Моята история е дълги4ка... Когато бях при една приятелка на гости в друг град се запознах с едно мом4е,вси4ко тръгна като на 6ега поне за мене. Цяла ве4ер той ме сваля6е а аз не му обра6тах никакво внимание,едва след като се разделихме след няколко 4аса на мен ми светна,4е мн го харесвам!!! Следва6тите няколко дни пак се виждахме,но той не бе6е толкова настой4ив,а колкото до мен мн се влюбих,но не ми стиска6е да права 1вата кра4ка,4увствах се толкова объркана,незнаех какво да правя. После аз се върнах в ка6ти а той си остана там... след това се виждахме пак,има6е и смси.Знам 4е има интерес към мен,но незнам какъв и усе6там 4е му се иска ама някак си май не му стиска. Дали го притеснява това 4е не сме от 1 град. Винаги проявява интерес към мен.даже и на него му е напрегнато като сме един до друг.Мн съм обаркана и незнам как да подходя към него,за6тото не искам да сбаркам.Какво да права? има ли смисъл? имайте впредвид 4е сам се опитала но не мога да го забравя? може би следва6тия път аз да му се натискам и да му се набутам или да 4акам той да се пробва? ОООООООООх нз кажете моля ви [-o<