- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко хора от форума пушат?
Първо съжалявам много ако темата е ненужна,знам че има много такива теми!Интересува ме колко хора от форума пушат,колко са пушили,но са ги спряли,и така!Питам защото аз трябва да ги спирам!Имам намален дихателен обем и ако продължа да пуша може да се влоши.Дайте някакви съвети за спиране(или ако сте пушили но сте ги спряли,кажете как)?
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
parvo pomisli za6to si po4val(a) tva izliza ot moda be hora
аз почнах преди 3 години с това!И според мене колкото и да е вредно не трябва да се пуви само заради модата да си модерен!Но наистина искам да ги спра.
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Впрочем някой знае ли дали дъвките помагат
Аз пуша редовно,отказах ги веднъж и пак ги почнах(можеше да търпя още малко и нямаше да мисля вече за цигари,но...).Когато реших да ги откажа първото което ще ти кажа-първите няколко дена ще ти е много гадно и трябва да се стегнеш много,зависи колко си пристрастен/а,още повече ако се движиш с хора които пушат!По добре в тези няколко дни ограничи до минимум излизанията!Защото когато отидеш в заведение ще ти е малко трудничко да не пушиш!Нагъваи яко семки,независимо какви!И най наи-важното е волята!!!Ако наистина искаш,ще успееш!!!А мисля че при теб е задължително да ги спреш след като имаш и проблеми вече!Иначе после само ще си блъскаш главата!![]()
Аз не съм пушила, не пуша и нямам намерение тепърва да ги започвам!
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
mi az pu6a.i opredeleno ne e zaradi modata.ve4e si e prosto navik.mislila sym da gi spiram,no vsi4ki okolo teb kato pu6at e super trudno.pyk i ne sym se re6avala seriozno samo sym obmislqla.
sled kato ima6 takyv problem trqbva seriozno da se opita6 da gi spre6.vsi4ko e volq.ne se typ4i sys semki ako ne iska6 da nadebelee6 prosto trqbva da stiska6 zybi i da preodolee6 navika koito si si sazdal/a.vsi4ko e navik i nikotinov glad.preodolqva se stiga da iska6
И аз като теб започнах преди 3 години горе-долу ... Започнах да пуша като на майтап ...
Викам си "ае .. няма к'во да са прай ... дай да видим к'во е чувството да пушиш ..." и така се започна.
А това за дъвките ... незнам дали на теб ще ти помогне, на мен определено не ми помогна!
Абе решаваш,че ще ги спреш и тва е. Мене баща ми така спря цигарите като беше пушил повече от 20години.
Аз лично не пуша. Пробвал съм няколко пъти, но изобщо не ми харесва и просто не го правя.
Според мен, отказването е до воля. Имаш ли я, ще успееш.![]()
Успех.![]()
Е и аз я направих тази грешка...втора година вече пуша...мисля да ги спирам, но не мога...Имам никотинов глад..![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Problema e 4e i az kato snooppy_f ponqkoga izpitvam nikotinov glad!Sega ne sam pu6ila ot den i mi e adski gadno i o4ite sa mi 4erveni,no ne moga za6toto mi vredqt!off gadno naistina a i tova si e vqrno 4e kato si v kompaniq na pu6a4i e po trudno.Za da gi spra trqbva da se mahna ot tazi kompaniika,a ne iskam za6toto sa mi nai dobrite priqteli!
predi pu6eh otdavna ne moq priqtel me otkaza
Има такива книги!попитай в някоя книжарница!имаше една..не си спомням името й сега,но за нея съм чувала много добри отзиви \/
Виж сега, според мен просто няма смисъл да пушиш- нито ти става по-хубаво , нито ти олеква и това заради което се нервираш се оправя! Аз също пушех и ги отказах. Идва един момент , в който осъзнаваш, че пушенето е глупост, че смърдиш на кенеф и си гнусен за някои хора заради тая смрад! И като си представиш, че си зависим от някаква си скапана цигара и си като един вид наркоман – ами просто няма нужда! Първите 4 дни ще бъде тежко, но след това вече ще почне да става по-добре и постепенно ще почне да те отвращава миризмата на цигарите! Надявам се скоро да ги спреш. По-лесно е да ги спреш от веднъж, а с приятелите си няма нужда да се разделяш, защото ако те са ти истински приятели ще ти помогнат или поне ще направят всичко възможно за да ти помогнат- още повече че е важно за здравето ти. Успех!!!Първоначално написано от terry
![]()
![]()
![]()
![]()
ot 4-5 godini pusha ..
Само силна воля и желание ти трябват (както вече казаха)!
Аз преди известно време не бях пушила цял месец (и това не ми представляваше проблем), но след това реших, че нямам достатъчно убедителни причини да спра да пуша и отново започнах. Но ако си го навия на пръста мога и никога повече да не запаля цигара. Това че приятелите ти пушат не е кой знае какъв проблем - и около мен всички пушат, но както вече казах за 1 месец не съм си и дръпвала даже. Те като пушат - да си пушат, проблема е нулев.
А колкото до разните дъвки, хапченца, лепенки и т.н. бих казала, че са просто поредната изгъзица. За мен този въпрос е на психична основа, а не на физическа (никотинов глад). Сестра ми пиеше някакви хапченца, но след няколко дни спря, защото и стана лошо, виеше и се свят...
спрях ги![]()
Пушила съм 6 години и ги отказах преди 7 месеца. Напоследък пак имах някви желания, а и супер много нерви, та си дръпнах (бати балъка съм), както и да е, беше ми гадно на гърлото, се едно пуша за пръв път и се отказах, няма абсолютно никакъв смисъл. Ще се утешавам с нещо по-здравословно ;)
ако можех да налея малко разум в главите на някои приятели щях да използвам фуния. ама мозък не се налива. затова от 3 години съм пасивен пушач. най-лесният начин да ги откажа е като сменя компанията. обаче не искам и затова почнах да им късам цигарите!!!!!!!!!!!
Hardcore Rulz!
Живей си живота , за да не ти го изживее някой друг!
Аз съм пас ... такова не употребявам .. за мен малко повече секс и любов и не ми тря нито трева, нито цигари, нито алкохол, нито дрога .. за мен секса и любовта са най-хубавите нещаии спорта ест
![]()
Jedem das Seine!