.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    girllllllll
    Guest

a we hora imate li......

да ви попитам имате ли някаква система какво кога да ядете и какво, какво да не ядете и какво да ядете???каква е тя

sorry ako temete se povtarqQ!!!!!!!1

Супер фен
    Нямам

Сутрин закусвам с някакъв плод+чай+преречена филия ръжен хляб, а наобяд и вечер ям квото ми се яде...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ям по всяко време квото ми падне
    алелуя.

tup4a si se s kfot mi padne,izobshto ne se i zamislqm za kaloriite i si mi e dobre

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Супер фен
    Единственото,което правя е да ограничавам сладкото и хляба. Тестените изделия са ми слабост,но... Нямам някаква нужда от драстично сваляне на кг,затова и не пазя диети. 2-3 кг по-малко биха ми стояли чудесно,но и така съм си ок
    Ако искаш да се стегнеш си прави и някакви упражнения (всеки ден у вас и 2-3 пъти седмично фитнес)
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Да, имам. Сутрин ям и обяд ям много и гледам винаги да има месо както и достатъчно комплексни въглехидрати. Между храненията плодове и на всяко хранене салатка. някъде през деня вкарвам и една доза протеин на пудра. Вечер ям предино белтъчни и мазнини.

sutrin zakusvam dobre zakuskata e nai vajnata na obqd po malko a sled 6 nikvi hrani nai vajnoto e bez gazirani testeni i sladki

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от i_want_u_f
    tup4a si se s kfot mi padne,izobshto ne se i zamislqm za kaloriite i si mi e dobre
    I az i az

Фен
    Град
    ahtopol
    ami tap4e se...kvot mi se qde go qm.kolko i da iskam da svalq nqkoe kilce nemoga da izdarja na izku46enieto da ne si probvam ot dadenoto ne6to za hapvane :P
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Град
    Бургас
    Хапвам каквото ми се яде (освен в случаите, когато мързелът ме завладее и не мога да се завлека до кухнята, тогава ям каквото ми донесат )
    Just a Kid

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    neam nikvi shemi...rejimi...i t.n....ima dni v koito moga hi4 da ne qm-ne sym gladna prosto....a v drugi se typ4a se edno utre 6e umra

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Ако става въпрос за здравословно хранене,всмисъл да не дебелееш прото трябва да намалиш храните,богати на въглехидрати-тестени изделия,сладки неща и т.н...
    Аз така правя-не се лишавам,но просто ям в ограничено количество.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хъх ям когато ми се яде - тфа е велика система
    "Целувка за лека нощ"

Нямам, но обикновенно сутрин не ям. На обяд - я хапна преди даскало, я не. Следобед вече почвам да огладнявам и си похапвам стабилно. Същото важи и за вечерта. Много плюскам, след 15:00-16:00ч. ме напада неукротим глад.

Голям фен
    Град
    sofia
    gledam da ne qm mogo mazni hrani i qm mnogo malko sled 18 chasa i sega kato idva po topliq sezon qm po lekichki hrani
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

ми.......... даже и аз незнам. Зимата напълнявам, щото не се движа и постоянно ям, щото съм си у нас. Пролетта започвам да се храня по-малко, защото съм по-често навън и + това започвам да свалям килца заради лятото. Вече през лятото карам само на плодове и салатки. Даже някой ден не се сщам да ям. Ама по принцип си ям достичка. Всъщност ям често но в малки количества. Просто не мога да се ям много наведнъж. Еми това е.........
    'If It's lovin'
    That you want'

Повече от фен
    не пия газирано и ям сладко 1 2 пъти в седмицата.слабостта са ми тестените изделия и яденето вечер.. да речем след 7 8 часа

Супер фен Аватара на Barbie
    mmm...mda...gledam da se hranq zdravoslovno...zakusvam...prepe4ena filiika...kiselo mlqko...kakvoto mi se qde...obqdvam rano...i ve4erqm rano...i leko...principno sled 6 4asa ve4e ne sum i gladna...az bez sladko ne moga da jiveq...ma gledam da go hapvam po rani4ko prez denq...i da ne prekalqvam...ina4e...gore dolu qm kakvoto mi se qde (slava bogy 4e ne obi4am mazni i purjeni hrani...nito puk gazirani napitki)...i est mn plodove i salatki...osobeno prez lqtoto

Повече от фен
    Ne piq gazirani napitki a samo sokcheta ...
    Sutrin pia sok i kafe .. posle si zakusvam kvoto mi se qde..
    izbqgvam hlqm.. a ako go qm,go qm po-malko ...
    vecher ne qm .. mn rqdko se sluchva da hapna..
    A za sladkite raboti.... mnogo e trudno da gi ogranichavam.no se staraq ..
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Супер фен
    Град
    София
    Нещата,които ям са повече салати,предпочитам марули с риба тон на вечеря + там квото мама е сготвила.Ям по-малко на вечеря,гледам до 8-9 да съм вечеряла,просто щото имах кофти навик да се тъпча преди лягане и после ми беше тежко през нощта,но го промених.В нащо семейство сме малко луди на тема по-здравословно хранене,яде се главно черен хляб,сигурно 1 път на 2-3 месеца се взима обикновен хляб(но аз обичам черния).Пия повечко чайове,въпреки че всички ми се хилят като ходим на кафе,че само тва пия-ма аз си обичам.Бяла захар избягвам,ако пия чай-с мед,ако кафе (което рядко пия)- с кафява захар.Иначе съм яко чревоугодничка-когато видя пица,дюнер,чипс се нахвърлям. Ям си квото искам,но тестени изделия понякога само като видя и мми става тежко,избягвам да ям някви баници,кифли... Но ако става въпрос за салати мога да изям промишлено количество.Общо взето се кефя,че мама ме е научила всичко да папкам а и с килограмите нямам проблеми,но правя упражнения да не губя форма все пак...а да забравих да кажа,че се научих да избягвам солта и сега примерно варените яйца(не обичам много пържено) са ми по-вкусни както и зеленчуците без сол,също така на салатите слагам ябълков оцет-щото е по-здравословен

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    ям по всяко време квото ми падне
    И аз съм така.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ям каквото ми се яде,а и килограми не ми се лепят въобще...че даже и сладко не обичам
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си