.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Пуша редовно от много време и толкова съм се пристрастила,че не мога да ги спра.И донякъде нямам желание да ги спирам.

Най-добрия начин да се спрат е да не се почват.Поддала си се веднъж на изкушението и сега няма спирка. Иначе има начин,ако вашите искат да ти помогнат да се справиш,можете да ходите в някоя специялна клиника..То е като шоколада-ГОЛЯМОТО ИЗКУШЕНИЕ. Бду не пуша!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

mi as pusha iskam mno da gi spra no ne moga pusha ot 6-ti klas i se pak ne e tolkova lesno da se otkaje
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    az sa6to pu6a ,kogato mi skimne no vaprosa e 4e predi sam bila pristrasten pu6a4 v ramkite na 2-3 godini ako ne i pove4e,ma gi otkazah mn lesno i barzo :P tva sega 4e pu6a ne e ni6to,za6toto ako zapalq to e na nqkolko meseca i ne e cqla kutiq ,a sa 2-3 cigari za okolo den

mmm?

да пуша? ама какво да пуша става дума?
    2,3,13 tochka

Po4nah da pu6a predi 2 godini i sajelqvam

Guest
    Ne sam pu6il i nqmam namerenie da po4vam!!Ot kakvo po4vate ve ora-ot gazariq ,nervi kajete ????

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    аз пуша от 2 години и нещо и няма чалъм (сори за турцизма ама най-точно изразява това което искам да кажа) скоро да ги отказвам

Повече от фен
    Благодарен съм на дядо ми, че когато бях на 2 годинки ми даде да лапна една цигара........еми вервайте ми, до ден днешен замирише ли ми на цигари, откачам.
    Ползва търсачката.

Повече от фен
    Веднъж съм опитвала и не повторих. Няма смисъл да си тровя здравето за глупости!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Не съм слабоумен тупан=> не съм гъзе=>не пуша.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Аз пуша вече от година... не съм пробвала да ги спирам, но 98% съм сигурна, че няма да мога да се откажа от цигарите

Mi az sam na 15 i purviqt put koito opitah be6e predi 3 godini,no togava tova ne be6e pu6ene...minalata godina predi izpitite mi sled sedmi klas po4nah seriozno da piq i pu6a...dnes imam volqta da gi spra,no prosto me kefi da pu6a...i ne iskam...
    my world is my life
    my fate is my faith
    my blood is my fire
    my anger is my gold
    Im a witch and no one can change this,
    'cause this is my choice,my voice...that's just me

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    пфф
    не пуша
    мразя цигарения дим
    ама наще май малко се съмняват че пуша
    не ми дреме
    никога повече няма да пробвам тая гадост!

Голям фен

Re: Колко хора от форума пушат?

Цитирай Първоначално написано от terry
    Първо съжалявам много ако темата е ненужна,знам че има много такива теми!Интересува ме колко хора от форума пушат,колко са пушили,но са ги спряли,и така!Питам защото аз трябва да ги спирам!Имам намален дихателен обем и ако продължа да пуша може да се влоши.Дайте някакви съвети за спиране(или ако сте пушили но сте ги спряли,кажете как)?
    az pu6eh 3 godini i sega po4ti sprqh pu6a cigari samo za zatapka na trevata
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Аз не пуша и никога не съм пушила.Като гледам сега приятелите ми как се мъчат да спрат цигарите се радвам че не съм почвала

Не пуша.Не мисля да почвам.Няма смисъл.Мисля да се лиша от това "удоволствие".
    Любов е да дадеш на някого възможност да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи..

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    за съжаление пуша и никак не се гордея с това дано успея да ги откажа
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз пуша от 3-4 години и съм се мъчила поне 20 пъти да ги откажа, но аз съм си малко нервна и на 5-6 ден паля щот отка4ам, иначе табекса и сякви те никотинови дъвки и лепенки са глупости, от табекса съм повръщала мн, но въобще не помага
    към по-младите - По-добре въобще не почвайте
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Moq milost pushi ama ne sma pasivna

PU6a deca i vie pu6ete kato sladoled e
    Дъ бест аватар от галерията

Повече от фен
    pu6a ot 5 klas sa sum 10 ti.

Повече от фен
    ...

Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Пуших в продължение на четири години,като стигах до две кутии на ден.Веднъж за два часа си изпуших кутийката,което значи че ги палех буквално една от друга.Така...с това искам да удостоверя че бях сериозен пушач.Като се хванах с моя човек ги отказах-заради него и заради себе си.Никога не ми е поставял ултиматуми,просто ми помогна да се осъзная.Първо ги намалих-от две кутии на ден да минеш на цигара на ден си е направо постижение.После-по една на седмица, после по-една на месец.Така мина една година.После още една без да запаля изобщо.И сега е третата година,вече мога да твърдя че не пуша.И не е вярно че се надебелява като спреш цигарите-надебелява се като ядеш На мен не ми се отрази.Даже сега ми е по-добре. Мога да запаля,но не ме кефи вече и не ме влече.Иначе не съжалявам че пушех,правех го защото ми харесваше,а не заради някого.И заради себе си ги спрях.Няма такова нещо "Не мога да ги спра"-просто не си убеден че искаш,спираш ги щото "трябва",заради гадже,заради здравословен проблем...и после пак ги почваш.Не казвам,че ми е било лесно,но трябва да си убеден че го правиш за себе си.
    И нямам нищо против пушачите-щом ви харесва,няма проблем.Обаче трябва малко и да се съобразяват.Аз докато пушех се съобразявах много с хората-например ако си единствения пушач в компанията и това пречи на другите-запазваш фаса за по-късно.Ако има малки деца в помещението се въздържаш...такива работи.И ако някой опитва да откаже цигарите не му викаш "Айде бе,айде пуши една,к'во се прайш"
    На мен не ми пречеше,ама на някой им е по-трудно така.
    И никога не си пушила тайно, след като официално си ги отказала ? Не си ли се изкушавала, имало ли е случаи в които да си пафкаш и да се кефиш въпреки това. Така, да речем около 3ти - 4ти януари преди около 2 години ? :P

pu6a ot 6 godini i mi e trudno da gi spra,opitvah,no nestava
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си