- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mom4eta tova vazbujda li vi....
Ta, parvo da kaja, 4e sam momi4e. I vinagi sam si mislela 4e golemite, provisnali malki sramni ustni, ne esteti4eski, i se polu4ava s godinite, a ne po nasledstvo. Sa6to si misleh, 4e ne e normalnoto sastoqnie za pove4eto momi4eta, no mai ne sam prava. http://www.paradizo-sex.com/malepage...ain/page46.htm
Mom4eta haresvate li golemi sramni ustni?![]()
За големите или малки срамни устни говориш? Малките няма как да останат стегнати, защото те ограждат пениса при секс.
еми аз сам сам момиче но мисля че жазбуждат що да не
za ogolemenite, i provisnali malki sramni ustni. Ne govorq za stegnati. a za golemina....
Нищо прекалено голямо не е хубаво. В сексуално отношение още повече.
golemi , so4no i rozovki :P
mnogo golemi sa grozni po dobre ili sredna rabota ili malki
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
размерът има значение![]()
Не ме възбуждат повече - напротив, по-малките са по гот![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
и аз харесвам по малките да не са някви супер големи или средни или малки ама пък вече някоя мацка си сваля гащите и ако са и големи няма да откажа ама се пак предпочита по малките![]()
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
i az iskam po -mlaki
mislq 4e dupkata e po vajnaa i kakto edin pi4 o gore kaza 4e i da sa i golemi nqma da otkaje taka4e kvato vi se padne i nii predpo4itame po golima4 h*i ama kakavto doide
![]()
![]()
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Нз показах ги на приятеля ми и той каза, че изобщо не ги харесва.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Chiana хаххах как така е то бива бива ама на тебе да не са ти виснали до коленете
пс. да не се обидиш голяма симпатяга си![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
Това с големите срамни устни е отвратително,много по красиво и приятно е с малки прибрани и стегнати пи4киаз ли4но изпитжам отжра6тение от големите и провиснали пи4ки,да не говорим за тея дето пък са кафяви,бляяя ...ужас
![]()
az obi4am golemi no ne provisnali dai da se razberem obi4am golemi so4ni ama ne da visqt ima si golqma razlika
Не, бе брат, сайта му показах.Първоначално написано от Wu-Tang
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
to mom4eto t1po i ne moja da sgreeПървоначално написано от Chiana
![]()
Пффф.. това ми е най-малкия проблем, повярвай ми .. дали ще са големи или малки![]()
Първоначално написано от Вътьо
Големите , со4ни и релефни срамни устни пове4е си ме кефят, жените с по- големи срамни устни са по-безсрамни и по-4увствени в любовта.![]()
пък тия тука, дето пишат, 4е малките размери на малките срамни устни пове4е ги кефели, явно досега не са имали щастието да правят секс с някоя по-надарена в това отношение жена.
да дето толко много са я еб@ли че устните и само навън са се изнесли, бе бегай от тукаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Абе, това дето е на снимките е ужасно...
и мен така...Първоначално написано от Вътьо
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m