- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo vi e mnenieto...?
Epa shto e losho nemaahxha ne trea ti dreme pomagame na choeka da si reshi kazusa
))
ObichaM te Viki!!!
XixxixIX taka e :P bravo na nas dvamkata
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
heh sladURzmn qsno a BTW ti v mIRC vlizash li !! i ako da kak ti e nick-a
)
ObichaM te Viki!!!
mi nqmam ni6o protiv tqh v kraina smetka veki sam ra6ava kukuv da bude i tova 4e sa razli4ni spoed men ne e pri4ina da budat othvurleni ot ob6estvoto az li4no nqmam takiva priqteli no sum sre6ala i ne mislq 4e trqbva da gi otbqgvame i mislq 4e trqbva da budem po solidarni s po razli4nite ot nas
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ami dam vlizam v miRC ^DaRk_SoUl^ mi e nicka ama nz koga 6te vlizam 6tot ne6to neme puska((fuck
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
Kato kaza fuckmoq nick e Eamon^Fuck_It shte te chakam nqkoi den da si polafime shte mi e priqtno
![]()
ObichaM te Viki!!!
Na mene sa6to...6te se ogovorime ne6to![]()
![]()
![]()
heheh mdam) she se ogovorime nqmash problemche az sum seki den v chata ot 9 sutrinta do 15 sledobqd zashtoto sled tova sum na ralta a na seki 3 dena sum po cel den ot sutrin do vecher
![]()
ObichaM te Viki!!!
Ami az sam si po vsqko vreme tuka eee s malki izkliu4eniq kogato izlizam na kafeina4e...
hehe super) shte se radvam da se zasecheme v mIRC nqkoi den
ako ne sega
![]()
ObichaM te Viki!!!
Get a room...flooders!!!
MiRaCuLiX imash pravo !! Izvinqva se ot moe i ot neino ime
ObichaM te Viki!!!
dam![]()
![]()
![]()
mnenieto mi e polujitelno za tqh ... pyk i kvo lo6o ima da si homosexualen ... imam fr koito e gei i e mn goton .. bih go svalil ako bqh obraten ... napravo mu zavijdam![]()
Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...
А не ве пишете си, нали знаеш за държавата.Първоначално написано от slunceto86
![]()
То пък как иначе се праят 1000 мнения.![]()
Нямам нищо против тях само да не се мляскат пред мен ;-)