- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам как да се запозная с нея.
Здравейте хора.Имам проблем и се надявам някои да ми даде добър съвет.Значи има едно момиче което е от друг клас но учи в същото училище като мен.От много време е харесвам като отначало си мислех че ще е за кратко.Проблемът ми ,че незнам как да се запозная с нея,много се страхувам от провал а найстина е харесвам.Моля ви даите ми съвет.
Slushai me sq t`fa da te e strah e glupavo se pak samo shte se zapoznaete za nachalo sled tova veche shte preminete na zdr po koridorite i taka bratle no misalta mi e nqma da se plashish ko tolkova strashno ima tova e momiche ne e VULKne se izlagai zapoznai se pri purva vuzmojnost s neq sled vreme q pokani na kafe i takams ako ne ti otkaje da se zapoznaete znachi ne e bezrazlichna vij ako otkaje togava shte se naloji da q zabravish!
ObichaM te Viki!!!
zna4itiva6 pri neq i i kazva6 iska6 li da se zapoznaem i se zapoznavate ili Hi kazvam si (edi kak si) priqtno mi e ti kak se kazva6 i taka.makar 4e ti davam takav savet az na dali 6te go naprava za6toto sam mn sramejliva,no ti ne si(taka si misla) za tova deistvai!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
rocky_m,
приятелю, това е смешно
Жените трябва да се притесняват от нас, не ние от тях. Ние сме агресивни ловци и непукисти. Единственото което ти трябва да знаеш, за да вземеш решение да се запознаеш с нея, е дали наистина ти харесва. Какво ще помисли тя след като се запознаете, не трябва да ти пука.
Остави женските притеснения и анализи на жените.
Просто иди при нея, и говори... каквото ти дойде на ум. И колкото е по-различно от "здравей, как си", толкова по-добре. Защото ще си различен.
Не чакай одобрението й, просто бъди уверен и се забавлявай. Само с естествен чар можеш да я целунеш дори 15 минути след като се запознаеш с нея.
Всичко е игра, приеми го така, и ще ти е по-лесно.
Просто бъди себе си. Отиди при нея, питай я как се казва, заговори я на някаква тема. Направи всичко възможно да и станеш симпатичен, защото първото впечатление е много важно. Покани я да излезете на разходка или на кафе, някъде където ще сте само двамата и ще можете да си говорите.![]()
Човече напълно съм съгласен с теб \Първоначално написано от Deqn
/
mi mnogo lesno
prez nqkoe mejdu4asie ako q zase4e6 v nqkoe magazin4e da si vzima ne6to otidi pri neq .. popitai q kakvo 6te si vzima ,ako tova ne si go hapval pitai hubavo li e ,vzemi si i ti i po mejdu drugoto q popitai kak se kazva
prosto e![]()
Ти така ли правиш :PПървоначално написано от ^sladyranka`
Първоначално написано от DeSsY`
Absolutno sym syglasna s teb ;]
виж сега братле сега ще ти кажа как правя аз..моя начин е много странен но е и много изгоден....значи отиваш при нея...и и казваш извиняваи нали ти беше момичето на което трябваше да направя един плакат....и тя ако ти отговори нещо си обаркал....я питаи сигурна ли си...и тя вече ако ти отговори да...ти и кажи е жалко значи сам обаркал момичето но се радвам че се запознах с такова хубаво момиче....на външен вид изглежда много тапо но така се запознах с една много яка и после трагнахме...успех човече
Горе долу плана ти го биваПървоначално написано от j0r0_fear
но все пак е опасно ако не знаеш дали си има гадже или некой побойник не се опитва да я свали също, абе работата е пиперлива
![]()
изтърви си кърпичката хахах
И аз , и азПървоначално написано от Sa3ana3a се завърна!
![]()
HONDA - The Power Of Dreams
Mmmm ..ponqkogaПървоначално написано от Sa3ana3a се завърна!
![]()
Ima efekt! \/ \
/ \
/
Напълно съм съгласен.Първоначално написано от DeSsY`
![]()
Благодаря ви много,при първа възможност ще опитам нещо от това което ми препоръчахте.
абе роки_м
ти от кое даскало си?
Хаха...Ти от Марс ли падаш...Като не знаеш какво да кажеш, по-добре не го казвай.Представяш ли си момчето да отиде и да й каже "Искаш ли да се запознаем?"... "А дъвчица искаш ли?"Първоначално написано от lost_girl
Приятел, и аз ще те посъветвам нещо.Издебни я, когато е сама.Но сама - значи напълно сама.Отиди до нея и леко и небрежно й кажи "Е, болеше ли?".Тя най-вероятно ще те пита "Моля?" или "Какво?".Тогава й кажи "Когато падна от рая...болеше ли?"Тя ще се усмихне(личен опит) и ще ти отговори нещо...От там нататъка топката е в твой ръце.Просто се отпусни, говори това, което ти идва на ум.Бъди себе си...
Айде успех!
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
това си е стандартно но мисля че ще има жесток ефектПървоначално написано от Вътьо
@Вътьо,
това е един от най-неефективните начини да се запознаеш с момиче.
1. Изкуствен е, заучен, момичетата усещат фалша от километри. Ако си фалшив с нея, не си достатъчно смел за да си естествен, следователно си страхлив. Жените не чукат страхливци.
2. Още поне стотина мазници са я заговаряли с подобна реплика, ти би бил 101-вия. Нулева оригиналност.
3. Поставяш я на по-високо стъпало от себе си още от началото, като й правиш комплимента. Не си никакво предизвикателство.
Първите думи които й казваш, са просто такива с които да грабнеш вниманието й. Нищо повече. Не комплименти, не сексуални намеци, не тежкарски цинизми, не мазни коментари за това колко е "прекрасна". Това което идва след като си й грабнал вниманието е далеч по-важно.
А може би най-голямата грешка която можеш да направиш е, да се опитваш да я впечатлиш.
... всъщност няма почти никакво значение какво казваш. Далеч по-важно е как го казваш, поглед, език на тялото и цялостно излъчване. Думите са просто извинение да общуваш с нея![]()
KOlkoto i banalno da zvu4i nqkoi tvoi priqtel 6te svar6i tazi rabota za teb.6Te otide pri momi4eto i 6te si pita napravo ima li gadje ili nqma,a,ako kaje 4e e svbodna tova zna4i ,4e ti e vreme da deistva6.Ako samo si 4aka6 da te zabeleji tova ozna4ava agoniq i nervi.Momi4eto edva li znae za tvoite 4uvstva i moje da se iznenada priqtno kato razbere~~~Samo si predstavi 4e i tq te haresva.A,ti pravi6 li ne6to po vaprosa?Pone usmihva6 li i se?Namekni i ina4e si obre4en.......Uspeh
If it is crime to loving you then Im guilty !
ehoo roky
slu4ajno da si ot 35to?