Цитирай Първоначално написано от valantain_love
Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Цитирай Първоначално написано от [LP
```]vapreki 4e ne6to pri tqh (mojr bi)ne e tolkova nared kakto pri nas bisexsualnite...
Хахаха, както при нас бисексуалните а?
и аз тва го забелязах
та малко info специално за автора
1. бисексуален - човек, който изпитва сексуално влечение и към двата пола
2. хомосексулен - изпитва влечение само към хора от същия пол
3. хетеросексуален - има нормални сексуални наклонности

та сега по темата: ти си общуваш нормално с тая лесбийка, тъй като нея я привличат момичета и няма никаква опасност за тебе ама я си представи някъв гей.. като си говориш с него ще трябва всяка секунда да внимаваш да не кажеш нещо, с което да го "заинтригуваш", ако се сещаш кво имам предвид (гледал ли си клипа на Райна - Като летен грип? )

мене веднъж ме преследваше една лесбийка и да ти кажа чувството никак не е завидно
беше ми намерила от някъде телефона, звънеше ми, казвала на едни мои познати, че много си ме била харесала, ако се засечем на улицата все ме канеше на кафе и аз се чудех кви оправдания да измислям, защото не исках все пак и да я обидя въпреки всичко не е виновна, че е с такива наклонности..

така че и аз нямам нищо против тях, ноо само докато не се почнат някви такива истории ако си стоят на страна, сичко си е 0к

P.S. аа и няма много да ми хареса да гледам как се целуват гейове... пфуу доста гадно ми се струва лесбийки като че ли по-става хахаха
dam!i az