- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко хора от форума пушат?
Пуша редовно от много време и толкова съм се пристрастила,че не мога да ги спра.И донякъде нямам желание да ги спирам.
![]()
Най-добрия начин да се спрат е да не се почват.Поддала си се веднъж на изкушението и сега няма спирка.Иначе има начин,ако вашите искат да ти помогнат да се справиш,можете да ходите в някоя специялна клиника..То е като шоколада-ГОЛЯМОТО ИЗКУШЕНИЕ.
Бду не пуша!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
mi as pusha iskam mno da gi spra no ne moga pusha ot 6-ti klas i se pak ne e tolkova lesno da se otkaje![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
да пуша? ама какво да пуша става дума?
2,3,13 tochka
Po4nah da pu6a predi 2 godini i sajelqvam
Ne sam pu6il i nqmam namerenie da po4vam!!Ot kakvo po4vate ve ora-ot gazariq ,nervi kajete ????
аз пуша от 2 години и нещо и няма чалъм (сори за турцизма ама най-точно изразява това което искам да кажа) скоро да ги отказвам
Благодарен съм на дядо ми, че когато бях на 2 годинки ми даде да лапна една цигара........еми вервайте ми, до ден днешен замирише ли ми на цигари, откачам.
Ползва търсачката.
Веднъж съм опитвала и не повторих. Няма смисъл да си тровя здравето за глупости!
Аз пуша вече от година...не съм пробвала да ги спирам, но 98% съм сигурна, че няма да мога да се откажа от цигарите
![]()
Mi az sam na 15 i purviqt put koito opitah be6e predi 3 godini,no togava tova ne be6e pu6ene...minalata godina predi izpitite mi sled sedmi klas po4nah seriozno da piq i pu6a...dnes imam volqta da gi spra,no prosto me kefi da pu6a...i ne iskam...![]()
![]()
![]()
my world is my life
my fate is my faith
my blood is my fire
my anger is my gold
Im a witch and no one can change this,
'cause this is my choice,my voice...that's just me
пфф
не пуша
мразя цигарения дим
ама наще май малко се съмняват че пуша
не ми дреме
никога повече няма да пробвам тая гадост!
az pu6eh 3 godini i sega po4ti sprqh pu6a cigari samo za zatapka na trevataПървоначално написано от terry
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Аз не пуша и никога не съм пушила.Като гледам сега приятелите ми как се мъчат да спрат цигарите се радвам че не съм почвала
Не пуша.Не мисля да почвам.Няма смисъл.Мисля да се лиша от това "удоволствие".
Любов е да дадеш на някого възможност да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи..
за съжаление пуша и никак не се гордея с това дано успея да ги откажа
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
аз пуша от 3-4 години и съм се мъчила поне 20 пъти да ги откажа, но аз съм си малко нервна и на 5-6 ден паля щот отка4ам, иначе табекса и сякви те никотинови дъвки и лепенки са глупости, от табекса съм повръщала мн, но въобще не помага
към по-младите - По-добре въобще не почвайте
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Moq milost pushi ama ne sma pasivna![]()
PU6a deca i vie pu6ete kato sladoled e![]()
Дъ бест аватар от галерията
pu6a ot 5 klas sa sum 10 ti.![]()
...
И никога не си пушила тайно, след като официално си ги отказала ? Не си ли се изкушавала, имало ли е случаи в които да си пафкаш и да се кефиш въпреки това. Така, да речем около 3ти - 4ти януари преди около 2 години ? :PПървоначално написано от jeditte
![]()
pu6a ot 6 godini i mi e trudno da gi spra,opitvah,no nestava
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla