.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Тема: Trqbva li CELIQ?

Guest
    Az imam 1 vupros. Na kolko si godini???

Цитирай Първоначално написано от rastar4o
    az ne obiram da mi duhat ...
    nitko v gaza
    mraza da praa gadni ne6ta na momi4etata ... e, ako na nqkoe momi4e tolkova i se duha nqma da i otkaja ama nqma da mi e qko ...

Мъже като тебе са рядкост.Евала пич! =D>
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

пфууууууууууу , абсолютно мразя дори да я гледам как го поема повече от половината , та камо ли да я накарам да го налапа целия , струва ми се адски гнусно , дори предпочитам аз на нея да направя шпакла , отколкото тя на мен - свирки....

Celiq e dosta trudno!!!!Moje i bez da e celiq pak da mu dostavi6 udovolstvie. \/

Повече от фен
    Град
    София
    Както вече казах, за да се поеме целият трябват десетки тренировки .. има си специално филмче за това от ideepthroat.com ... Хедър Лии там показва как се прави .. стига вече сте писали глупости .. ясно е че едно нормално момче, добре възпитано няма да ви кара да правите каквото и да е, което вие не искате да правите ...
    Jedem das Seine!

Re: Trqbva li CELIQ?

Цитирай Първоначално написано от mimката
    За първи път досега ми се случва такова нещо и много гадно се почувствах..
    С приятелят ми щяхме да правим секс,но..не се стигна до там(поради много причини,които не бяха свързани изобщо със секса нито пък с него самия,но дори и да се беше стихнало до секс едвали щеще да бъде хубав,защото той много ме разочарова и издразни с една негова реплика:И това е че докато му правих свирка,той ми повтаряше постоянно:"Аийдее де..Не можеш ли ЦЕЛИЯ..Само толкова ли можеш??????..."И през цялото тва време само ми буташе главата,за да го поема целия в устата си..
    След като го направи това нещо много ме разочарова,а най-много това:"Само толкова ли можеш?".Тва сериозно ме убиди и уби всякво желание за секс което имах..Абе въобще-накара ме да се чувствам все едно не правя нищо,и да загубя увереност в себе си и във възможностите си..
    А никога досега не ми се е случвало момче да ми каже такова глупаво нещо..Не мога да кажа че съм била с много момчета,но поне с тези които съм била досега(мога да кажа че са много откровени и импулсивни и със сигурност опитни),са ми казвали че много добре ГИ правя,...и наистина са се учудвали как ги правя рия неща с езика,откъде съм се научила да го правя толкова яко за тях и да ги карам да се чувстват по тоя начин..А ТОЙ..незнам кви ми ги приказва..ама тва май изобщо нетрябваше да го казва..Беше КОФТИ..И най-интересното е че това""Само толкова ли можеш/" ми го каза веднага след като му го налапах и започнах..В смисъл такъв че ако примерно е минало 10-15 мин откакто му правя свирка,и правя все едни и същи неща,айде тогава може и да ми каже че иска ЦЕЛИЯ,ама защо точно когато почвам и още нищо не е видял..какво ще правя..?А може би щях и целят да го поема..но не и веднага,първо се започва с нещо по-нормално..Не мога аз така-свалям му гащите и оп..веднага му го налапвам целя..и стоя така с *** в устата..и нищо не правя..Ми той така неможе да се възбуди само от това,?!!или греша??
    Нали първо трябва с език..тва-онова..и тогава към същинската част..?
    Вие как мислите?
    Ей момчета,толкова ли е важно да го поемем ЦЕЛИЯ и защо,ако може да ни обясните поне?
    Тва за някво супер геройство ли се смята -да мога да го налапам целия?И кажете лично на вас-с колко от момичетата с които сте били,са ви го поемали целия и какво е усещането?И колко от тях са го правили без да ги подсещате?
    Ами ако на момичето и е трудно да го..целия,тогава не сте ли доволни или..как?
    Я обяснете малко по-подробно как стоят нещата при вас..
    Техниката на изпълнение се нарича deepthroat (дълбоко гърло) и малко жени я владеят. Хубаво е, но далеч не задължително. Както си можеш - така си прави, няма лошо.
    А за твоичкия... такива реплики и толкова нетактичност са типични за някой тъп селски бек, съжалявам, ако те обидих. Далеч от такива добитъци!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си