqd zashtoto sled tova sum na ralta a na seki 3 dena sum po cel den ot sutrin do vecher
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    Ami az sam si po vsqko vreme tuka eee s malki izkliu4eniq kogato izlizam na kafe ina4e...

hehe super ) shte se radvam da se zasecheme v mIRC nqkoi den ako ne sega
    ObichaM te Viki!!!

Супер фен
    Get a room...flooders!!!

MiRaCuLiX imash pravo !! Izvinqva se ot moe i ot neino ime
    ObichaM te Viki!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    dam

ok
    ObichaM te Viki!!!

mnenieto mi e polujitelno za tqh ... pyk i kvo lo6o ima da si homosexualen ... imam fr koito e gei i e mn goton .. bih go svalil ako bqh obraten ... napravo mu zavijdam
    Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от slunceto86
    MiRaCuLiX imash pravo !! Izvinqva se ot moe i ot neino ime
    А не ве пишете си, нали знаеш за държавата.
    То пък как иначе се праят 1000 мнения.

heh mersi )
    ObichaM te Viki!!!

Голям фен
    Нямам нищо против тях само да не се мляскат пред мен ;-)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си