16,
След като всички около теб ти казват че си смотан, може би наистина си смотан. Но за това че не си имал гадже за някакви си 16 години не е нищо страшно... не виждам нищо МОДЕРНО в това 12-15 годишни да търсят гаджета.

Не се тревожи че не си имал гадже, първата ми приятелка беше когато бях на 17... сега мога да имам 1-2 нови приятелки месечно. И бях супер смотан на твоята възраст, и ти си смотан сега

Не се шегувам, но можеш да промениш това.

РАЗГОВАРАЙ с хора навсякъде. Притесняваш се че няма да те приемат ако ръсиш глупости, ако говориш силно, ако привличаш внимание, ако се запознаваш с нови момичета... но това е начина да филтрираш доколко си социален и да подобриш това. Ако трябва дори бъди клоун, бъди арогантен, бъди забавен, бъди емоционален, и виж как хората около теб реагират на това.

Само с опита ще се научиш да си социално интелигентен. Само гледай да не правиш незаконни неща и изнасилвания след като ти казах това, ок?

Бъди сред хора по 2 часа на ден, нови хора... след някой друг месец приятелите ти няма да те познаят. И намали компютърните игри.