- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС????
хей сладури) някои от вас да е правил секс с човек от същият пол? и ако сте как е?щот аз нямам желаниято да го правя ама искам да знам любопитно ми е такаче споделете плс
![]()
ми аз искам да пробвамхаха....ми сигорно е някво яко
![]()
trqbva 1-vo da ``obyrna rezbata`` za da go napravq .. aa tva nqma da stane v sledva6titi& godini .. no bi bilo qko spored men ..
Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...
никога не вих пробвал!не сам геи....предпочитам си женското.....сега си тарся ново момиче....и чакам да е по сериозно...
Когато ти стане наистина много любопитно ще го направиш и ще разберешПървоначално написано от crazy ve bate
![]()
за моми4етата става на тех просто им е заложено определено ниво на лесбиийство по природа (не казвам на всички са има си и изключения)
ОБАЧЕ ЗА МОМЧЧЕ С МОМОЧЕ СИ Е ЧИСТА ПЕДЕРАСТИЙКА!!!![]()
![]()
![]()
Наебавай и преебавай!
Не съм го правил и нямам такова намерение.
значи само аз съм с леки наклоности![]()
Първоначално написано от NeSTa_86
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
abe 4uvala li si pesenta na aneliq-ne spiray?dali ima veroqtnost tva da go pee na jena a ne na m1j(ni6tu 4e e jenena)?ima!zna4i ako probva6 6te razbere6 dali e qko!az ne s1m probvala oba4e s1m se celuvala s momi4e-nqma razlika golqma-edinstvenoto koeto go priemam za razlika e h*q![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
az sam se celuvala s priqtelki pred priqtelq mi i na nego ne mu puka 6tot znae 4e posle v legloto sam s nego a ne s drugaПървоначално написано от kateto^^
pak moje i da go kefi znam li trqbva vzema go pitam
i taka moje6 da razbere6 kakvo e 4ak kogato go probva6 sam
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
не съм лизбийка ,и не мисля да пробвам .някак си е гадно и предпочитам мъж
Пише се ЛЕСБИЙКАИ не не бих пробвала...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Супер ми е любопитно и съм имала подобни еротични сънища, но не съм сигурна, че ако в реалността се стигне до там.... бих го направила.
никога няма да го направя тва![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
i az xaxaxaПървоначално написано от SeXyTo_f
Мм нещо не ме влече идеята...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
може и да е готино де да знам някой ден ще пробвам
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
незнам ама целувката с момиче е мн по различна от тая с момче. Аз също бих го направила, но се замислям че няма да знам какво да правятакаче някои с опит защо не сподели