- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем ... Малко срамен но доста неприятен ...
Бях на 13 ... Тогава ми беше първата чикия . Бях легнал по гръб и свърших много бързо и неочаквано. Бях легнал по гръб и без да се осетя, хвръкна и ми падна на косата...Угнусих се максимално но не това е проблемът.От тогава до сега ми е остана 1 бял стърчащ кичур.Искрящо бял и винаги щръкнал на горе. ПОМОГНЕТЕ МИ !!! Пробвал сам какво ли не ... Боядисвах си косата не 1 път, кичурът стои бял и шръкнал, мазал сам го с какво ли не ... Гелове,пяни,вакси и дръги глупости,подстригвам се ... Тои винаги си седи искряшо бял и щръкнал на горе! КАКВО ДА ПРАВЯ ? Забравих да ви кажа че от тогава са минали 3 години ... Сега сам на 16 !
Ha KaHTaPa
не е хубаво да се базикаш така... тука всеки пише за свои сериозни проблеми и от такива малки лигльовци като теб ми е писнало на путката, честно![]()
Probvai s trion![]()
zemi banciga na dedo si ili reza4kata mu moa i da stane
Аз се празня само ако в момента в който си праскам
чикии се пипам и отзад,така де бъркам си в дупето един вид![]()
така искам да съм момче за да усетя какво е да си биеш чикия...![]()
Еми не е нищо особено поне за мен по приятно е когатоПървоначално написано от Sweet_Sexy_Feq93
се пипам отзад![]()
дано тате да не ме види кви неща пиша шот ше
както преди веднъж когато ме би с колана на гачите си![]()
Трион му е майката.![]()
Ми ако си с тъмна коса, боядисай си я с лайна, а ако е светла яж мляко 1 месец и ще достигнеш жьлт цвят. А за стърченето.. Споко!!! Така отдалече ще се забелязва какъв си идиот!!!
ти си болем мозък![]()
![]()
и сигурен знак за товаПървоначално написано от exploitedteen
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Абе Asen4y,ти си най-малоумния пич на тая Земя!!!Ходи да занимаваш някой друг с простотийте си и пиши сериозни теми!!!Мисля че модераторите трябва да затворят тази тема!
People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...
ходи с шапка не виждам проблем бачо
M2O Musica allo stato puro!
dai nula nomer taka nito 6te e bqlo nito 6te star4i![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
mnogo sa bazikate mamu stara vzemi gradinskata kosa4ka i 6ti mine
Благодаря на някои за идеите на други да си ебат майката !
Ha KaHTaPa
hahahahha koi mu puka????? as sam si capala kosata milion pati i se e izmivalo.....spoko e ...
Оф,луди хора...
Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~
ми щом от спермата ти е станал бял то значи остава да си осереш главата да ти се оправи(ако си с кестенява коса)
Pich ima samo edna opraviq....nito 0 nomer nqma da te spasi nito nishto pak takyv shte ti izrastne kichura....shto ne vzemesh si otrejesh praznata tikva a...![]()
Тука да ти прилича на детската градина?
'Ае бягай да си играйкаш с колички.
т. 11.
![]()