- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко хора от форума пушат?
Ми пуша от близо 2 години и съм решила да ги отказвам ама като си4ки около мен и те пушат и не става..
iskam da pu6a...dai mi ka6e da pu6a..ne iskam pak su6a ....ako nameri6 i az 6e pu6a(drs) mi pu6a ma ne moga da gi spra
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
аз пък пу6ааа от нз ... ама сега ми се пу6и!!!![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
И аз пафкам!![]()
"Започвах" пушенето около година - специални цигари в специални заведения. Кръстосала крака, чрез цигарата показвах красив маникюр.
После пушех по пакет на ден - само 120 мм - тънки и черни - 7 години.
Отказах ги от яд - загубихме един баскетболен мач. Наградата беше баскетболна торта в естествени размери. Даже се търкаляше без да се размаже.
До 6 месеца, след като ги отказах, като ми се допушеше ме засърбяваха пръстите - там където беше стояла цигарата.
На няколко пъти се хващах как устремно гоня непознати по улицата - те пушеха, вървейки.
Но на инат оцелях. Сега всичките ми колеги пушачи бягат от мен, за да не ги изгоня аз от офиса.
С кафенетата през зимата е ужасно.
Ако искаш да ги откажеш трябва де се откажеш от кафенета, дискотеки, купони - поне за няколко месеца
аз от 3 месеца, но и аз съм така....иначе мога да ги спра, ама като сички около мен пушат не ставаПървоначално написано от SINDEL
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
пуша, ама не съм заклет пушач
Пуша, ама не искам, ама и не мога да спра, почти 5 години са това. Пробвала съм и не става, пък не пуша, за да се правя на някоя...![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
ами аз си пуша системно вече около година и нещо..и направих един опит да ги спра..месец не пуших цигари ама почнах тревичката...така че при мен стана по зле..![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx